charmock Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 За какво ги ползвате тия таблети ако не е тайна? Зарибих се и взех айпад 3 , ръчках го три дни и ми писна и се върнах на аир-а ....не можах да му намеря разумно приложение...... което да налага да го имам отделно от лаптопа, иначе е зарибяваща машинка спор няма. При мен се получи абсолютно същото, взех един на жена ми и един на синът ми и сега и двата си седят в калъфите и събират прах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 За какво ги ползвате тия таблети ако не е тайна? Зарибих се и взех айпад 3 , ръчках го три дни и ми писна и се върнах на аир-а ....не можах да му намеря разумно приложение...... което да налага да го имам отделно от лаптопа, иначе е зарибяваща машинка спор няма. Лично аз го взех, за да пускам филми не през компютъра и 12 метровия hdmi кабел, който минава през една стая и коридор, а през таблета. А и е много по-лек и практичен от лаптопа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Пффф.... Големи сте злета, честно!* Насьо, изнамерих си начин за стабилизиране на гнила дървесина във вакуум машина Вчера докато пущах водата на една горска поляна (нейде около Черноочане) си открих невероятен, прогнил дъбов клон с няколко главини. Късния следобед го разбичичих (на банциг за месо) и като видях какви цветове и шарки изскочиха от вътре, направо щях да се наакам от кеф. Другия път като минеш насам щи покажа какво може да се получи от такова дърво обработено във вакуум * Ако някой се е разпознал (с изключение на двете интимни приятелки Ваню и Аню), да знае, че бърка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Мааа...направо откриваш топлата вода, ша знаеш С кво импрегнираш? Пожелавам ти скоро да правиш такива http://knivesbg.com/...php?f=24&t=4215 Ред. Утре вечер минавам през Плд, ма съм транзит, па и късно ще да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Голяма скука е т'ва нещо генетиката ,четеш и нищо... Мислих си ,че нещата са ми прекалено сложни като материя ,и не мога да ги разбера,а се оказва,че просто не ме влече тая простотия и не може да ми привлече вниманието...като някое парче,слушам го и ако не ми хареса го skip-вам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Неее, супер яка си е генетиката, просто не си я подхванал от интересния край. Особено като почнеш да обясняваш на някоя по-засукана мацка как твоя генетичен материал може да излекува главоболието и http://bgtatko.bg/19026/oralniyat-seks-lek-za-neinoto-glavobolie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Мааа...направо откриваш топлата вода, ша знаеш С кво импрегнираш? Пожелавам ти скоро да правиш такива http://knivesbg.com/...php?f=24&t=4215 Ред. Утре вечер минавам през Плд, ма съм транзит, па и късно ще да е. Аз не кова, както сам знаеш, а и подобни мелези между финка и танто никак не са ми по вкуса. Да оставим на страна, че тази ръкохватка е живо прахосване на материал. П.п. Импрегнирам с реставрационни масла, а най-накрая с Olio Rosso. Имах предвид, че във вакуум не се зяносва импрегнант както при варенето и термичните обработки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Това е вярно. Аз се каня да си направя една вакуум-камера от един стар компресор, ма друг път, че сега нямам време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 За какво ги ползвате тия таблети ако не е тайна? Зарибих се и взех айпад 3 , ръчках го три дни и ми писна и се върнах на аир-а ....не можах да му намеря разумно приложение...... което да налага да го имам отделно от лаптопа, иначе е зарибяваща машинка спор няма. Послушал си ме и си взел macbook air? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Лично аз го взех, за да пускам филми не през компютъра и 12 метровия hdmi кабел, който минава през една стая и коридор, а през таблета. А и е много по-лек и практичен от лаптопа. Взел си го, за да свързваш HDMI-а през него или да го използваш за дистанционно? Защото ако това е единственото нещо, за което ще го ползваш и си го взел с цел първото, колкото и да ми е гадно да ти го кажа, си се прецакал безобразно много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Послушал си ме и си взел macbook air? най добрата ми покупка след айфона , безумно много се зарибих по ейпъл продуктите просто работят без да ме затормозяват. а тва с филмите и на мен ми писна да си връзвам лаптопа към телевизора и боднах едно хдми плеърче , зарибително ма по закона на тоя кофти пич мърфи не ми остава време да му се кефя.... пс: дедо май ти беше последния който ме тикна към покупката , евала за което . не мисля че ще ползвам друг лаптоп отново особено след като ги пуснат с ретина дисплей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 С две думи - бира и мезе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 ма няма бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Минава ми през главата, че днес се навършват 46 години от излъчването на първия епизод на най-популярния Sci-Fi франчайз за всички времена Стар Трек на Джийн Родънбери, за което Гугъл днес са направили специално анимирано лого (дудъл) на търсачката си. Любимци на няколко поколения стават незабравимите герои на вече известните като "The Original Series", капитан Джеймз Т. Кърк, роля изпълнена от легендарния канадски актьор Уйлям Шатнър, Ленърд Нимой в ролята на командир Спок - дясната ръка на капитана и science officer, Джордж Такеи като симпатичния японски космически пилот Хикару Сулу, Дефорест Кели като д-р Ленърд "Боунс" Макой, Нишел Никълс в ролята на комуникационния офицер Нийота Ухура, Джеймз Дуън като шотландския главен инженер по уорп двигатели Монтгомъри "Скоти" Скот и разбира се Уолтър Кeниг като руския навигатор Павел Чеков. LIVE LONG AND PROSPER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 LONG LIVE AND PROSPER!! LIVE LONG AND PROSPER Малко си объркал словореда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Малко си объркал словореда Абсолютно, дърто говедо като мен, не гледа какво пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Добро утро, хлевоусти махленски клюкарки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Дубрютру и наздраве! Аз съм на оригинален Paulaner - промоция за Oktoberfest, еднолитров кен, който върви в комплект с огромна халба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 А аз съм на работа Нищо, довечера ще се усмъртявам със свиленградска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Ще си изпраскам главата в някой ръП. Може ли да забравя една фамилия....пуст пиян мисир :laughing1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Руса ли е фамилията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Руса ли е фамилията? и питаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Ще си изпраскам главата в някой ръП. Може ли да забравя една фамилия....пуст пиян мисир :laughing1: Другият път си запиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Абе ебане да има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Абе ебане да има... Мхъ...Махни го ти тва ебане..., ами виж, че оная е била руса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.