Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз те заплашвам ? :“) Хайде ти прочети ;)

И какво да ти кажа ? Смяташ, че ако бяхме останали под турско управление, Турция щеше да се превърне в християнска държава ли ? :“)

Дали християнските общности в Истанбул са особено очаровани от положението си там ? :“) А в по-отдалечените райони ? :)

Ако те кефят мюсюлманските порядки - супер :)

Ти самият кефиш ли се на виетнамци и подобните в БГ ? А на турците? :) Повечето хора според теб кефят ли им се или имат отрицателно отношение?

Това, че нещо не се е случило, не пречи да помислим над него.

Плюс, че си остава въпроса "за кфо се трепят тия хора да възстават" :))Сигурно от скука ;)

Е виж ги в Сирия, хем всичките там са мюсюлмани, ама от различни племена или кфото там се водят, и не могат да се понасят ...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Arpa, готян, ти изобщо си нямаш представа как да водиш спор. Той ти обяснява нещо, ти отиваш в съвсем друга посока. Вземи наистина прочети какво е написал в00кс.

А ти, Ангеле, спри се малко. От глупав отиваш към тъп... Следващата степен е при Гадо и Гримьора. Сигурен съм, че не искаш да ходиш там.

Какво се правите всички на патриоти не мога да разбера аз само. Някаква бонус система ли има? Точки ли ви раздават?

Човече, недей така.

Какви бонус точки, какви тъпотии?

Не се правя на патриот и не смятам, че съм. Само, че има някои дати, които ме карат да се гордея повече, че съм Българин - 3-ти Март, 2-ри Юни, 6-ти Септември. Карат ме поне за малко да се замисля какви хора са живяли преди и какво е да даваш мило, драго и животът си за България. И не става дума дали човек работи на пълен работен ден и си плаща пълните осигуровки...

Питаш какво ти е дала държавата - А какво си дал ТИ на родината си? Помагал си на хора в беда, грижиш се за деца, болни или възрастни хора, участвал си в изграждането на страната, строил си мостове, училища и пр. и пр...

...

Ти водиш някакъв друг разговор.

Питаш какво ти е дала държавата - А какво си дал ТИ на родината си? Помагал си на хора в беда, грижиш се за деца, болни или възрастни хора, участвал си в изграждането на страната, строил си мостове, училища и пр. и пр...

Аз не карам никой да ми празнува рождения ден и други специални за мен дни. Нито пък имам група патриоти зад гърба си, които да ги защитават по форумите.

Все едно. Не съм сигурен какво искате да ме убедите.

Аз лично - в нищо не искам да те убеждавам.

Но въпросът ми остана без отговор - Какво си дал или направил ТИ за родината си?

Когато направиш нещо като делото на Ботев, вярвай ми, ще се почита като национален празник.

Ти какво мислиш - че хората, изковали Свободата на България и Съединението са разчитали и са се надявали някой да ги защитава по форумите ли? Направили са го, защото е нямало значение дали ще си роден в турция или България? Нямало е значение дали ще си християнин или мюсюлманин. Нямало ли е значение според теб?

Живели са във време, в което Родина, Чест, Дълг, България са значели нещо!

Айде стига тъпотии.

Аз лично - в нищо не искам да те убеждавам.

Но въпросът ми остана без отговор - Какво си дал или направил ТИ за родината си?

Когато направиш нещо като делото на Ботев, вярвай ми, ще се почита като национален празник.

Ти какво мислиш - че хората, изковали Свободата на България и Съединението са разчитали и са се надявали някой да ги защитава по форумите ли? Направили са го, защото е нямало значение дали ще си роден в турция или България? Нямало е значение дали ще си християнин или мюсюлманин. Нямало ли е значение според теб?

Живели са във време, в което Родина, Чест, Дълг, България са значели нещо!

Айде стига тъпотии.

Плащам си данаците и не вредя на обществото. Какво друго се очаква от мен да правя?

Виж сега. Това, че не отчитам празниците и за мен са просто поредния почивен ден, не означава, че ще умаловажавам събитията случили се на тези дати. Защото по това, което ми пишеш, май това си разбрал.

Ти водиш някакъв друг разговор.

Не, обяснявам ти каква глупост си написал, и ти развивам темата, пробвай да проследиш разговора ;)

Живи здрави

Голям цирк било да звъннеш на 112 и да повикаш полиция, идват със сиренки и т.н... :D

Хей, Цвети! :)

Обещавам в най-скоро време (във вторник) да ти присвиркам отнякъде! Благодаря ти искрено за пожеланията, но няма да стане... В неделя ще бера сериозния срам, а ако все пак решат да ме пуснат по милост, няма да мина сама, за февруари мисля да го отложа. Надцених се този път, но и ми удължиха мисията с 30 дни. Другият ти въпрос, при твое желание, ще получи просторен отговор в реално време, а за сега само един отговор имам - страст. Сигурна съм, че знаеш точно за какво говоря. :)

w00x, ти не само, че не си следиш мисълта, ами вече се съмнявам, че изобщо се четеш.

И за да не решиш, че пак се заяждам нещо, ще онагледя набързо.

1

А това с "тука разбираме от всичко" беше сарказъм, но на теб ли да го обяснявам точно?

2

Не е сарказъм и не те сравнявам с нея.

Последно 1 или 2 е вярно?! Или някаква пулсираща джаджа?! :unsure:

И да, на мене сарказмът е добре да ми го обясниш, защото не си позволявам такива неща с непознати...

w00x, ти не само, че не си следиш мисълта, ами вече се съмнявам, че изобщо се четеш.

И за да не решиш, че пак се заяждам нещо, ще онагледя набързо.

Последно 1 или 2 е вярно?! Или някаква пулсираща джаджа?! :unsure:

И да, на мене сарказмът е добре да ми го обясниш, защото не си позволявам такива неща с непознати...

Май ти ще трябва да започнеш да четеш.

1. Двата цитата се отнасят за различни неща.

2. Сарказмът дори не беше отправен към теб.

Ангел и Ваньо - huh.gif

Иначе добро изкарване из Пловдив, запознах се с нови хора, оставих цветя на паметника на Съединението, сцепихме се от пиене(пичовете снощи във Fabric цепеха мрака)....Все се върнах в студентските години. След две седмици - пак lol.gif

Обещавам в най-скоро време (във вторник) да ти присвиркам отнякъде! Благодаря ти искрено за пожеланията, но няма да стане... В неделя ще бера сериозния срам, а ако все пак решат да ме пуснат по милост, няма да мина сама, за февруари мисля да го отложа. Надцених се този път, но и ми удължиха мисията с 30 дни. Другият ти въпрос, при твое желание, ще получи просторен отговор в реално време, а за сега само един отговор имам - страст. Сигурна съм, че знаеш точно за какво говоря. :)

Трити, ти с какво се занимаваш, ако не е някаква тайна? Това с мисиите и пътешествията звучи много интересно и затова питам, ако разбира се работата ти позволява да споделиш...

Охохоохох. Няма човек, който да си признава грешките повече от мен сигурно.

Това ако е вярно за някой тук (освен Ангел), аз не се казвам Галя вече. И да, Ангеле, не си заслужаваш усилията. Не си прав (според мен), не се отказвам от твърденията си. Просто не ми се занимава да ти се обяснявам. Казвам го сериозно, с ръка на сърцето. Не съм си сменила мнението.

Между другото, много хубав мач (България - Италия). Момчетата играха доста стабилно. Но имаха много пропуснати положения. Иначе щяхме да ги тръшкаме като шкебме в дувар. Много им се зарадвах... А и съдията пак тичаше по левия тротоар. If you know what I mean...

Между другото, много хубав мач (България - Италия). Момчетата играха доста стабилно. Но имаха много пропуснати положения. Иначе щяхме да ги тръшкаме като шкебме в дувар. Много им се зарадвах... А и съдията пак тичаше по левия тротоар. If you know what I mean...

То и италианците също имаха 2-3 много сериозни положения, но Ники Михайлов ги хвана. Като цяло много добър мач за нашите национали, за първи път от доста години ми беше приятно да ги гледамbeer.gif

Имаха, но нашите положения бяха повече. Е, може би не толкова сериозни де, ама все пак си беше радост за окото. При едно от италианските положения извиках едно голямо: "Охххххх", в същия момент коментаторът и той: "Охххххх". Ама така сме се смяли с Жоро :laughing:

Е, ти си знаеш най-добре. Но все пак - щом си тръгнала изобщо да се захващаш с нещо, донякъде обречено на неуспех, приеми го на олимпийския принцип - важното е участието. :) Провалът също е един вид урок.

Цвети, права си, разбира се! Падането е важно човек да усвои; нали всеки може да бие и триумфира, ама триумф да усетиш от провал, малко шизофреници го можем. ;)

Eos, напоследък пея в църковен хор. Сещаш ли се? Онези представители на третата (че и четвърта възраст), които скрити в камбанарията, песнославят всеки рутинен жест на отчето в храма.

Шегувам се. :) Някак по друг начин ще си говорим това, ако много те гризе любопитство. :)

Woox, имам съседка, която е момиче с хммм... "интересен" характер и разбирания за общуване. Примерно редовно докато чакам да ме вземе някой от пред входа ми, тя излиза да чака с мене и да танцува докато чакаме (!). Момичето харесва да си има близка публика в мое лице и с радост я аплодирам. (Особено докато наблюдавам изумените лица на най-после дотътрилите се да ме вземат хора.) Та с тази танцуваща мацка до сега съм си разменила малко вербални послания, но всичките от тях бяха по-смислени от това, което се опитах с теб да си разменя.

Та... искам да ти кажа: "Попрочитай си мисълта от време на време". ;) Допускам да се изненадаш тук-там. ;)

Eos, напоследък пея в църковен хор. Сещаш ли се? Онези представители на третата (че и четвърта възраст), които скрити в камбанарията, песнославят всеки рутинен жест на отчето в храма.

Шегувам се. :) Някак по друг начин ще си говорим това, ако много те гризе любопитство. :)

Трити, единственото, което ме впечатлява в момента е, че от снощи моето бебче си показва на всеки ръчичката. Свекърва ми му върза един червен конец и се фука наляво и надясно/няма как трябва да прилича по нещо и на мама/. :laughing:

Абе сега ми идва на акъла да попитам всички патриоти, защо никой не коментира годишнината от едно забележително историческо събитие в най-новата българска история? Става въпрос за Добричката епопея от 5-7 септември 1916-та година, когато българските Трета армия на генерал Тошев и Първа конна армия на генерал Иван Колев, насмитат здраво вероломното нападение на многократно превъзхождащите ги руски, румънски и сръбски войски. Във въпросната битка 47-ми руски корпус направо е обърнат в паническо бягство. Та се пита в задачата, защо аджеба този чутовен подвиг на българската армия, довел до освобождаването на Южна Добруджа, е така удобно затрит от историята? Питам и отговор не искам.

А кой ти каза, че не се чества? Но за съжаление, не му се отдава "национално" значение. И поддръжка на батареите има, и полагане на цветя, и възстановки от "Традиция". Просто се води "локална" новина и политическият "елит" не смята за нужно да бие толкова път, че да се покаже. И не е само това събитие.

http://www.desant.net/show-news/21639/

http://www.boiniznam...=article&id=343

http://tradicia.weebly.com/index.html

Ама, нали.

Мога да ти кажа за още стотици събития от "локално" значение, които май са неудобни за припомняне.

Днес, докато четях в метрото, попаднах на думи на Дора Габе, които за съжаление, цитирам по памет:"Нека оставим в покой паметта на падналите - те дадоха своя принос за България. От нас, от това което ще направим днес и в бъдеще, зависи как ще ни запомни тя и каква ще я оставим." Пак казвам, цитатът не е точен.

П.С. Момчиле, ако толкова те влекат забравените битки на България, влез в сайта на военната академия, има какво да научиш.

Ние си дискутираме бре, какъв ти спор. :) Виж, че сме на една вълна.

Китайските таблети са прекалено много и много ме съмнява, че ще намериш някой, който има точно този. Хардуера ще е достатъчен за браузването. Поне този, който е написан в сайта. Mali 400 е напълно достатъчен графичен чип. Galaxy S2 е с него.

Няма да усетиш проблеми при браузване или каквото и да било друго. Проблем обаче може да ти е евтината изработка, защото освен чипа, който няма как да е различен - всичко е евтинджос. От пластмасата, екрана, че чак до портовете. В офиса взеха един китайски таблет, за да тестват едно приложение на него. Като го хванах, направо не ми се искаше да го държа вече. Екрана нямаше НИКАКВА чувствителност. Сигурно първо поколение тъч телефони имат по-висока чувствителност. Каква файда от бързо обработване на сайтовете, като не можеш да навигираш по тях спокойно, без да те избиват нервите? Все пак само този метод за навигация имаш - екран.

Най-добре иди и го виж на място. Като характеристики е ОК. Пък и в магазина ще можеш да заредиш някой сайт и да го провериш дали ти е комфортно.

След неколкодневно чудене накрая си взех този таблет. Вуксе, оказа се прав за GoClever таблета - хванах го и директно исках да го пусна :) - изработката беше доста по-слаба от този на MPMAN, отделно че наистина екрана нямаше никаква чувствителност.

За пореден път съм приятно изненадан от хората, които работят в Техномаркет. Човекът беше много любезен и той самият ме посъветва да не взимам GoClever, а другия.

След 1-2 часа бъзикни съм доволен. Тепърва ще го човъркам още. :)

За какво ги ползвате тия таблети ако не е тайна?

Зарибих се и взех айпад 3 , ръчках го три дни и ми писна и се върнах на аир-а ....не можах да му намеря разумно приложение...... което да налага да го имам отделно от лаптопа, иначе е зарибяваща машинка спор няма.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...