Godfather Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Научи се да признаваш загуба, вместо да започваш да не казваш нищо с цел да излезеш от положение. Това само gado и RaptoR-а го владеят. WTF? И това го казва екземпляра, който е дефакто форумния еталон за бастунчива неотстъпчивост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Е*аси, изчетох последните 3 страници на един дъх. ГолЕма битка сте заформили Добро утро... Готино е да се почива 4 дни. Ако 3-ти Март и 6-ти Септември са просто почивни дни в календара, на човек трябва да му светне една голяма червена ламБа в тиквата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Да и като му светне, едва ли ще осъзнае, че е част от проблема в тая държава....Като всичките глигани и тъпи путки около мен снощи, от които се наслушах на ебаси бисерите, докато течеше проверката-заря. "Тия пък за кво ще се проверяват, ква е тая проверка?" "Ох, как ще клеча една минута, ще ме заболят коленете.." "А за кво едните са с червени шапки, а другите със сини?" И прочие, и прочие.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 А за мен дори не е почивен ден. Така че - на кой му пука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Успех на изпитите, Triti! Дано все пак успееш (или може би вече си успяла) да ги вземеш, пък било то и не отлично, както си очаквала. Интересно ми стана защо си решила да полагаш подобни изпити, но въпросът сигурно е прекалено личен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 А, да! И още нещо. Проблемът в тая държава не е ТОЙ, Наско. Защото той работи редовно И се осигурява на пълна работна заплата. Което не мога да кажа за много други "патриоти"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Научи се да признаваш загуба, вместо да започваш да не казваш нищо с цел да излезеш от положение. Това само gado и RaptoR-а го владеят. Започнал си и да си вярваш на глупостите виждам... Работата на лошо върви, както е тръгнало, още някоя годинка и терапията ще е наложителна... малеееееееееееееее Как е главата, Стефче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Започнал си и да си вярваш на глупостите виждам... Работата на лошо върви, както е тръгнало, още някоя годинка и терапията ще е наложителна... Как е главата, Стефче? много зле....изгубих се в Сикретс :D....Отивам да прибера единия герой, че аз съм по-малко пиян в случая :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 много зле....изгубих се в Сикретс :D....Отивам да прибера единия герой, че аз съм по-малко пиян в случая :D + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 За мен е. С такова мислене. Не ми пука, че работи и прочие. Много от нас работят и се осигуряват на пълна заплата. Но това не пречи да мислим с гъзовете си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Не съм абсолютно сигурен, че човек с досие може да твърди кой как трябва да мисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Ако толкова ви кефи Турция, защо стоите още тук ? Защото ако не се бяха случили тези 2 исторички събития, които за вас имат нулева стойност, Пловдив щеше да е част от Турция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Тихо сега, ти не разбираш. Не се връщай в миналото, то не е модерно, няма нужда от него, пък и нали сме съюзници с Турция, как така ще говорим такива мръсни неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Ъъъ.... Кво е готино, че престанах да дращя тука Хех... виждам и, че Аню пак се опитва да го играе сверично огледало, Зорница и Вечерница, при това едновременно Не се прави така, баце.. ъ-ъ! Крайно време ти е да вземеш да пораснеш малко (я къф мъж за женене си танал) и може би съществува някаква вероятност да започнеш да изглеждаш по-малко глупав. П.п. Продължавам да твърдя, че ако Уукси беше една ми ти риба, щях да го 'фащам с дръжката на бастуна Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 + не знам майна....пропуснах го шкембето....озовах се в нас, а не трябваше. и главата не спира да ме цепи, хем пих Апчета ааа да...и от бирата не се изтрезнява, върна ме в снощи Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 ааа да...и от бирата не се изтрезнява, върна ме в снощи Глупости! Само, че то е като с тръскането след изпикаване. Направиш ли повече от три, значи се заиграваш отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Ъъъ.... Кво е готино, че престанах да дращя тука ЩО? Знам, че имаш крехка и ранима душа и че негативните думички във форумното пространсто те разкъсват вътрешно, но понякога трябва да се опълчиш на лошковците и евентуално да им напълниш дупитата с либоф! (последното е опционално) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 WTF? И това го казва екземпляра, който е дефакто форумния еталон за бастунчива неотстъпчивост? Охохоохох. Няма човек, който да си признава грешките повече от мен сигурно. Това, че тук не съм го направил, трябва да ви говори за вашето умение да защитавате твърденията си. Пример - Галя. Изложих твърдения и ги подкрепих с аргументи, тя каза - "няма смисъл да обяснявам на теб пък точно". Ако 3-ти Март и 6-ти Септември са просто почивни дни в календара, на човек трябва да му светне една голяма червена ламБа в тиквата.... С каква цел да светне тая червено лампа? Ти какво по-различно правиш през тия почивни дни? По паметници ли обикаляш? Седиш и гледаш зарята със сълзи от радост в очите ли? Да и като му светне, едва ли ще осъзнае, че е част от проблема в тая държава....Като всичките глигани и тъпи путки около мен снощи, от които се наслушах на ебаси бисерите, докато течеше проверката-заря. За мен е. С такова мислене. Не ми пука, че работи и прочие. Много от нас работят и се осигуряват на пълна заплата. Но това не пречи да мислим с гъзовете си. И това, че не ме тресе патриотизма как се отразява на държавата? Че не ходя да се бутам по безсмислени протести? Какво ми е дала на мен тая държава, че аз да ѝ почитам празниците? Ако толкова ви кефи Турция, защо стоите още тук ? Защото ако не се бяха случили тези 2 исторички събития, които за вас имат нулева стойност, Пловдив щеше да е част от Турция Все ми е едно искам да ти кажа, дали сега щях да съм в Турция или тук. Ако се бях родил там, щях да свикна с живота си там. Изобщо нямаше да имам база за сравнение. Както и ти нямаш в момента. --------------------------- Какво се правите всички на патриоти не мога да разбера аз само. Някаква бонус система ли има? Точки ли ви раздават? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 @woox Излагаш се Не е нужно да раздават точки или каквото и да е, че да познаваш историята си и да си горд с факта, че си българин. Въпрос на ценностна система и разни подобни И да, напълно сигурно мога да кажа, че се радвам, че не съм роден в Турция Не е нужно да съм живял там, че да събера 2 и 2 Трай си като нямаш какво смислено да кажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 @woox Излагаш се Не е нужно да раздават точки или каквото и да е, че да познаваш историята си и да си горд с факта, че си българин. Въпрос на ценностна система и разни подобни И да, напълно сигурно мога да кажа, че се радвам, че не съм роден в Турция Не е нужно да съм живял там, че да събера 2 и 2 Трай си като нямаш какво смислено да кажеш Разбира се, че се излагам. Може ли. От коя част по-точно да съм горд? И защо трябва да съм горд от това, че съм жител на която и да е държава? Защото така е прието? Ценностна система. Глупости! Тва за Турция изобщо не знам защо го написа. Явно пиша прекалено сложно и е трудно за осмисляне. Излагаш се. И ти, и всички останали, които се опитват да ми обяснят как тяхното мнение е правилното само и единствено, защото е тяхно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Има бонус система за патриотизма, раздават розови чорапки, и жълти фешън ризки, питай Гримяр, той знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 "Изобщо нямаше да имам база за сравнение. Както и ти нямаш в момента." Разбира се, че имаш база за сравнение, дори без да живееш там, освен ако знанията ти не са наистина ограничени де, не те познавам в крайна сметка От коя част от историята ни ? Ами запознай се с нея, помисли и попитай пак Погледни Косово например, и помисли защо се бореха за независимост. Или защо българите са се борили за свобода, независимост .. А за ценностната система и възпитанието - това са неща които биха ти спасили задника в подобен разговор, но на живо Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 ЩО? Знам, че имаш крехка и ранима душа и че негативните думички във форумното пространсто те разкъсват вътрешно, но понякога трябва да се опълчиш на лошковците и евентуално да им напълниш дупитата с либоф! (последното е опционално) Не щем вече да се опълчваме. Гламави 'ора и силен ветер нищо ги не спира... А от опцията мое са вазползвам само ако са : Добре обезкосмени, идеално почистени от вътре и от вън, подобаващо добре смазани, заели правилната позиция... и не на последно място - женски! Инак - Тцъ, аз таквоз не употребявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 А от опцията мое са вазползвам само ако са : Добре обезкосмени, идеално почистени от вътре и от вън, подобаващо добре смазани, заели правилната позиция... До тук си мислех, че говориш за Рапторчо, защото знаем той как си поддържа... Задния двор. и не на последно място - женски! А тук вече съм убеден, че говориш за него, защото за 22 лева и 50 стотинки от телето кокошка щеше да направи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Има бонус система за патриотизма, раздават розови чорапки, и жълти фешън ризки, питай Гримяр, той знае. Стига бе ... човек. Къса ми се сърцето като гледам какви напъни полагаш, че да се впишеш и да си язвителен. "Изобщо нямаше да имам база за сравнение. Както и ти нямаш в момента." Разбира се, че имаш база за сравнение, дори без да живееш там, освен ако знанията ти не са наистина ограничени де, не те познавам в крайна сметка От коя част от историята ни ? Ами запознай се с нея, помисли и попитай пак Погледни Косово например, и помисли защо се бореха за независимост. Или защо българите са се борили за свобода, независимост .. А за ценностната система и възпитанието - това са неща които биха ти спасили задника в подобен разговор, но на живо Айде пак прочети какво съм написал. И пак. И пак. И пак. И пак. И после пак ми кажи как имаш поглед над история, която никога не се е случила. И се заплашваме с побой при жив контакт? Много бързо? Такава ли ти е ценностната система? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.