gal4enceto Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Весо звучи различно на записа, аз също като съм на запис. Не ми обяснявай как съм си чувала гласа, как съм си била викала в ухото с улей и т.н. Точка, удивителна. Различно е и това е. Ми хубаво, звучи ти гадно, ама не съм го казала аз. Така че не перефразирай, така че да ти стане удобен аргументът. К'во ли ти се обяснявам, като смисъл нулев А това за колоните. Чувала съм се на колони как звуча по Скайп, чувала съм се на касета (диск), разликата е огромна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Весо звучи различно на записа, аз също като съм на запис. Не ми обяснявай как съм си чувала гласа, как съм си била викала в ухото с улей и т.н. Точка, удивителна. Различно е и това е. Ми хубаво, звучи ти гадно, ама не съм го казала аз. Така че не перефразирай, така че да ти стане удобен аргументът. К'во ли ти се обяснявам, като смисъл нулев А това за колоните. Чувала съм се на колони как звуча по Скайп, чувала съм се на касета (диск), разликата е огромна. Весо не звучи различно на записа. Можеби гласа му е малко по-дълбок в реалност, но това е от записващото оборудване, което най-вероятно е било мобилен телефон. 100% звучи по-близо на записа, отколкото звучи в главата си. Виждам, че доста задълбочено четеш какво пиша, че и го коментираш после. Затова ще спра. Ти имаш най-красивия глас на планетата. Изобщо не звучи мъжки. И си единствения човек на целия свят, чийто глас звучи коренно различно на запис, отколкото на живо. Единствено в твоя случай, тембъра, който ти самичка чуваш докато говориш е най-близко до това, което останалите чуват като им боботиш насреща. А това за колоните. Като се чуеш как звучиш от Скайп и записа на касета(диск) от едни и същи говорители, записани с едно и също оборудване, тогава ще го коментираме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Стенли, получаваш 20% за проявен героизъм. Следващото наказание няма да ти го казвам какво е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Няма нужда от оригиналничене. Като те обидят репортваш и оставяш на нас. Без връщане на обидата. И за тебе 20% за показано оригинално мислене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Пф, заеби го Ангел, то за него святи са само кремовете и чорапите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Пф, заеби го Ангел, то за него святи са само кремовете и чорапите. И лубрикантите с плодов вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 И лубрикантите с плодов вкус. Ти кой беше пак? Или и ти се почувства част от колектива бързо, бързо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Стенли, получаваш 20% за проявен героизъм. Следващото наказание няма да ти го казвам какво е. Здраве да е, само не разбрах защо ми изтри поста edit: забравих да спомена, че тука всички сте изперкали от агресия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 vinyl_master, прав си, на лаптоп го пуснах, не разбрах много. Т.е. не разбрах почти нищо, освен споменатото преди. Аххх... да и че на някакъв Весо дауджоунса му се е качил с 6 до 8 пункта. А буквички не ми подкарва, опитах преди малко пак. Абе типично ли е за жените да търсят конфликт с хората, които се застъпват за тях по принцип? Галя е същата. Всички я юркат, но тя с мен се бута да се заяжда. Сууут.... за мене ли си се застъпвал?! Вероятно си ми спасил живота, пък аз... изгаднявам като типична неблагодарница. W00x, сега и теб много мило и възпитано искам да те помоля: с Галченценценценто, те моля, да не ме слагаш в една.... хммм... директория, защото верно ще си потърся конфликт с теб. И може дори да си намеря. Пък ако не правиш разлика между правота и благоразположеност, значи не си порасъл. А за корифея да ти кажа - не ми пречи нищо от твоята изява, дори те смятам за свежарка, но ти лично да напишеш, че разбирате тука от всичко, ми идва леко... хммм... преувеличено. Разбира се, нямам никакви съмнения, че ти лично разбираш от мода, грим, дизайн и друга словестна плява, но от граматика (дори тази на собствения ти език) не съм останала с впечатлението, че разбираш; дори точно обратното. Сега ти можеш да ми докажеш, че греша, като извадиш поне едно антично стихосложение, написано на еолийски, а и ако удариш някакъв разбор - направо ще повярвам, че: "Вие тука разбирате от всичко!" (Дааам, може и с общи усилия, ако намериш кой да ти помогне в това предизвикателство.) Освен това ще ти се извиня, че съм си позволила да се усъмня в думите ти, а безразсъдно ги приех като присмех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Ти кой беше пак? Или и ти се почувства част от колектива бързо, бързо? С този си пост, вече ме направихте някой, О благодаря Ви, Ваше форумство Ползвай тези с ягодов, вкус, отиват на розовите чорапи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Здраве да е, само не разбрах защо ми изтри поста edit: забравих да спомена, че тука всички сте изперкали от агресия Чети правилата, там пише защо Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 От една седмица не мога да намеря свестен офис, ебати. Стоят им с година празни, а искат някакви безумни наеми. Дори днес една ми искаше 5 наема напред, за да можела да направи ремонта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Сууут.... за мене ли си се застъпвал?! Вероятно си ми спасил живота, пък аз... изгаднявам като типична неблагодарница. W00x, сега и теб много мило и възпитано искам да те помоля: с Галченценценценто, те моля, да не ме слагаш в една.... хммм... директория, защото верно ще си потърся конфликт с теб. И може дори да си намеря. Пък ако не правиш разлика между правота и благоразположеност, значи не си порасъл. А за корифея да ти кажа - не ми пречи нищо от твоята изява, дори те смятам за свежарка, но ти лично да напишеш, че разбирате тука от всичко, ми идва леко... хммм... преувеличено. Разбира се, нямам никакви съмнения, че ти лично разбираш от мода, грим, дизайн и друга словестна плява, но от граматика (дори тази на собствения ти език) не съм останала с впечатлението, че разбираш; дори точно обратното. Сега ти можеш да ми докажеш, че греша, като извадиш поне едно антично стихосложение, написано на еолийски, а и ако удариш някакъв разбор - направо ще повярвам, че: "Вие тука разбирате от всичко!" (Дааам, може и с общи усилия, ако намериш кой да ти помогне в това предизвикателство.) Освен това ще ти се извиня, че съм си позволила да се усъмня в думите ти, а безразсъдно ги приех като присмех. Аз не поставям хората в една директория. Просто в случая се получи съвпадение. От грим не разбирам, а дизайна далеч не е "словестна плява", г-це. Не виждам какъв ти е проблема с граматиката ми. Верно, че не прекарвам по 20 минути със синонимния речник преди да си напиша мнението, но нали ме разбираш? А това с "тука разбираме от всичко" беше сарказъм, но на теб ли да го обяснявам точно? С този си пост, вече ме направихте някой, О благодаря Ви, Ваше форумство Ползвай тези с ягодов, вкус, отиват на розовите чорапи Егати. Толкова ми е тъжно като те гледам, че ако имаше DMS кампания на твое име, щях да ти пусна 2 СМС-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 W00x, сарказмът ти него разбрах, честна дума. Поднесе го в момент, когато хич не ми е до бъзици по тази тема. Пък и продължаваш да ме сравняваш с Галченцето, което сигурно пак ще наречеш "сарказъм", ама не е така. Второ - признах те, че разбираш от грим, когато изкоментира много професионално една снимка на някаква мацка тук. Намери разлика в тоновете на лицето й! Това колко мъже мислиш, че го могат?! Сериозно питам сега, без грам майтап, сарказъм или други такива неща. Трето - словесна плява наричам всичко, което напоследък е модерно. Всеки вече е арт... как щяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Къркам си ром с кола и за нищо, ама за абсолютно нищо не ми пука Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Triti, смени браузъре, събовете требе да бачкат Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Сикретс...лейдис найт. Мед е Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Ти май имаш проблем с мен Хаха Ангеле, пак ти казвам, освести се, честно!!! Такива глупости си написал, че дори няма да коментирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Чета тука за гласове, записи и т.н, но никой не коментира защо се получава разлика. За тези, които не знаят ще кажа следното: когато говорим/пеем, чуваме собствения звук не само през ушните миди, но трептенията на гласните струни се предават и по меките тъкани до вътрешното ухо. Обаче слушайки запис на своя глас, ние възприемаме с външното ухо и затова ни се струва толкова различно. Отделно за вярното възпроизвеждане на гласа имат значение фактори като вид микрофон, озвучителна техника (коректори, усилватели, колони) и не на последно място акустичните особености на помещението и точката, от която микрофона лови гласа. Затова от запис до запис също може да има разлика. Повече подробности може да ви открехне Мидекс, ама още не се е вяснал . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Когато човек погледне собственото си изображение в огледало, той го вижда 7,81 пъти по-красиво, отколкото е в действителност. Имайки предвид, че аз от сега възприемам Стефчо за секс идол, дори ме е страх да си помисля какво вижда той в огледалото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Ъъъъ Ваньо, ти нещо ... резбата... ? Ми онова хубавото момиче? Как можа!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 W00x, сарказмът ти него разбрах, честна дума. Поднесе го в момент, когато хич не ми е до бъзици по тази тема. Пък и продължаваш да ме сравняваш с Галченцето, което сигурно пак ще наречеш "сарказъм", ама не е така. Второ - признах те, че разбираш от грим, когато изкоментира много професионално една снимка на някаква мацка тук. Намери разлика в тоновете на лицето й! Това колко мъже мислиш, че го могат?! Сериозно питам сега, без грам майтап, сарказъм или други такива неща. Трето - словесна плява наричам всичко, което напоследък е модерно. Всеки вече е арт... как щяло. Не е сарказъм и не те сравнявам с нея. Просто в случая се получи сходство на поведението.. И не те сравнявам. А тоновете по лицето на онова момиче бяха в резултат на компютърна обработка, а не на грим. Пък и само далтонист няма да може да ги различи, независимо от какво са се получили. Все пак бяха два различни цвята. Ангеле, пак ти казвам, освести се, честно!!! Такива глупости си написал, че дори няма да коментирам. Научи се да признаваш загуба, вместо да започваш да не казваш нищо с цел да излезеш от положение. Това само gado и RaptoR-а го владеят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 малеееееееееееееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Ще призная загуба, когато вярвам, че съм в грешка. В случая не излизам от положение, а ти се чудя на акъла, сериозно. Няма смисъл да си хабя думите, за да си защитавам тезата. Не и пред теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.