Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Стриптизьорка или комик, това се пита в задачата, която разтягахме миналата неделя във Виденовото имение :)

18+

http://www.youtube.com/watch?v=XPhGgC1ioWQ&

Всички си звучат нормално, ама ти наистина си странен на запис.

Аз пък на запис звуча като мъж :cry Много странен тембър имам, един плътен, почти пресипнал, дрезгав...

P.S. Аз така ли звуча бе дейба. Сигурно затова не направих кариера като певец :D

Така, така.

Всички си звучат нормално, ама ти наистина си странен на запис.

Аз пък на запис звуча като мъж :cry Много странен тембър имам, един плътен, почти пресипнал, дрезгав...

Както звучиш на запис, така звучиш и на живо. Няма "на запис звуча гадно". Малко като "на камера излизам дебела". Няма го тоя филм.

--------------

http://www.hdzona.com/forum/sizecalc_UK.swf

Смятайте се тука с тоя калкулатор и от утре, всички с нови телевизори, адекватни на разстоянието. :)

Що бе , блуза мъжка няма ли ? :)

Ми само женски даваха

http://www.hdzona.com/forum/sizecalc_UK.swf

Смятайте се тука с тоя калкулатор и от утре, всички с нови телевизори, адекватни на разстоянието. :)

Знаех си, че трябва да се оглеждам за 100"-ов телевизор!

w00x, прав си в някои отношения за MACOS, току-що се изнервих на finder-a че е малоумен (меко казано). Това да не мога да преместя файл, освен с мишката е просто неописуемо... ще му търся алтернатива очевидно. И за това, че чат-пат е удобно да преместиш или преименуваш файл докато търсиш къде да запишеш друг е удобно а при MACOS го няма (въпреки че има на десния бутон да ти отвори findera в тази директория)

Чармок, благодаря за проявената грижа, но няма как да помогнете... Освен ако из между вас не изскочи някой кардинал или някой не много по-нисш висш католически духовник.;)

Иначе изпитът ми е по еолийска граматика и политизмос - материя, в която W00x несъмнено е корифей. ;)

Чух ви надвикваницата. Не разбрах много. Субтитри дали не предлагате? :) Има там някакъв, който се надвиква с всички и от него всичко останало сякаш са някакви интересни приглушени звуци, възможни да са човешка реч, но неясни. За тях субтитри трябват изглежда.:)

Ако го слушаш на лаптоп с по-некачествено озвучение е така, но в нас се хващат ключовите реплики. Много малко част остава неразбрана.

ПС: Добавих субс :D

w00x, прав си в някои отношения за MACOS, току-що се изнервих на finder-a че е малоумен (меко казано). Това да не мога да преместя файл, освен с мишката е просто неописуемо... ще му търся алтернатива очевидно. И за това, че чат-пат е удобно да преместиш или преименуваш файл докато търсиш къде да запишеш друг е удобно а при MACOS го няма (въпреки че има на десния бутон да ти отвори findera в тази директория)

Мда. Ето за това говорех. Дребни и досадни неща. Ако имаше как да ги смениш - ОК, но ако за 30 минути не намериш как да ги смениш - значи няма начин и трябва да живееш с тях.

Иначе операционната система и мен ме кефи, не ме разбирай погрешно. Изработката им също е страхотна. Ако ми излезе MacBook Pro на далавера - ще го взема без да се замисля.

Но ако трябва да дам 4000лв за нов, предпочитам да ги дам за Windows PC с по-добри характеристики и по-ниска цена.

Иначе изпитът ми е по еолийска граматика и политизмос - материя, в която W00x несъмнено е корифей. ;)

Абе типично ли е за жените да търсят конфликт с хората, които се застъпват за тях по принцип? Галя е същата. Всички я юркат, но тя с мен се бута да се заяжда.

Ангеле, я се освести. Никъде не съм казала, че звуча гадно на запис. Казах, че звуча като мъж. Просто не мога да се позная. Много е странно. А на живо определено не звуча така. Kакто и бат' Весо ми звучи сякаш не е себе си (на записа на Румен).

Ангеле, я се освести. Никъде не съм казала, че звуча гадно на запис. Казах, че звуча като мъж. Просто не мога да се позная. Много е странно. А на живо определено не звуча така. Kакто и бат' Весо ми звучи сякаш не е себе си (на записа на Румен).

За мен жена, която звучи като мъж - звучи гадно. Наречи ме старомоден ако искаш. Не знам твоите разбирания какви са.

Аз до сега не съм чул човек, който на запис да звучи различно от това как звучи на живо.

Бат ти Весо на тоя запис има една реплика точно и си звучи както звучи и на живо.

Я ми сподели тайната си. Как успяваш да се чуеш как звучиш на живо, ако не използваш запис на гласа си?

6-ти септември е, запретесе поне днес дейба...

Дай като е 6-ти Септември да лягаме и да умираме.

Псувайте ме колкото искате, но за мен 6-ти Септември е просто един почивен ден. Същото е и с 3-ти Март.

За мен жена, която звучи като мъж - звучи гадно. Наречи ме старомоден ако искаш. Не знам твоите разбирания какви са.

Аз до сега не съм чул човек, който на запис да звучи различно от това как звучи на живо.

Бат ти Весо на тоя запис има една реплика точно и си звучи както звучи и на живо.

Я ми сподели тайната си. Как успяваш да се чуеш как звучиш на живо, ако не използваш запис на гласа си?

Абе да ти кажа аз се чувам различно и винаги като си чуя гласът на запис ми е странно. Записвал съм се и друг път, та ми е ясно, че ти не се чуваш по начина, по който те чуват другите. Просто скоро не се беше случвало да си чуя гласът на запис :)

Абе да ти кажа аз се чувам различно и винаги като си чуя гласът на запис ми е странно. Записвал съм се и друг път, та ми е ясно, че ти не се чуваш по начина, по който те чуват другите. Просто скоро не се беше случвало да си чуя гласът на запис :)

Мда. Може да чуеш как звучиш без запис, ако с двете си ръце направиш "улей" между устата и ухото си и говориш. Другия вариант е да говориш на микрофон и да се слушаш през колоните/слушалките.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...