Grimjaur Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Айде.Гриша, Сава, от горната застава - рипай, рипай! Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Айде.Гриша, Сава, от горната застава - рипай, рипай! Добро утро. Ти нали си в отпуска и уж щеше да се напиваш бе? Какво си зарипал още по тъмно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Дали RaptoR щеше да се зарадва на този хладилник?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Всички "шофьори" дето си мислят, че мигача е сложен само за да може някой, някъде, в някоя фабрика да се намира на работа да им го начукат с ония големите кактуси. :angry1 То бива малоумно племе, ама вече почва да ми идват в повече. Какво ще стане ако дадеш мигач(допълнително, че си длъжен да го правиш), да покажеш къде ще ходиш, че N на брой хора да не седят и да те чакат? А накрая да излезе, че може спокойно всички да си вървят накъдето са тръгнали без да се чакат. Който не използва мигачи е гаден, долен, дебилен, малко по-умен от кърлеж олигофрен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Който не използва мигачи е педал. Не съм съгласен. Сред педалите има много умни и точни хора, но който не използва мигачи определено е абсолютен дебил с еволюционно развитие на нивото на зелена еуглена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Дали RaptoR щеше да се зарадва на този хладилник?! Къде се продава?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Не съм съгласен. Сред педалите има много умни и точни хора, но който не използва мигачи определено е абсолютен дебил с еволюционно развитие на нивото на зелена еуглена. Айде промених го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Рипам из Плд и околия. И подмамвам народа с ракия. И Плд е станал баси мръсния град. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Рипам из Плд и околия. И подмамвам народа с ракия. И Плд е станал баси мръсния град. Внимавай, че всичко навсякъде е в ремонт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Проблемът за тия, дето дедо ги мрази (и не само той) е, че в един момент си въобразиха и дори си повярваха, че могат да правят софтуер, различен от фотошоп. Илюстратора също е добър. Ама другото е мазало. Дедо, не си сам в тая борба Ама докато имат Фотошоп, ще имат и пари за разработка на бълвочи. Факт. Сори ама сме преебани. Добри са като функции, но като стабилност - няма такива дебилни програми. Изнервят ме максимално. Как пък не се научиха от 6 версии насам не мога да разбера. Само последната не съм я ползвал, но InDesign-а е най-стабилен от всичките им продукти в пакета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Добри са като функции, но като стабилност - няма такива дебилни програми. Изнервят ме максимално. Как пък не се научиха от 6 версии насам не мога да разбера. Само последната не съм я ползвал, но InDesign-а е най-стабилен от всичките им продукти в пакета. Честно казано, проблем със стабилността на Фотошоп не съм имал. То аз ползвам по-стара версия, в момента май съм с тройката. Петицата съм я ползвал малко, но ми е по-комфортна тройката. При мене поне, работи перфектно, нямам оплаквания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Честно казано, проблем със стабилността на Фотошоп не съм имал. То аз ползвам по-стара версия, в момента май съм с тройката. Петицата съм я ползвал малко, но ми е по-комфортна тройката. При мене поне, работи перфектно, нямам оплаквания. От CS насам, всичко е боза. Преди CS просто не съм ги ползвал мисля. Зареждаш по-голям файл и започва да пищи, че няма РАМ. Освобождаваш РАМ, той продължава да си пищи, че няма РАМ. Затваряш всичко отворени файлове във Фотошоп, SWAP файла си седи 25ГБ, а той продължава да си пищи, че няма РАМ като се опитвам да сейвна някакъв мизерен JPG. Същото и с Илюстратор, но по-зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Сигурен ли си, че не е пищяла за swap file Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 От CS насам, всичко е боза. Преди CS просто не съм ги ползвал мисля. Зареждаш по-голям файл и започва да пищи, че няма РАМ. Освобождаваш РАМ, той продължава да си пищи, че няма РАМ. Затваряш всичко отворени файлове във Фотошоп, SWAP файла си седи 25ГБ, а той продължава да си пищи, че няма РАМ като се опитвам да сейвна някакъв мизерен JPG. Същото и с Илюстратор, но по-зле. Такъв проблем не съм имал никога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Сигурен ли си, че не е пищяла за swap file Мда. Имаше си още място. Такъв проблем не съм имал никога. Можеби защото не си работил с големи файлове. С малките няма как да стане. Говоря ти за файлове по 500-2500МБ с една камара лейъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Можеби защото не си работил с големи файлове. С малките няма как да стане. Говоря ти за файлове по 500-2500МБ с една камара лейъри. Всъщност съм работил. Със сигурност с файлове около 1GB и малко по-големи. Аз не казвам, че не е възможно да прави мизерии. Казвам че при мене не се е случвало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 По пощата получих пратка, изпратена април миналата година.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Честито.Да почерпиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 По пощата получих пратка, изпратена април миналата година.... Какво имаше в нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 КАЙСИИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Какво имаше в нея? блуза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Честито.Със здраве да си я носиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Благодаря на жертвалия се да ми едитне шльокавицата! (покланящо се човече) Искам да ви се ожаля, че съм на изпит тези дни (3 дни с днес), а първият ден не се получи добре. Не съм готова, надцених се. Ако трябваше сама да си дам изпита, бих се скъсала, сега обаче ще ме отрежат като краставица... Усещам просто надвисналата брадва. А и ме е срам, срам... Иначе съм много приятно изненадана от сървиса в Коста Брава и от цените дори. Очаквах, че ще е много по-скъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Изпит по какво? Ако е от нещо което разбираме, свиркай да помагаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Ако е от нещо което разбираме, свиркай да помагаме. Нещо се обърка тука май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.