Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Каквото сметнеш за уместно. Не си малък, нито глупав.

Демек да се разходя до возилото с една кирка (примерно)? Някак ми се струва по-голямо усилието отколкото да се обадя на полицията...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Няма да се плашите, ще строши една кола, ще строши втора, накрая него ще го потрошат :)

Или за по-лесно ще го арестуват, а каското на тежкарите ще им покрие щетите :)

Както и да го гледаме, единият се дразни защото му свирукат разни аларми, другият обаче би имал много по-сериозна причина да е вбесен ... Действията му също биха били доста по-екстремни ... :)

Чарми, добре заварил. :beerchug

До 18 години няма да можеш, дори да се подготвиш сериозно. Без да му посегнеш на свободата де.

Може би до 15 години е по-нормален период, после той сам ще се пази.

От друга страна знаеш, че юнак без рана не може. А и такъв белег на главата понякога респектира. Имах двама колеги във ВУЗ-а, които бяха обречени на тройно коалиционно съжителство с един тип, който имаше много къса прическа и белег до белег се виждаше по скалпа му. Двамата ми колеги не смееха да гъкнат и редовно биваха изхвърлени от леглата си нощем с убедителния мотив "Изчезвай, ще ч**ам!" А единствения страх, който имаха от него се дължеше именно на белезите по главата му; убедени бяха, че ще ги пляска и двамата. Е то единият беше неуспял оперен певец де... но спирам до тук, че историята е дълга.

Градския транспорт в София е едно интересно и изумително нещо. Днес, в автобуса имаше един смрадлив циганин, облечен в палто от някакви умрели, дребни гризачи (или имитация на такова), с официален мъжки панталон, светлосиня риза (всичко това доста мръсно и раздърпано), някаква провесена на врата му карта, на която беше изписано женско име. Като държа да отбележа пак смрадлив, защото миризмата му беше толкова силна, че си беше отделна личност и перфорираше билетчетата на хората...

От 7:30 на работа. Май нещо ми става...

Иди, запали колелото и направи един downhill на Витоша, та да ти се проветри тиквата! Харабия нещо ти има :laughing1: Бих го оправдал, ако поне имаш обещания от шефа за компенсация.

Имам да инсталирам модули в Лаос и да гледам триста кила трейсове и логове от Фиджи. А искам да си тръгна рано. А и изпратих приятелката ми на автогарата...

...

С колелото ми сме разделени от 8-ми август :cry:

С колелото ми сме разделени от 8-ми август :cry:

Защо така? Да не ти излезе с репликата "Our relationship had its ups and downs, but lately it is just a pain in the ass, so I'll be rollin' out now..."? :lol:

П.С. Днес е починал Майкъл Кларк Дънкан, мир на праха му. Много ме радваше типа...

П.С. Днес е починал Майкъл Кларк Дънкан, мир на праха му. Много ме радваше типа...

Вчера. Много му отиваше да играе роли, където е един такъв добричък, пък иначе планина от мускули.

пффф,верно ли Чък Норис е на 72 години ? :confused

На толкова е.

IMDb

Все пак през 60-те и 70-те има доста успешна спортна кариера.

Ето и още някои хора които не са първа младост:

Jackie Chan - 58

Sylvester Stallone - 66

Al Pacino - 72

Patrick Stewart - 72

Ian McKellen - 73

Jack Nicholson - 75

Morgan Freeman - 75

Сряда и четвъртък спя в Плд, петък вечерта си заминавам.

Ред. Сряда през деня съм по работа, след това съм по алкохолизиране...Като в сряда е до 16:00

ДЕ***А ТЯХНАТА МАМА! МРАЗЯ ПРОДУКТИ НА ADOBE.

При това в случая става дума за едни истории разработка на софтуер за телефони, но няма начин продукт свързан с тази компания да не ме изнерви. МРАЗЯ ГИ!!!

Проблемът за тия, дето дедо ги мрази (и не само той) е, че в един момент си въобразиха и дори си повярваха, че могат да правят софтуер, различен от фотошоп. :laughing1:

Проблемът за тия, дето дедо ги мрази (и не само той) е, че в един момент си въобразиха и дори си повярваха, че могат да правят софтуер, различен от фотошоп. :laughing1:

Илюстратора също е добър. Ама другото е мазало. Дедо, не си сам в тая борба :) Ама докато имат Фотошоп, ще имат и пари за разработка на бълвочи. Факт. Сори ама сме преебани.

Принципно това ми е работата - да се справям с такива идиотщини и съм способен да налучкам вярното решение дори документацията да е грешна. Че то кога документацията е правилна? Още от времето на турбо паскал 3 даже и после с повечето платформи с които съм се борил си има "подробности" и или не пише нищо или пише едно, а става друго. И общо взето като се замисли човек в повечето от тези случаи е логично това, което става.

Обаче съм способен да понеса единица глупости за определено време. А това тяхното в случая на нищо не прилича. Все едно е писано от студенти да му е*а м***та. И то от 3 различни групи, като всяка си има собствено виждане за нещата.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...