djadomraz Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Каквото сметнеш за уместно. Не си малък, нито глупав. Демек да се разходя до возилото с една кирка (примерно)? Някак ми се струва по-голямо усилието отколкото да се обадя на полицията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Няма да се плашите, ще строши една кола, ще строши втора, накрая него ще го потрошат Или за по-лесно ще го арестуват, а каското на тежкарите ще им покрие щетите Както и да го гледаме, единият се дразни защото му свирукат разни аларми, другият обаче би имал много по-сериозна причина да е вбесен ... Действията му също биха били доста по-екстремни ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Чарми, добре заварил. До 18 години няма да можеш, дори да се подготвиш сериозно. Без да му посегнеш на свободата де. Може би до 15 години е по-нормален период, после той сам ще се пази. От друга страна знаеш, че юнак без рана не може. А и такъв белег на главата понякога респектира. Имах двама колеги във ВУЗ-а, които бяха обречени на тройно коалиционно съжителство с един тип, който имаше много къса прическа и белег до белег се виждаше по скалпа му. Двамата ми колеги не смееха да гъкнат и редовно биваха изхвърлени от леглата си нощем с убедителния мотив "Изчезвай, ще ч**ам!" А единствения страх, който имаха от него се дължеше именно на белезите по главата му; убедени бяха, че ще ги пляска и двамата. Е то единият беше неуспял оперен певец де... но спирам до тук, че историята е дълга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Добро утро. Три дни ще съм из Пловдив навити за алкохолизация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Градския транспорт в София е едно интересно и изумително нещо. Днес, в автобуса имаше един смрадлив циганин, облечен в палто от някакви умрели, дребни гризачи (или имитация на такова), с официален мъжки панталон, светлосиня риза (всичко това доста мръсно и раздърпано), някаква провесена на врата му карта, на която беше изписано женско име. Като държа да отбележа пак смрадлив, защото миризмата му беше толкова силна, че си беше отделна личност и перфорираше билетчетата на хората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Пешо? И ти се учудваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 От 7:30 на работа. Май нещо ми става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 От 7:30 на работа. Май нещо ми става... Иди, запали колелото и направи един downhill на Витоша, та да ти се проветри тиквата! Харабия нещо ти има Бих го оправдал, ако поне имаш обещания от шефа за компенсация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Имам да инсталирам модули в Лаос и да гледам триста кила трейсове и логове от Фиджи. А искам да си тръгна рано. А и изпратих приятелката ми на автогарата... ... С колелото ми сме разделени от 8-ми август : Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 С колелото ми сме разделени от 8-ми август : Защо така? Да не ти излезе с репликата "Our relationship had its ups and downs, but lately it is just a pain in the ass, so I'll be rollin' out now..."? П.С. Днес е починал Майкъл Кларк Дънкан, мир на праха му. Много ме радваше типа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 П.С. Днес е починал Майкъл Кларк Дънкан, мир на праха му. Много ме радваше типа... Вчера. Много му отиваше да играе роли, където е един такъв добричък, пък иначе планина от мускули. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 пффф,верно ли Чък Норис е на 72 години ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 пффф,верно ли Чък Норис е на 72 години ? На толкова е. IMDb Все пак през 60-те и 70-те има доста успешна спортна кариера. Ето и още някои хора които не са първа младост: Jackie Chan - 58 Sylvester Stallone - 66 Al Pacino - 72 Patrick Stewart - 72 Ian McKellen - 73 Jack Nicholson - 75 Morgan Freeman - 75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Аре бе, оръфляци! Никой ли не ще да се напием? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Ми точно пък Jack Nicholson и Чък,никога няма да им дам ,че са над60 .Не им личи....бати гена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Вчера не мислех, че един работен ден може да е по-шибан. Днес ми беше показано, че греша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Ми точно пък Jack Nicholson и Чък,никога няма да им дам ,че са над60 .Не им личи....бати гена. Да, да. Джак прилича на торба с умрели картофи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Аре бе, оръфляци! Никой ли не ще да се напием? Кога тва, вее...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Сряда и четвъртък спя в Плд, петък вечерта си заминавам. Ред. Сряда през деня съм по работа, след това съм по алкохолизиране...Като в сряда е до 16:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 ДЕ***А ТЯХНАТА МАМА! МРАЗЯ ПРОДУКТИ НА ADOBE. При това в случая става дума за едни истории разработка на софтуер за телефони, но няма начин продукт свързан с тази компания да не ме изнерви. МРАЗЯ ГИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Горещо подкрепям дядо в омразата си към Адоб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Проблемът за тия, дето дедо ги мрази (и не само той) е, че в един момент си въобразиха и дори си повярваха, че могат да правят софтуер, различен от фотошоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Хубаво вино и марково уиски - една неочаквано добра комбинация!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Проблемът за тия, дето дедо ги мрази (и не само той) е, че в един момент си въобразиха и дори си повярваха, че могат да правят софтуер, различен от фотошоп. Илюстратора също е добър. Ама другото е мазало. Дедо, не си сам в тая борба Ама докато имат Фотошоп, ще имат и пари за разработка на бълвочи. Факт. Сори ама сме преебани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Принципно това ми е работата - да се справям с такива идиотщини и съм способен да налучкам вярното решение дори документацията да е грешна. Че то кога документацията е правилна? Още от времето на турбо паскал 3 даже и после с повечето платформи с които съм се борил си има "подробности" и или не пише нищо или пише едно, а става друго. И общо взето като се замисли човек в повечето от тези случаи е логично това, което става. Обаче съм способен да понеса единица глупости за определено време. А това тяхното в случая на нищо не прилича. Все едно е писано от студенти да му е*а м***та. И то от 3 различни групи, като всяка си има собствено виждане за нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.