Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не знам какво те е подтикнало да гледаш Карбовски, но ти препоръчвам да не го правиш повечеlaughing1.gif

Едно време го гледах Карборвски. Има око на журналист ,прави смях . :rolleyes:

Снощи бях в каручката и след това в Сикретс. Трябват ми 6 месеца реанимация след този идиотизъм.

И аз бях в Сикретс снощи!

От два часа навън свири някаква аларма. :angry1

КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ДА ИМАШ АЛАРМА, АКО НЕ МОЖЕШ ДА Я ЧУЕШ, КОГАТО СЕ ВКЛЮЧИ????

Смисълът не такива аларми е не да чуе собственийка, а да спече крадеца.

При такива аларми аз се обаждам на 112. Обикновено искат номер/цвят/модел на колата, която свири.

Преди време един мой бивш шеф ми обясняваше как на колата алармата му се включвала когато я напече слънцето. И обясняваше как не било проблем това и нямало да оправи чувствителността, защото така било по-добре. А колата буквално след 30 минути стоене на слънце почваше през 5 минути да вие. Не го напсувах щото ми беше шеф но....

Смисълът не такива аларми е не да чуе собственийка, а да спече крадеца.

При такива аларми аз се обаждам на 112. Обикновено искат номер/цвят/модел на колата, която свири.

При такива аларми някак си неволно изпускам тежък предмет по колата. После или алармата не се включва или колата се паркира другаде.

Ако собственика е достатъчно тъп и не вземе мерки... на следващия ден лепи 4 гуми. И ненадейно поумнява.

==========

Като иска да не му пипат колата да си я държи на платен паркинг, а не да тормози 500+ човека, които никак не са виновни.

При такива аларми някак си неволно изпускам тежък предмет по колата.
И после си събираш зъбите с метла... Знаем ги тия бабаити...

И после си събираш зъбите с метла... Знаем ги тия бабаити...

В този живот човек трябва да си отговори на 2 прости въпроса преди всяко действие: дали ти стиска и дали можеш да си го позволиш.

Аз за такива аларми звъня на 112. Ако няма разрешение - звъня пак. Обикновено действа. Бабитлък и разрешаване на проблемите с тухли и подобен наръч средства никога няма да доведе до добър резултат...

И не, нямам предвид, че бих трошил зъбите му, щото колата е моя. Имам предвид, че може собственика на колата да е наоколо и да се стигне до саморазправа с винкели...

Добре дошла отново сред нас. :beer:

Снощи синът ми си разби главата на стъклото на масата в хола и го водих в хирургиите. Останах изключително доволен от отношението на лекарите и сестрите. За радост се разминахме само с лепене, но пък на моя син не му е за първи път. Незнам как ще го опазя поне до 18 години. :confused

То за т'ва сме на тоя хал..Всеки си мисли, че като "запретне ръкави" и ще оправи всичко....

Напротив. Всеки си мисли, че е баш тариката и чорбаджията на държавата. Къде навън си чул да свирят аларми на автомобили щото собствениците им - селските бекове, са искали да им настроят сензорите да се включат при най-лекия полъх на вятъра?

И като му кажеш на тъпия селяк да си оправи смотаната аларма, той да те погледне с един влажен, кравешки поглед и нищо да не направи. Е, като е тъп - има начини да му се налее принудително.

Напротив. Всеки си мисли, че е баш тариката и чорбаджията на държавата. Къде навън си чул да свирят аларми на автомобили щото собствениците им - селските бекове, са искали да им настроят сензорите да се включат при най-лекия полъх на вятъра?

И като му кажеш на тъпия селяк да си оправи смотаната аларма, той да те погледне с един влажен, кравешки поглед и нищо да не направи. Е, като е тъп - има начини да му се налее принудително.

И ако не спира под твоя прозорец а 15-20 метра по-надолу какво ще направиш? Понеже при блоковете където живее майка ми има 2 паркинга, където и да почне да вие кола все се чува. При това ако е на паркинга на съседния блок се чува повече. Случвало се е да вие кола от другата страна на улицата над 100 метра от блока... само че за сериозна аларма 100 метра по права линия са нищо и като няма нито дървета нито сгради между въпросното возило и твоя прозорец разликата е нулева, да не кажа че ако е на паркинга под блока се чува по-малко даже.

И ако не спира под твоя прозорец а 15-20 метра по-надолу какво ще направиш? Понеже при блоковете където живее майка ми има 2 паркинга, където и да почне да вие кола все се чува. При това ако е на паркинга на съседния блок се чува повече. Случвало се е да вие кола от другата страна на улицата над 100 метра от блока... само че за сериозна аларма 100 метра по права линия са нищо и като няма нито дървета нито сгради между въпросното возило и твоя прозорец разликата е нулева, да не кажа че ако е на паркинга под блока се чува по-малко даже.

Каквото сметнеш за уместно. Не си малък, нито глупав.

Кво значи "изгресили"?

Тцъ... Идва от Грес. Нали на Вазелина само магданози са му из главата :unsure:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...