Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ти ако едни цици не можеш да си представиш...

Преди малко по съвсем различна линия разбрах, че имало такова нещо като стрес цици. Сиреч стрес топки, ама цици. Искам!

Преди малко по съвсем различна линия разбрах, че имало такова нещо като стрес цици. Сиреч стрес топки, ама цици. Искам!

Обаче трябва да се внимава колко си стресиран като ги ползваш, че...

5233639_700b.jpg

Don't be so rough with your stress boob

Много, ама много съм сигурна в това, което казвам.

Мъ-хъ... вярвам ти, че не пишеш речници, но до тук. Останалото е абсолютно изтъркан от употреба лаф за съхраняване на вяра у лица без аргументи.

'Начи може "по презумпция" да си значело било "най-добър", но не можело да значи примерно "добър", "благоприятен", "задоволителен", "удобен" и т.н.?!

http://www.prikachi....90/5213090W.jpg

(Ако картинката отново нещо не ще да ви се покаже, ето тук е линкчето. И между другото, ми пише по-горе, че: "You are not allowed to use that image extension on this board." Дали да не ми прозвучи персонално, ам?! :rolleyes:)

Не очаквам да разбереш и напишеш и едно "права си", защото ти такова сложно упражнение още го разучаваш, но пък е ужасно лицемерно спрямо собствените ми представи за дебат да ти спестя истината. Особено, след като за едно "здрасти" ти се свиди. ;)

Sujalqvam za latinicata. Triti, prava si. No ne mi puka. Prava si i za svideneto. Mnogo svidliva gad sum az :-)

Ot centura na Pavlikeni nie s Joro kazvame na F1 grupata : 'Privet'.

Какво са съобщили?

Карбовски беше вкарал НиколетаЛозанова в Пловдвкския затвор барабар с Ванко 1.... Такива лайна, брат, не си виждал и на 100 метра под Водата!

Карбовски беше вкарал НиколетаЛозанова в Пловдвкския затвор барабар с Ванко 1.... Такива лайна, брат, не си виждал и на 100 метра под Водата!

Че то това май го имаше миналата седмица. Обясняваше как се чувствала готино.

Не знам какво те е подтикнало да гледаш Карбовски, но ти препоръчвам да не го правиш повечеlaughing1.gif

Не знам какво те е подтикнало да гледаш Карбовски, но ти препоръчвам да не го правиш повечеlaughing1.gif

Съвсем, съвсем случайно! NEVER AGAIN! sick1.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...