djadomraz Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Мисля, че ясно написах ICE CREAM TRUCK, не BEER TRUCK!!! Видене, това за теб. Да те спасява при критични ситуации: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Бира, ракия, Поугс. Света да го духа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Здравейте! А здрасти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Надушихме женското Здрастиии Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Килеринчо, ако тази си памет я ползваше по-оптимално... Може да не съм писала речници, но мисля, че думата "оптимален" не се степенува по никакъв начин. Тя по презумпция си значи "най-добър" (вариант, начин и т.н. заместители). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Мамка му, луната е изключително ярка тази вечер...Вън е светло...мнооого светло.Чак тръпки да те побият...Бррр.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Надушихме женското Здрастиии Само да не се разгоните много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 w00x, здравей! Това, че са спрели тук да я изливат е хубава новина, може да им е омръзнало изобщо да я изливат... Как са твоите душевни терзания? Музика нова имаш ли? Сподели малко, ако не е много нахално? XMD, здрасти! За мене за съжаление не мога да напиша хубави неща. Усещам се тези дни оглупяла, сякаш менгеме ми стяга мозъка, сякаш една част от мен още спи. Нека мине малко време, да се поокопитя и ако ми дойде муза, ще напиша някакви неща. Ти как си? Това лято хубаво ли беше за теб? rargirov, добре заварил! ... защото понякога въпреки изстраданите решения, човек пак би направил същия избор. http://www.youtube.com/watch?v=IazLexjFpsQ Теб нищо не смея да те питам, така и така няма да ми отговориш... Godfather, Има ли тема за Кюриосити тъдява... нещо да сте бистрили? vinyl_master, хей! Снимки от това лято стискам палци да си направил... пък дано споделиш. gal4enceto, радвам се, че си добре и в добра кондиция. По твърдението ти не мога да се стърпя и с най-добри чувства уточнявам. Оптимален е прилагателно, произлизащо от латинската дума "optimal", тя пък от своя страна произлиза от съществителното optimus, а последното пък произлиза от старогръцкото "οπτίμου*", което значи обзирам - буквално. Вероятно се бъркаш с думата "оптимум", която я имаме и на български и да тя не търпи превъзходна степен. Но "оптимален" си е прилагателно като слънце и може да се степенува; освен това СЕ степенува в почти всички езици. Та не е нужно да пишеш речници, достатъчно е да ги четеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Има ли тема за Кюриосити тъдява... нещо да сте бистрили? Имаше няколко постинга, придружени със снимки в тази тема, за което сме виновни, признавам си. Събитието определено си заслужава отделна тема, защото марсианските приключения на симпатичния и любопитен робот тепърва започват. Ако не ме мързи през уикенда ще ги отделя в отделна тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Стискам палци да не те мързи, че почти нищо не знам за събитието. Мжд. Имаш ли представа защо нещо не мога да си направя постовете като хората, снимки не щат да се качват, линкове от тубата не щат да подчертават думи и т.н. Има ли някакви технически промени във форума, които е добре да прочета? Или може би градация на потребителите, които могат и не могат да ... правят разни неща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Стискам палци да не те мързи, че почти нищо не знам за събитието. Мжд. Имаш ли представа защо нещо не мога да си направя постовете като хората, снимки не щат да се качват, линкове от тубата не щат да подчертават думи и т.н. Има ли някакви технически промени във форума, които е добре да прочета? Или може би градация на потребителите, които могат и не могат да ... правят разни неща? Пробвай с друг скин, долу вляво има падащо меню. Не всички скинове работят както трябва и на различни браузъри. Може и браузъра да ти е скапан, знам ли и аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Лично аз не съм много запален по Кюриосити, не че не е крачка напред, но за сметка на него следя отблизо HiRISE проекта към MRO (Марс Риконъсънс Орбитър), който е екипиран с най-софистицираната и модерна камера някога правена на Земята (1 пиксел от снимката му се разванява на 30см от повърхноста при 300км височина) И такива изображения има на повърхноста на Марс, че ми настръхва козината Triti, не съм снимал много, повече наблюдения правих с едно изключения на Луната преди време, което смятам за едно от най-детайните и безшумни изображение, като се взема предвид апаратурата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Или може би градация на потребителите, които могат и не могат да ... правят разни неща? Ееееех тая мисъл за градация на потребителите тука така и не те е напуснала. Преди искаше форум за избрани люде, сега пък търсиш такава в правата за писане. Тц, тц, тц. Като че ли все търсиш някакви разграничения на хората по някакви признаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Ееееех тая мисъл за градация на потребителите тука така и не те е напуснала. Преди искаше форум за избрани люде, сега пък търсиш такава в правата за писане. Тц, тц, тц. Като че ли все търсиш някакви разграничения на хората по някакви признаци. Ти да не би да си изненадан??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 vinyl_master, много добре! mIRCata, ти като нормален човек можеш ли да се държиш? Или така ти е кеф просто плюнки да сееш? Ще ти отговоря възпитано и сега, но е за последен път на така написан твой коментар. 1.Теб не съм те питала. Проблем имам с постването тук - изразих го. Преди нямах такъв. 2.Подфорумът за редовни потребители беше предложение и описах защо смятам, че е добре да има такъв. Между т.1 и т.2 разликата е огромна. Ако не можеш да се дистанцираш и безстрастно да направиш разлика между въпрос към някой друг относно технически проблем и предложение за скрита секция към всички, значи толкова си можеш или зорлем се правиш на улав. А и модераторът Раптор веднага побърза да (ти) се изкефи... Мене ме е срам от вас, пък вие както искате ме разбирайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Странно реагирате с Галя на постове на mIRCata които на мен ми се струват съвсем нормални, а последния леко на майтап даже. Какви плюнки какви 5лева? Това със срама не можах да го схвана обаче. Срамуваш се от кого и защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Или може би градация на потребителите, които могат и не могат да ... правят разни неща? въпрос към някой друг относно технически проблем Еееех Слакърю, какъв си ми улав само.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 свински мъденца без бандерол :laughing1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Стискам палци да не те мързи, че почти нищо не знам за събитието. Мжд. Имаш ли представа защо нещо не мога да си направя постовете като хората, снимки не щат да се качват, линкове от тубата не щат да подчертават думи и т.н. Има ли някакви технически промени във форума, които е добре да прочета? Или може би градация на потребителите, които могат и не могат да ... правят разни неща? Описала съм преди това какви точно неща не мога да правя, модераторю. Вие четете ли изобщо всичко или просто така обичате да се възхищавате и дюдюкате по инерция на свободно съчинени Мирцови поплювки? djadomraz, ще оценя по усилие и лична услуга въздържанието ти да не ме слагаш в едно изречение с Галченценценценто (кукличката де). Тя е философия учила момичето, далеч над моето ниво е. Остава само речници да пропише и... сме готови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 и дюдюкате по инерция на свободно съчинени Мирцови поплювки? Сериозно: Къде? Кое? Аз бих го изтърсил същото лице в лице хилейки се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 gal4enceto, радвам се, че си добре и в добра кондиция. Много, ама много съм сигурна в това, което казвам. Ние изчезваме. С някои от вас (живот и здраве) ще се видим утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Може да не съм писала речници, но мисля, че думата "оптимален" не се степенува по никакъв начин. Тя по презумпция си значи "най-добър" (вариант, начин и т.н. заместители). За първото съм съгласен, но за второто - не. В българският език думата "оптимален" замества израза "златна среда" или казано по друг начин: 4 по шестобалната ни система, т.е. пресечната точка на две неща с приемлив краен резултат (например - цена/качество). Дори да може да се степенува... едва ли има смисъл защото тя всъщност представлява израз на точно определено състояние, всичко извън което минава в друга категория. ========= Така мисли един овчар. Така, че не бъдете много критични а по-скоро снизходителни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Абе я се фраснете с един правописен/тълковен речник в лицата и се разберете..Или идете да си ударите по една чикия/скреч в банята,та да избиете излишното напрежение. Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Цици! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.