Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

За Психозис и останалите, които си намират оправдание да не спортуват.

Ако Създателя искаше да спортуваме, то той със сигурност щеше да ни кара да го правим :)

Така, че това е провоестествено. Дори и в Библията не се споменава таквоз мероприятие.

Научете се да живеете богоугодно и не се занимавайтв с щуротии :beer:

СъздаделяТ ("той" - кой извършва действието?) не е знаел, че ще седим по 845684596 часа седнали и 1 час изправени на ден.

И - да. Той ни КАРА да го правим. Всички болежки, които имаме са от заседяване. Шкембета, малки цици, и т.н. Това не е ген - а липса на тренировка.

СъздаделяТ ("той" - кой извършва действието?) не е знаел, че ще седим по 845684596 часа седнали и 1 час изправени на ден.

И - да. Той ни КАРА да го правим. Всички болежки, които имаме са от заседяване. Шкембета, малки цици, и т.н. Това не е ген - а липса на тренировка.

Ти се съмняваш в Създателя (в Библията няма пълно членуване)? А това за циците го махни, че всеки с 1<IQ<50 ще ти се изсмее (е, тук изключвам милиционерЪТ-пожарникар, който знае, може и създава всичко).

Не си личи да си чел библията, а по това ти изказване си личи и колко знаеш за спорта. Някаква друга тематика, в която да си супер начетен?

Йов 32:22

Защото не зная да лаская; Иначе Създателят ми би ме отмахнал веднага.

Притчи 22:2

Богат и сиромах се срещат; Господ е Създателят на всички тях.

Исая 27:11

Когато клоновете му изсъхнат ще се отчупят; Жените като дойдат ще ги изгорят; Защото са неразумни люде; Затова Творецът им не ще ги пожали, И Създателят им не ще се смили за тях.

Да продължавам?

А относно циците:

Те са мускул. И с продължителни тренировки - те могат да пораснат. Тук да качвам ли снимки?

Съгласна съм стопроцентово с това изказване с едно малко изключение: Не се сещам за спорт, който да благоприятства нарастването на бюста. :) Да стане по-стегнат - да, но по-голям - съмнявам се.

Всички спортистки са по-скоро доста плоски.

ПП Най-накрая дойде заветният петък! Приятен уикенд на всички! :)

За Психозис и останалите, които си намират оправдание да не спортуват.

Секса брои ли се за спорт? В смисъл ако си отдолу поне за половин тренировка? :laughing1:

Да, като прочетох отново, виждам, че е идело реч за мъжки цици. :)

Но като цяло Психара е абсолютно прав. Повечето хора по пет дни в седмицата по осем часа, че и повече, прекарваме седнали пред компютъра, редно е човек да се понапъне и да се раздвижи по някакъв начин поне три-четири пъти седмично. И под раздвижване нямам предвид усилено да поднасяме чашата или вилицата към устата. ...Макар че сега се юрвам да правя именно това. :)

Здравейте! :)

Как се развива този форум? ;)

Сега ще опитам да ви изчета мненията за 3-4 месеца... ама като нищо да излезе непосилна задача.

Нещо в резюме ако предлагате, ще съм благодарна. Така де... от форумния живот искам да кажа. ;)

(Арапа, в грешка си, ама после ще те нищя.)

Сега ще опитам да ви изчета мненията за 3-4 месеца... ама като нищо да излезе непосилна задача.

Нещо в резюме ако предлагате, ще съм благодарна. Така де... от форумния живот искам да кажа. ;)

Хм, ти нали се беше отказала да пишеш тука на простолюдието или аз не съм ти разбрал правилно последното мнение в отговор на Виденовите дивотии ?

Не си личи да си чел библията, а по това ти изказване си личи и колко знаеш за спорта. Някаква друга тематика, в която да си супер начетен?

Йов 32:22

Защото не зная да лаская; Иначе Създателят ми би ме отмахнал веднага.

Притчи 22:2

Богат и сиромах се срещат; Господ е Създателят на всички тях.

Исая 27:11

Когато клоновете му изсъхнат ще се отчупят; Жените като дойдат ще ги изгорят; Защото са неразумни люде; Затова Творецът им не ще ги пожали, И Създателят им не ще се смили за тях.

Да продължавам?

А относно циците:

Те са мускул. И с продължителни тренировки - те могат да пораснат. Тук да качвам ли снимки?

И какво общо има това с циците?

С продължителни тренировки цици не растат, бре. Растат с онез неща дето ги взимате преди тренировки. И други работи растат с тях: мустаци, бради, мигли и прочие.

Добре си се върнала в Авгиевите обори :)

Добре заварили и аз се радвам да ви чета отново. :)

Правилно ли разбирам, че ви заварвам в процес на класация за гейски емотиконки?! Нима сте еволюирали толкова скоро вече?! :wacko: Поздравления, ако е така! (голям е скокът от неосъзнатата не-гейщина към осъзнатата не-гейщина ;) )

Килеринчо, ако тази си памет я ползваше по-оптимално, примерно да четеш и разбираш какво си прочел, с удоволствие бих ти обръщала всеки път внимание. Искам да кажа дори с голямо удоволствие. ;)

OMG!!! Чувам аз някаква мелодийка преди минута и осъзнавам, че идва отвън. Поглеждам и какво да видя - в градината е спрял истински ICE CREAM TRUCK!!! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Вече са хит...ясно.Видене, давай новите... :lol:

Не бързай толкова сега... Има си време за всичко. Така наведнъж не е интересно.

Килеринчо, ако тази си памет я ползваше по-оптимално, примерно да четеш и разбираш какво си прочел, с удоволствие бих ти обръщала всеки път внимание. Искам да кажа дори с голямо удоволствие. ;)

Паметта я ползвам колкото мога, дето се вика каквото дал Господ. С нея точно, трудно разбирам каквото и да е. Просто останах с такова впечатление от последния ти пост преди да заминеш. Ама няма лошо де, щом ти се пише. Е хората искат драма, какво да ги прави човек. Все ще се оформи някоя в скоро време.

Hello.

Нищо ново. Супер скука. Миналия уикенд имаше 1-2 мнения само. Тия хора изперкаха от агресия до толкова, че спряха да я изливат във форума и излезнаха по улиците.

OMG!!! Чувам аз някаква мелодийка преди минута и осъзнавам, че идва отвън. Поглеждам и какво да видя - в градината е спрял истински ICE CREAM TRUCK!!! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Кажи ми, че си тичал надолу по стълбите с изплезен език и прескачайки по 2 стъпала, за да си купиш сладолед, че да си го представя!

Кажи ми, че си тичал надолу по стълбите с изплезен език и прескачайки по 2 стъпала, за да си купиш сладолед, че да си го представя!

Мисля, че ясно написах ICE CREAM TRUCK, не BEER TRUCK!!! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Здравей и на теб Triti! Пропуснатото ще го прочетеш набързо ама я кажи с теб какво става, така де, похвали ни се нещо.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...