w00x Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Има ли желаещи да посетим партито в Копенхаген в началото на Ноември? Много са им слаби лайнъпите на тия партита. Пък го правят и в Сърбия, та ходенето чак до Копенхаген е малко неоправдано. Пиленца и кифли , засилил съм се да взимам ТОЗ ТАБЛЕТ, като за момента само съм се засилил, тъй като искам да ми налеете някой друг съвет! Парите, които мога да отделя са 300 лева (ТАВАН), тъй като за джаджа, с която може да се брузва, слуша музика етц, повече пари не давам. Хич не съм навътре с материала и общо взето да ми кажете плюсовете и минусите. Конкретно съм се спрял на този модел, тъй като е 10 инча и има microHDMI. Та, заслужавала ли си или хич да не го взимам, тъй е евтин боклук и като цяло всички сме боклуци! И за финал малко "нежни" ЕМОтиконки - Аз лично никога не бих си взел китайски таблет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Аз лично никога не бих си взел китайски таблет.Е, аз таблет не бих си взел, па за китайски да не говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Е, аз таблет не бих си взел, па за китайски да не говорим То и аз не бих си взел. Супер безсмислено е. Изобщо не знам за какво би могъл до го ползва някой, освен за показване на положение. Изключваме хората, които работят с тях. Те са 20% от потреблението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 На мен ми се струва супер непрактичен за "работа". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 За тия, дето са на работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 На мен ми се струва супер непрактичен за "работа". Ами, при положение, че на някои може да им се закачи клавиатура... Пък и вече всичко е в облака. Аз мога да свърша нещо и от телефона, но на някои хора им е по-удобно да си работят на по-голям екран. А и тези дето не работят ги разбирам. Къде другъде ще си разглеждаш снимките и филмите ако не на 10" таблет с вграден говорител (единствено число)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Бих си взел около 7 инчов таблет вместо четец за книги. Хем, ще мога да чета книги, хем бонус ще си браузвам и чат пат някоя разпускаща игрица. Ей го гугъл пуснаха техния за 250 евро. Като се има предвид, че тук им искат за подобни или по-ниски параметри към 700+ лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Много са им слаби лайнъпите на тия партита. Пък го правят и в Сърбия, та ходенето чак до Копенхаген е малко неоправдано. Е ти пък Защо да не е оправдано ходенето? Аз всячески си търся причина да посетя Скандинавските държави Пък и в Сърбия е много мизерия да се ходи на купони Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Бих си взел около 7 инчов таблет вместо четец за книги. Хем, ще мога да чета книги, хем бонус ще си браузвам и чат пат някоя разпускаща игрица. Ей го гугъл пуснаха техния за 250 евро. Като се има предвид, че тук им искат за подобни или по-ниски параметри към 700+ лв... А очите ще ги сменяш ли и тях за 250 евро с продължителното четене на книги на таблет? За браузване в седнало/полегнало положение, заслужават ли си 700+ лева? Според мен - не. Е ти пък Защо да не е оправдано ходенето? Аз всячески си търся причина да посетя Скандинавските държави Ами аз също искам да ида в Скандинавските държави, но разликата е, че ти работиш за поне 6 пъти по-висока заплата от моята. Копенхаген ще ми излезе 1500 - 2000лв поне. Белград ще ми излезе 500лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Вчера цял ден се чудя защо Бербатов отказа на отбор като Ювентус и реши да играе в средняшкия Фулъм, а то си било съвсем логично: Фулъм позлатява Бербатов с 5 милиона на сезон, рекорд за клуба Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Вчера цял ден се чудя защо Бербатов отказа на отбор като Ювентус и реши да играе в средняшкия Фулъм, а то си било съвсем логично: Wooooooooow!!! Четох, че Юве му предлагам 1 800 000. Тва е баси разликата!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Да поясня, тъй като пак го обърнахте на спор. Не смятам да ползвам таблета за работа. Питането ми е главно насочено към хора, които имат въпросното нещо (или поне подобен таблет в този ценови раздел) и дали им насича при браузване или гледане на филми. И нарочно съм се насочил към модел с microHDMI, за да може да го закача към телевизора и да махна 12-метровия HDMI кабел от главния компютър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Копенхаген ще ми излезе 1500 - 2000лв поне. Белград ще ми излезе 500лв. Всъщност Копенхаген без никакви лишения ще струва между 700 и 1000лв Ако се кара по-скромно със сигурност ще може да легне и по-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Да поясня, тъй като пак го обърнахте на спор. Не смятам да ползвам таблета за работа. Питането ми е главно насочено към хора, които имат въпросното нещо (или поне подобен таблет в този ценови раздел) и дали им насича при браузване или гледане на филми. И нарочно съм се насочил към модел с microHDMI, за да може да го закача към телевизора и да махна 12-метровия HDMI кабел от главния компютър.Значи не ни разбирай погрешно - никой от нас не се е опитвал да ти бъде в помощ. Ние просто си размисшляваме(нали е тема за разни мисли) относно таблетите. Би могъл да си пуснеш питането и в темата за въпросите, където също дървените философи биха могли да поспамят за твоя сметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Да поясня, тъй като пак го обърнахте на спор. Не смятам да ползвам таблета за работа. Питането ми е главно насочено към хора, които имат въпросното нещо (или поне подобен таблет в този ценови раздел) и дали им насича при браузване или гледане на филми. И нарочно съм се насочил към модел с microHDMI, за да може да го закача към телевизора и да махна 12-метровия HDMI кабел от главния компютър. Ние си дискутираме бре, какъв ти спор. Виж, че сме на една вълна. Китайските таблети са прекалено много и много ме съмнява, че ще намериш някой, който има точно този. Хардуера ще е достатъчен за браузването. Поне този, който е написан в сайта. Mali 400 е напълно достатъчен графичен чип. Galaxy S2 е с него. Няма да усетиш проблеми при браузване или каквото и да било друго. Проблем обаче може да ти е евтината изработка, защото освен чипа, който няма как да е различен - всичко е евтинджос. От пластмасата, екрана, че чак до портовете. В офиса взеха един китайски таблет, за да тестват едно приложение на него. Като го хванах, направо не ми се искаше да го държа вече. Екрана нямаше НИКАКВА чувствителност. Сигурно първо поколение тъч телефони имат по-висока чувствителност. Каква файда от бързо обработване на сайтовете, като не можеш да навигираш по тях спокойно, без да те избиват нервите? Все пак само този метод за навигация имаш - екран. Най-добре иди и го виж на място. Като характеристики е ОК. Пък и в магазина ще можеш да заредиш някой сайт и да го провериш дали ти е комфортно. Всъщност Копенхаген без никакви лишения ще струва между 700 и 1000лв Ако се кара по-скромно със сигурност ще може да легне и по-малко Сега погледнах билетите и с огромно очудване установих, че билета в двете посоки с таксите е $135?!?!?!?!?!?!?!?!? Последния път като гледах, за тези дестинации беше около $400. Значи може и да струва около 700-1000лв, ако хотела не е по 100 евро на нощувка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Сега погледнах билетите и с огромно очудване установих, че билета в двете посоки с таксите е $135?!?!?!?!?!?!?!?!? Последния път като гледах, за тези дестинации беше около $400. Значи може и да струва около 700-1000лв, ако хотела не е по 100 евро на нощувка. Мда, аз в тези пари сложих и хапване и разхождане напред-назад Иначе както ти казах - твърде е вероятно да излезе и по-евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 ...огромно очудване.... Угромно ли се Очуди ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Угромно ли се Очуди ??? Бас хващам, че ти е пуснат spell-check-а в браузъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Бас хващам, че ти е пуснат spell-check-а в браузъра. Бас хващам, че не се Осети, че Угромно е написано грешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Ааабееее еееейй! Гейозавъри, стига с тия емотиконки!!!!11111едноедноедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 А очите ще ги сменяш ли и тях за 250 евро с продължителното четене на книги на таблет? За браузване в седнало/полегнало положение, заслужават ли си 700+ лева? Според мен - не. Ми по-добре ще от сегашното положение - на телефона вече съм прочел над 20. Повечето книги ги чета на компютъра. Дори тези, които имам в къщи, ги имам в електронен вариант. Ааабееее еееейй! Гейозавъри, стига с тия емотиконки!!!!11111едноедноедно Ей тая колко актуална може да стане ако я сложат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Ми по-добре ще от сегашното положение - на телефона вече съм прочел над 20. Повечето книги ги чета на компютъра. Дори тези, които имам в къщи, ги имам в електронен вариант. Определено ще е по-добре. Взимай Kindle тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Казах ви че ще станат хит.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Ей тая колко актуална може да стане ако я сложат. Тая не знам, ама за ей тая съм сигОрен: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=y5whWXxGHUA За Психозис и останалите, които си намират оправдание да не спортуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.