gal4enceto Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 А, да бе. Пламен мен ме обича. За вас не знам. Страх ме е да си помисля дали не сте му причинили нещо на човека с вашия вазелин и нови икони Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Явно не е много в час с меметата... Иначе щеше да има един екран рейдж... То сексизма като форма на хумор в Интернет пространството съществува много преди меме-тата. Ама някой ще ѝ каже ли, или...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Както споменах преди, меметата ги мразя. И не ви разбирам. Ама не вярвам да е нещо супер важно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Днес било четвъртък... "Днес е четвъртък. Нормален работен ден. Така че без шегички моля!" - Капитан Падна-ли-ми (Джейми и Вълшебното Фенерче) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 И не ви разбирам. Ама не вярвам да е нещо супер важно. Аз мислех, че всеки път от кухнята пише.. Как бре? ПС е в спалнята Пък защо да пиша от кухнята Щото там им е на жените мястото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Права бях, не беше нито интересно, нито важно. Разочаровахте ме. Очаквах нещо по-креативно/сексистко Ама сега да не започнете Иначе в кухнята бих стояла повече, стига да не бачках. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Остарявам Вече не мога да си лягам постоянно след 1 и да ставам за работа. Спи ми се :laughing1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Щото там им е на жените мястото. w00x, ти да кажеш това... да не си пил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Шшшшшт, нали беше много надъхан днес, че още един век ще изглеждаш (и може би ще мислиш) както сега... Пък и те бабите с доларите/еврото си лягат рано, така че свиквай Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Шшшшшт, нали беше много надъхан днес, че още един век ще изглеждаш (и може би ще мислиш) както сега... Пък и те бабите с доларите/еврото си лягат рано, така че свиквай това не ми пречи от време на време да се измарям и да имам нужда от сън, който така стремително отказвам :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 НЕ МИ СЕ РАБОТИ!!! Нищо не ми се прави... а имам толкова задачи..... Само че всичко, което искам, е да се опъна на теферич и да изпия 2-3 бири зяпайки небето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Свърши...Затова пък почвам мезетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Като го видях това се сетих за PSYCHOSIS: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Пфф. Изобщо не ме познаваш. Видене, не се изказвай непотготвен. Аз ако го кажа (недайси боже - направя) описаното по-горе - тогава спокойно ще можеш да се гръмнеш със същите думи I have been гръмнинг myself истерично.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 лошо ми е .... повече няма така ! :laughing1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 THE PATH TO AWAKENING LIES BEFORE YOU! http://www.youtube.com/watch?v=WBdHnFotuLc WELCOME TO SENSATION Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Никога повече няма да ям фасул в живота си. Този път едвам се разминах със самовзривяването... още не съм съвсем, но като че ли взе да ми олеква вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 THE PATH TO AWAKENING LIES BEFORE YOU! http://www.youtube.com/watch?v=WBdHnFotuLc WELCOME TO SENSATION Има ли желаещи да посетим партито в Копенхаген в началото на Ноември? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Никога повече няма да ям фасул в живота си. Този път едвам се разминах със самовзривяването... още не съм съвсем, но като че ли взе да ми олеква вече... Хахахаха, ама то си има чалъм на готвене на фасула бе дедо, при който газовите ефекти са минимални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Кръстник, зависи си и от червата. Ако ще и петнайсе води да сменя, половин кило сода да сипя - аз си гърмя като противосамолетно оръдие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 A пък аз рупах една консерва с лук, зехтин и маслини... ебаси още има остатъчни взривове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Дедо, когато изхвърляш всеки чифт боксери(слипове, кюлоти) след максимум месец употреба, поради огромни пробойни на определени места - тогава се оплаквай от газове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6Ovh4tsgoSE http://www.youtube.com/watch?v=dtpxH671UQY Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 THE PATH TO AWAKENING LIES BEFORE YOU! WELCOME TO SENSATION Да си поговорим за градионзност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Пиленца и кифли , засилил съм се да взимам ТОЗ ТАБЛЕТ, като за момента само съм се засилил, тъй като искам да ми налеете някой друг съвет! Парите, които мога да отделя са 300 лева (ТАВАН), тъй като за джаджа, с която може да се брузва, слуша музика етц, повече пари не давам. Хич не съм навътре с материала и общо взето да ми кажете плюсовете и минусите. Конкретно съм се спрял на този модел, тъй като е 10 инча и има microHDMI. Та, заслужавала ли си или хич да не го взимам, тъй е евтин боклук и като цяло всички сме боклуци! И за финал малко "нежни" ЕМОтиконки - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.