Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

А, да бе. Пламен мен ме обича. За вас не знам. Страх ме е да си помисля дали не сте му причинили нещо на човека с вашия вазелин и нови икони :tongue

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Явно не е много в час с меметата... Иначе щеше да има един екран рейдж...

То сексизма като форма на хумор в Интернет пространството съществува много преди меме-тата. :)

Ама някой ще ѝ каже ли, или...?

Както споменах преди, меметата ги мразя. И не ви разбирам. Ама не вярвам да е нещо супер важно.

Днес било четвъртък...

"Днес е четвъртък. Нормален работен ден. Така че без шегички моля!"

- Капитан Падна-ли-ми

(Джейми и Вълшебното Фенерче)

:)

И не ви разбирам. Ама не вярвам да е нещо супер важно.

Аз мислех, че всеки път от кухнята пише..

Как бре? ПС е в спалнята :laughing1: Пък защо да пиша от кухнята :confused

Щото там им е на жените мястото.

Права бях, не беше нито интересно, нито важно. Разочаровахте ме. Очаквах нещо по-креативно/сексистко :laughing1: Ама сега да не започнете :laughing1:

Иначе в кухнята бих стояла повече, стига да не бачках.

Шшшшшт, нали беше много надъхан днес, че още един век ще изглеждаш (и може би ще мислиш) както сега... :laughing1: Пък и те бабите с доларите/еврото си лягат рано, така че свиквай :laughing1:

Шшшшшт, нали беше много надъхан днес, че още един век ще изглеждаш (и може би ще мислиш) както сега... :laughing1: Пък и те бабите с доларите/еврото си лягат рано, така че свиквай :laughing1:

това не ми пречи от време на време да се измарям и да имам нужда от сън, който така стремително отказвам :( :(

НЕ МИ СЕ РАБОТИ!!! Нищо не ми се прави... а имам толкова задачи.....

Само че всичко, което искам, е да се опъна на теферич и да изпия 2-3 бири зяпайки небето...

Пфф. Изобщо не ме познаваш. :)

Видене, не се изказвай непотготвен. Аз ако го кажа (недайси боже - направя) описаното по-горе - тогава спокойно ще можеш да се гръмнеш със същите думи :)

I have been гръмнинг myself истерично.... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Никога повече няма да ям фасул в живота си. Този път едвам се разминах със самовзривяването... още не съм съвсем, но като че ли взе да ми олеква вече...

Никога повече няма да ям фасул в живота си. Този път едвам се разминах със самовзривяването... още не съм съвсем, но като че ли взе да ми олеква вече...

Хахахаха, ама то си има чалъм на готвене на фасула бе дедо, при който газовите ефекти са минимални. :laughing1:

Кръстник, зависи си и от червата. Ако ще и петнайсе води да сменя, половин кило сода да сипя - аз си гърмя като противосамолетно оръдие...

Дедо, когато изхвърляш всеки чифт боксери(слипове, кюлоти) след максимум месец употреба, поради огромни пробойни на определени места - тогава се оплаквай от газове...

THE PATH TO AWAKENING LIES BEFORE YOU!

WELCOME TO SENSATION

Да си поговорим за градионзност... :bowdown:

Пиленца и кифли :), засилил съм се да взимам ТОЗ ТАБЛЕТ, като за момента само съм се засилил, тъй като искам да ми налеете някой друг съвет! Парите, които мога да отделя са 300 лева (ТАВАН), тъй като за джаджа, с която може да се брузва, слуша музика етц, повече пари не давам. Хич не съм навътре с материала и общо взето да ми кажете плюсовете и минусите. Конкретно съм се спрял на този модел, тъй като е 10 инча и има microHDMI. Та, заслужавала ли си или хич да не го взимам, тъй е евтин боклук и като цяло всички сме боклуци! :)

И за финал малко "нежни" ЕМОтиконки :) - :gayviolet: :effemine3: :effemine2:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...