Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Чефо, аз още ти търся бабата с аритмия на 90 г., притежаваща 2-3 замъка (поне). Няма да се плашункаш, ще ти я намерим, докато още ставаш :laughing1:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Чефо, аз още ти търся бабата с аритмия на 90 г., притежаваща 2-3 замъка (поне). Няма да се плашункаш, ще ти я намерим, докато още ставаш :laughing1:

В смисъл докато още му става... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

То за това има хапчета. И сигурно не са скъпи. Ама ако остарее и не хваща окото - ще трябват лифтинги и т.н. Докато още е в разцвета си, та да го хареса, ще му намерим. А ако бабката се заинати и не ще да умира, докато Стефчо старее, ще лапа сини хапченца и ще чака :laughing:

Защо, защо форумът така се бави и не зарежда и т.н.?! :wacko:

1 век значи :D

В смисъл докато още му става... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

и да става и да не става....пак си оставам готиничък пич :D :D :D

Най-красивата на света е Галченцето всички други са дебели или тапицирани скелети :P

Моля някой модератор да премести този пост в teenproblem.net

post-12-1234436715.gif

и да става и да не става....пак си оставам готиничък пич :D :D :D

effemine3.gif

1 век значи :D

Надявам се, осъзнаваш, че си оптимист, не реалист :laughing1:

Най-красивата на света е Галченцето всички други са дебели или тапицирани скелети :P

Хихи, мерси :blushing:

Моля някой модератор да премести този пост в teenproblem.net

От там ни баннаха :hump:

Еми не мога да те разбера и точка. Не ми цитирай, а ми обясни.

Любовта е свързана с привличането, страстта и желанието да си лягаш до/върху/под тоя човек. Но това не е само физическо желание да лягаш вечер до него/нея, а и психическа нагласа, че искаш да си с него. Независимо от всичко или нищо. Поне за мен. Хм, мисля, че такива неща се казват по сватбите. Ама ако сексуалното привличане намалява толкова много при всеки качен килограм, то по-добре да си лягаш с кукла. Няма шанс да ти се намали желанието, нито ти се кара, нито те занимава с прически и козметици. Пък дете сигурно можеш и да си осиновиш. Абе, за какво са ви жени... :effemine3:

Нали ти обясних. За мен любовта и сексуалното привличане не са тясно свързани. Мога да изтрещя някоя жена, да стана и да си тръгна, без изобщо да ми пука за нея.

Сексуалното привличане в една връзка и по една или друга причина, намалява с времето, малко или много. Това не означава, че любовта трябва да изчезне. Затова и не удебелих частта от твоето изречение засягащо любовта, а само предните две.

Както казваше Джоуи в "Приятели" - Като се преместих в града, излизах с една мадама. Много хубаво се целуваше, беше много красива, ама имаше огромна адамова ябълка :laughing1:

Перефразирам по спомени :laughing1: :effemine3:

От известно време се усещам, че правя нещо като duckface, докато работя или играя на компютъра. Голяма кифла съм...

Аз така правя като свиря на китарата. Ама последно време вече се контролирам :)

Нали ти обясних. За мен любовта и сексуалното привличане не са тясно свързани. Мога да изтрещя някоя жена, да стана и да си тръгна, без изобщо да ми пука за нея.

Сексуалното привличане в една връзка и по една или друга причина, намалява с времето, малко или много. Това не означава, че любовта трябва да изчезне. Затова и не удебелих частта от твоето изречение засягащо любовта, а само предните две.

Според мен нещата са по-скоро в права, отколкото в обратна пропорционалност. И двете намаляват с времето, кое първо, кое второ, не знам. Ще ти кажа след някоя годинка :lol: А и аз не говорех изобщо за секс без чувства. А за това ако си с някой, който обичаш. Затова и дадох пример с жена ти или гаджето, а не с мацката, дето си я срещнал в бар за една нощ (примерно).

Съжалявам....грешите :D

Ще те видим. Само живи и здрави да сме :laughing1:

Аз така правя като свиря на китарата. Ама последно време вече се контролирам :)

Бат' Весо с duckface :) Това трябва да се види. В неделя ще идваш ли, за да ми покажеш? Носи и китарата, моляяяя :tongue

Бат' Весо с duckface :) Това трябва да се види. В неделя ще идваш ли, за да ми покажеш? Носи и китарата, моляяяя :tongue

Мисля, че няма да идвам в неделя. Не виждам как да стане. Ако нещо се промени може да дойда, но едва ли ще се промени :)

Видене, не се изказвай непотготвен. Аз ако го кажа (недайси боже - направя) описаното по-горе - тогава спокойно ще можеш да се гръмнеш със същите думи :)

Марш в кухнята :D

Оф, което ме подсеща, че съм ти обещала една мусака от 2 години :)

Аз мислех, че всеки път от кухнята пише..

Как бре? ПС е в спалнята :laughing1: Пък защо да пиша от кухнята :confused

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...