sandman Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Да де - 0,50, ама пак ми е много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Ми няма да е лошо да се махне това ограничение..Но това е материал за друга тема А ако колегата не дойде до половин час, ще му счупя вратлето, щото ме чакат за вечерен водопой... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Неска празничен ден ( освободих неорганичната химия от сесията ) и трябва да се полее , утре ден за пиене , петък се качваме към Пампорово ( горкия рейс ) , събота празничен ден неделя дано да е почивен вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Тоя форум определено замря! Не знам каква е причината! Тоя форум ще е винаги жив благодарение на-Други,Тя и Той и buy/sell Edit:Да .XXL Rulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Тоя форум ще е винаги жив благодарение на-Други,Тя и Той и buy/sell Вече и XXL Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Защо всичко е така сложно и объркано? Защо ако обичаш някого не можеш да бъдеш с него? Защо тъпото време се е сетило точно сега да е мрачно и дъждовно и допринася за "прекрасното" ми настроение? Защо баничките поскъпнаха? Защо изобщо пиша тук?! Явно се надявам някой да ме чуе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Щото иначе няма да разбереш нищо от хубавите моменти в живота. Щото не може всичко да е цветя и кебапчета в тоя живот. Трябва да има и шибани моменти, че да можеш да се насладиш на хубавите. Ей затова е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Четем те, алекто, не се притеснявай.Повечето от нас са изпадали в подобни ситуации.Не им е решението из форумите ...А мезето беше чудесно.За пръв път ям толкова добре приготвено сърце.Ако някой от съфорумците има път към Пз - препоръчвам кръчмата, пада се точно срещу бингото.Няма да споменавам име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Защо всичко е така сложно и объркано? Защо ако обичаш някого не можеш да бъдеш с него? Защо тъпото време се е сетило точно сега да е мрачно и дъждовно и допринася за "прекрасното" ми настроение? Защо баничките поскъпнаха? Защо изобщо пиша тук?! Явно се надявам някой да ме чуе... Браточка, спокойно. Добре дошъл в клуба Наскоро минах през тоя път, знам че е тежко, но повярвай - накрая ще се окаже, че не си е заслужавало мъките. Знам, че сега ще си кажеш "да бе да", ама ще го разбереш сам. PS: Алкохолът НЕ помага в подобни ситуации! Става по-зле. EDIT: @KILLERINCHO, прав си, само че тука има нещо друго - след толкова тежки моменти, накрая като дойде някой хубав не можеш да го оцениш достатъчно, защото си заринат от спомените на лошите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 ...А мезето беше чудесно.За пръв път ям толкова добре приготвено сърце....Защото не си опитвал как го прави баба ми! Аз никога не бях ял и миналата седмица отидох на гости и тя беше взела....не съм и предполагал, че може да има такъв хубав вкус. По-хубаво и от език! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Yorkie не че нещо но все пак не съм решила още да изневерявам на пола си... За всички да поясня момИче съм и мисля такова да си остана още дълго време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 sandman къде живее баба ти? Между другото, от доста време не се бях събуждал толкова спокоен...Видях и една стара дружка, с която не се бяхме виждали вече 6 години...Баси, колко бързо остаряхме.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Ако и в 10 часа кафемашината не ми пусне пак сметана в кафето, ще преживее близка среща с ботата ми... Иначе мноо гадно време... това си мисля...и честито на всичко Кольовци, Николини, Нинки и прочие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 EDIT: @KILLERINCHO, прав си, само че тука има нещо друго - след толкова тежки моменти, накрая като дойде някой хубав не можеш да го оцениш достатъчно, защото си заринат от спомените на лошите. Ако си се оставил да те заринат.... Аз се старая да не им позволявам такова нещо. С повечко желание става работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Искам съъъъъъън! Баси... Мама, като е няма вече вкъщи и тряа да оправям целия апартамент. Съкс! Ша си подам оставката! Имам съмнения, че алекто е афекс... :) Раптор и Киллъра ме разбират... :) Аааа и Питбул също! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Имам съмнения, че алекто е афекс... :) Раптор и Киллъра ме разбират... :) Аааа и Питбул също! И ДаТоНик се сеща ама айде да не се издам... Остави човека или жената на мира, ако няма да помагаш. Достатъчно страда! Пък и като ви гледам годините на раждане се чудя дали няма да я поканят на следващото събиране, за доказателство... Би било интересно, ако се окажеш прав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Първи закон на Мърфи за войната: ти не си супермен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 ту би дроб или нот ту би дроб , заявявам , че ако е на седми сбирката ще дойда, но нема а пия , писнааааа ми , бахти алкохола като пия и трябвя да съм в килия че .......... който си мисли че е прецакан о живота, да дойде да види моя , супер е аз съм най-добре, ако трябва да ми се случи нещо хубаво ми се случва най-гадното което може да го замести , нооооо на мен ми е добре , някой ще попита защо , емиии нека си пита Psihara^^-е , дано да не е афекс, че ако дойде на сбирката имам едно златно правило което ми помага на всички гадни неща който ми се случват от както съм мислещ човек , а това ще рече от 5 години "примерно" На всичко и всички гадни неща отвръщай с усмивка и си казвай , аз съм най-добре !!! за alekto, усмихни се , трудно е ,но помага (поне на мен ) и продължавай напред ще имаш много такива моменти и ти избираш дали да си силна или слаба така че ........... и един ЕДИТ: Найс кофииии на всички ученички , ученици, студенти , Честито на всички Именници само най-хубавото за тях, (но не като моето ), надявам се кафето да е хубаво защото иначе ще се наложи да си гипсирам пак ръката , Навън времето е ПРЕКРАСНО , усмихнете се бе хора животЯ е пред нас , само където идва един тир отдясно с 80 на задна Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Какви размисли по отношение на самоличността ми създадох Да знаете че много ви се забавлявам. Честито на всички именници и да се сетят да почерпят Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Искам съъъъъъън! Баси... Мама, като е няма вече вкъщи и тряа да оправям целия апартамент. Съкс! Ша си подам оставката! Имам съмнения, че алекто е афекс... :) Раптор и Киллъра ме разбират... :) Аааа и Питбул също! Не си подавай оставката бе бате Ваньо... изправи се пред проблемите си Алекто мисли си че след нещо лошо идва нещо хубаво ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 който си мисли че е прецакан о живота, да дойде да види моя , супер е аз съм най-добре, ако трябва да ми се случи нещо хубаво ми се случва най-гадното което може да го замести , нооооо на мен ми е добре , някой ще попита защо , емиии нека си пита Милото ми ПитБулче! Обещавам като те видя да те гушна! имам едно златно правило което ми помага на всички гадни неща който ми се случват от както съм мислещ човек , а това ще рече от 5 години "примерно" На всичко и всички гадни неща отвръщай с усмивка и си казвай , аз съм най-добре !!! Може и да му се озъбваш отвреме на време - разликата с усмивката не е голяма, но ефекта е по-разтоварващ за теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Защо обострянето на хроничния синузит е толкова нелогично? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Може и да му се озъбваш отвреме на време - разликата с усмивката не е голяма, но ефекта е по-разтоварващ за теб! Да както е казал Ал Капоне-С блага дума и оръжие се постига повече отколкото само с блага дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Как хубавичко започвам да се изнервям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Защото ако беше логично нямаше да бъде интересно и нямаше да ти е толкова гадно.Макар че не виждам кое му е интересното в случая...Абе пийй едно голямо...чайче...и не му мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.