Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ако питаш мен, прекалено сдържана бях. Незаслужено учтива към тъпата бабичка (не съм против бабичките като цяло) .

Изнервих се, че ми говореше врели-некипели, не беше права изобщо, ама трябваше да тръгвам. Иначе щях да и обясня къде зимуват раците. Макар че се радвам, че не показах рогата си.

Само един въпрос имам - какво значи "Онази тежеше колкото мен"? Защото не си 100 кила, че да го казваш като обида (едва ли не). Пък и каза, че била 1,75 см. Което е високо (за момиче).

Защо така пренебрежително към пълничките хора бре? Ама ха...

Има резон с тия усмивки...толкова е извратен света, че докато се усмихваш може и мачете да изкараш :D :D....ако примерно си прекалил предния ден със SAW :D

Хах, това със SAW. Изгледахме и 7-те части за няма и два дни. В един момент до такава степен свикваш, че колкото и да е реалистично, чак е плоско, предвидимо и скучно.

Тъй като женичката е възраастна (и очевидно има старческа деменция (минимум)) няма как да изкарам друг инструмент за убийство, освен думи :angry: Ръцете ми са вързани...

Само един въпрос имам - какво значи "Онази тежеше колкото мен"? Защото не си 100 кила, че да го казваш като обида (едва ли не). Пък и каза, че била 1,75 см. Което е високо (за момиче).

Защо така пренебрежително към пълничките хора бре? Ама ха...

Ми 100 не съм, но съм 80.

По-скоро беше 1,70. Тя се виждаше само в горната си част, но поне едно 70 имаше. Да не беше и повече. Което не е малко за момиче, искам да ти кажа.

Не е малко 70 кг., ама не е и кой знае какво. Зависи от структира, ген, кокали и т.н. Има мацки, не можеш да ги познаеш, че са толкова. Има и такива, които изглеждат като сумо борци. Зависи. Виж сега, ако е 1,70 см. и е 80 кг., това вече си е по-така, как да го нарека, едричко добиче. Ама те моля да не слагаш всички под една категория. Има хора, на които им отива... Всичко си е индивидуално.

Пък аз не мога да живея цял живот на диета и е гадно някой така да говори. Не всички могат да са 40-50 кг. Колкото и да им се ще.

Не е малко 70 кг., ама не е и кой знае какво. Зависи от структира, ген, кокали и т.н. Има мацки, не можеш да ги познаеш, че са толкова. Има и такива, които изглеждат като сумо борци. Зависи. Виж сега, ако е 1,70 см. и е 80 кг., това вече си е по-така, как да го нарека, едричко добиче. Ама те моля да не слагаш всички под една категория. Има хора, на които им отива... Всичко си е индивидуално.

Пък аз не мога да живея цял живот на диета и е гадно някой така да говори. Не всички могат да са 40-50 кг. Колкото и да им се ще.

Аз просто го написах като описание за това, което стоеше пред мен. Нищо повече.

Изобщо не знам защо се засегна и започна да се обясняваш ... или пък знам ... :)

О, не, не съм се засегнала пряко. Наистина. Ама ми се струва малко нечестно и лицемерно (не говоря само в конкретния случай на изказването ти), когато някой категоризира всички под един знаменател. Особено когато някои неща не зависят само от човека.

Примерно ако имаш жена, тя забременее, стане дори повече от 80 кг., това значи ли, че няма да е красива, че няма да я намираш привлекателна или няма да я обичаш?! Еми не, обичаш я и толкова. Това важи след години, повечето мъже пускат шкембенце. Еми жените пак ще си ги обичаме, макар че вече не са супер стегнати (ако едно време са били). То си е до човек и нещата могат супер бързо да се променят с времето. Така че не бива да се говорят някакви генерализации (според мен).

О, не, не съм се засегнала пряко. Наистина. Ама ми се струва малко нечестно и лицемерно (не говоря само в конкретния случай на изказването ти), когато някой като категоризира всички под един знаменател. Особено когато някои неща не зависят само от човека.

Примерно ако имаш жена, тя забременее, стане дори повече от 80 кг., това значи ли, че няма да е красива, че няма да я намираш привлекателна или няма да я обичаш?! Еми не, обичаш я и толкова. Това важи след години, повечето мъже пускат шкембенце. Еми жените пак ще си ги обичаме, макар че вече не са супер стегнати (ако едно време са били). То си е до човек и нещата могат супер бързо да се променят с времето. Така че не бива да се говорят някакви генерализации (според мен).

Не съм сигурен коя част от историята ми ти се е сторила като генерализация. А аз не съм лицемер. Ни най-малко. Ако мисля нещо за някой, ще му го кажа ако се налага или ме попита. Дори няма да си премълча от куртоазия.

Примерно ако имаш жена, тя забременее, стане дори повече от 80 кг., това значи ли, че няма да е красива, че няма да я намираш привлекателна или няма да я обичаш?!

Да. Точно това значи.

Много беше странно като каза "1,75 см., 70 кг". От това ми се стори, че едва ли не недолюбваш всички, които са над 50 кг., независимо колко са високи, дали имат здравословни проблеми или каква е причината да са леко (или не толкова) пълнички.

Тази втората част не ти я разбрах. Ти не би си обичал жената, ако стане 80 кг., докато е бременна? Защото зависи от организма. Доколкото знам, някои жени качват 10 кг., други 30 кг. Мисля, че мъжете, които имат деца, ще са по-компетентни в тази област от мен. Ама дори да не ядеш всичко пред очите си, доколкото знам, доста качваш. Все пак има същество в теб...

Тази втората част не ти я разбрах. Ти не би си обичал жената, ако стане 80 кг., докато е бременна? Защото зависи от организма. Доколкото знам, някои жени качват 10 кг., други 30 кг. Мисля, че мъжете, които имат деца, ще са по-компетентни в тази област от мен. Ама дори да не ядеш всичко пред очите си, доколкото знам, доста качваш. Все пак има същество в теб...

Не си го разбрала, защото не си видяла какво е удебелено. :)

Аз мислех, че говорим за след края на бремеността.

1.70 / 70 кила е хипопотам. Точка по въпроса. Може много неща да се изпишат за кокали, пропорции, гени, но това няма да превърне хипопотама в не-хипопотам. А, и обикновено тия приказки са изписани от подобен клас бозайници...

Какво му става на тоя форум? Адски цикли :unhappy:

Видях аз кое е удебелено. Точно това ме учуди.

А за след края на бременността, отново каквото съм чувала - има жени, адски напълняват, има някои, супер много слабеят, докато са бременни или след раждането. Ама си е индивидуално и зависи от структура, ген, начин на живот, дали бебето е буйно и те държи буден цяла нощ, та слабееш от недоспиване. Какви ли не истории съм чувала. Случаи всякакви. Ама ако се случи така, че жена ти качи примерно 10 кг. и не може да ги свали (като хипотеза), ще ми се да вярвам, че няма мъж, който да спре да я обича заради този факт. Или съм наивна?

Всичко е до тип жена, харесвам и по закръглени, харесвам и малки стеганите дупенца..и двата сорта с кеф си ръгам :D

1.70 / 70 кила е хипопотам. Точка по въпроса. Може много неща да се изпишат за кокали, пропорции, гени, но това няма да превърне хипопотама в не-хипопотам. А, и обикновено тия приказки са изписани от подобен клас бозайници...

Тц, тц, сериозно ли го мислите това? Наистина звучи много, ама зависи от случая. Не съм съгласна, че всички над 50 кг. (едва ли не) са хипопотами. Много заклеймявате нещата според мен. Ама много.

1.50/60 е хипопотам. 1.75/60 е добре сложена. Не е въпросът с килограмите, а в пропорциите. Щото 70 килограмовата, ако е 1.90 хич няма да е хипопотам.

Именно. Зависи как изглежда момичето, независимо от килограмите. Според мен 1.70 м. - 60 кг. е добре. Но пак казвам, зависи. Аз и по-горе казах, че има някои, изглеждащи дебели направо, други, на които не можеш да им ги дадеш килограмите. Зависи от възраст, обща поддръжка на човека и хиляди неща. И това не го пиша, защото съм "такъв бозайник", а защото го вярвам. Тия всичките неща не бива да се пренебрегват. Всичко има значение. Може да не е голямо, но всичко влияе. Чак хипопотами, Пешо, да си имаме уважението малко поне.

От известно време се усещам, че правя нещо като duckface, докато работя или играя на компютъра. Голяма кифла съм...

effemine2.gif

==========================

Aнгел беше пощурял, че цяла седмица никой не го е включвал, но виждам, че Галя му е помогнала да разтовари... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Видях аз кое е удебелено. Точно това ме учуди.

Случаи всякакви. Ама ако се случи така, че жена ти качи примерно 10 кг. и не може да ги свали (като хипотеза), ще ми се да вярвам, че няма мъж, който да спре да я обича заради този факт. Или съм наивна?

Ами това дето продължаваш да го пишеш ме навежда на няколко мисли:

1. не правиш разлика между "цитирано" и "удебелено".

2. за теб любовта и сексуалното привличане са тясно свързани.

3. не проумяваш, че никой не говори за липса на любов при надебеляване на жената, а само за понижено сексуално привличане.

Виж к'во, Галя,

Изобщо не си права. От нищо не зависи! 70 кила на 1,70 е дебела. Т'ва е.

Просто има хора, които обичат дебели, има такива, които не обичат. Ние не обиждаме дебелите жени, нито ги осъждаме. И всяка може да е слаба, стига да иска. Както и обратното. Просто на някои не им отива да са слаби. МОР ПУШИН ФОР ДЪ КУШИН!

Видене, грижа се за психичното му благосъстояние, защото съм добра душица :)

Еми не мога да те разбера и точка. Не ми цитирай, а ми обясни.

Любовта е свързана с привличането, страстта и желанието да си лягаш до/върху/под тоя човек. Но това не е само физическо желание да лягаш вечер до него/нея, а и психическа нагласа, че искаш да си с него. Независимо от всичко или нищо. Поне за мен. Хм, мисля, че такива неща се казват по сватбите. Ама ако сексуалното привличане намалява толкова много при всеки качен килограм, то по-добре да си лягаш с кукла. Няма шанс да ти се намали желанието, нито ти се кара, нито те занимава с прически и козметици. Пък дете сигурно можеш и да си осиновиш. Абе, за какво са ви жени... :effemine3:

Иване, не съм съгласна. Наистина. Не ме интересува дали съм права, тук не споря или да се разправям. Споделям си разсъждения. Аз така си мисля. И вярвам, че не съм само аз. Мхм, за това, че всяка може да е слаба съм съгласна. Въпросът не е само в желанието. Ето, ще дам пример със себе си. Диета - ок, упражнения - ок, ама това не мога да го правя цял живот. Не защото си зарязвам проектите при най-малката пречка, а защото съм наясно със себе си, че цял живот не мога да се лишавам от сладко, хляб и пържено. Наистина не мога. Наречи ме мързел, ок, няма значение за мен. Наистина не се обиждам, ама не съм и съгласна, че на всяка цена трябва да съм слаба. А, да. Съгласна съм и с това, че не на всяка жена и отива да е слаба. Едва ли съм една от тях, ама има такива, като отслабнат стават едни бледи и изсмукани, чак безжизнени...

Само да споделя, че съм ставала и в 4 ч. сутринта, за да правя упражнения. Лягала съм в 3 ч. сутринта, пак заради тях. Много съм си тормозила организма, имала съм булимия в гимназията, сега имам гастрит като последствие от всичките гладове и истории. Ясно ми е, че сама съм си го направила. Никой не обвинявам. Ама мисля, че човек трябва да си претегли + и - в такива случаи.

Хем аз не съм фатален случай (надявам се). В смисъл нямам да свалям 20 - 30 кг., което е може би болестно състояние.

Ако дамата е богата колкото Уинфри...то може и по-дебела и по-грозна да е от нея....няма значка :D :D

стига да е така любезна да ми препише всичко :D :D....силиконки бол с тия 4 млрд-а :D :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...