gado Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cs9gYJXM2IA&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Както е тръгнало, това скоро ще бъде хит из форОма.... Лека нощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Както е тръгнало, това скоро ще бъде хит из форОма.... Лека нощ. Не виждам какво те учудва Нормално е за нашия форум Лека нощ и от мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Никак не ме учудва...Особено за нашия форОм.. Добро утро... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Много тихо тука изминалата седмица. Някой няма ли да реши, че е значително по-умен от някой друг и да изпита желание да се докаже през една камара хора на които не им пука? Народа иска зрелища! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Интересно, Ангеле, защото обикновено с тази тежка задача доброволно се нагърбваш ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Е аз не съм виновен, че хората изпитват желание да се състезават с мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Тези македонци.... http://dnes.dir.bg/news/makedonia-belgia-muzey-rakopisi-11883401?nt=4 -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 http://gong.bg/view_article.php?article_id=293969 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Тези македонци.... http://dnes.dir.bg/news/makedonia-belgia-muzey-rakopisi-11883401?nt=4 -> Късият виц на деня: "Македонски средовековни.." Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Цял ден врътня, пробиване на стени, прокарване на 25 м маркучи.... и машината за бира напусна къщата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Важното е, че бирата не е напуснала къщата... В междупокриевито ли я дяна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Точно, остава да се сложи изолацията по трасето и да се направят връзките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 А пък мен Виден никога не ме е канил да ме черпи бира. Ей аз колко пъти го каних да го черпя кафе... не че съм го почерпил ама не е там работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Ми....., то.....и мен не ме канил... А кега де ръгваш..пак горе или е долу прикачен към някое кранче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 А пък мен Виден никога не ме е канил да ме черпи бира. Ей аз колко пъти го каних да го черпя кафе... не че съм го почерпил ама не е там работата Хич ни тъй сТрам, да знайш! Ми....., то.....и мен не ме канил... А кега де ръгваш..пак горе или е долу прикачен към някое кранче? Кегът и въглеродът не напускат контролираните зони. Накрая ще покажа модификацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Добре-добре..Ще чакаме... Сега ако кажеш, че си пуснал и по един маркуч с кранче, да виси от тавана и докато си седиш/лежиш на дивана да си къркаш бирьок, без да се подлагаш на дискомфорта да си променяш хоризонталната позиция на тялото и да вдигаш тежката халба....Равен няма да имаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Принципно имам мръснишка идея да "подам" директно И към покрива, но туй все още е утопия.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Хубавите неща - бавно стават, най-хубавите - никога. Лека ви нощ чепати кощръмбели.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Какво сте се изпидепцали всички с тези розви иконки Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Какво сте се изпидепцали всички с тези розви иконки Всичките са С меки китки Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Малиии, как ме вбеси една бабка от входа. В няма и 9 ч. сутринта, бива ли за добро утро да ме изкарва извън нерви?! Хубаво, че си замълчах и не и казах нещата, които си мисля, че... Някои хора живеят наистина САМО за да дразнят и вбесяват другите... Абе тия хора никакво себеусещане и съвест ли нямат, не знам?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 От известно време се усещам, че правя нещо като duckface, докато работя или играя на компютъра. Голяма кифла съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Малиии, как ме вбеси една бабка от входа. В няма и 9 ч. сутринта, бива ли за добро утро да ме изкарва извън нерви?! Хубаво, че си замълчах и не и казах нещата, които си мисля, че... Някои хора живеят наистина САМО за да дразнят и вбесяват другите... Абе тия хора никакво себеусещане и съвест ли нямат, не знам?! С ква цел се изнервяш? Последния път като имах конфликт беше на партито на Давид Гета. Някакви руски кляфки, 2бр по 1.50 високи, се заядоха с момичето с което бях там и се сдърпаха нещо. Бяхме в тълпата, та аз не бях много далеч от случката (50см). Разбутах ги преди да се сбият и се появи "пазителят" им. Пак руска кляфка, но висока около 1,75 и тежаща колкото мен. Седеше зад тях и гледаше като Грамадата. Сумтейки с опулени очи. Казах на моята приятелка да се обърне към сцената и аз застанах с гръб към нея. Ония почнаха да ми викат да се обръщам, а аз просто им се усмихвах и нищо не правех. По едно време си повярваха нещо и започнаха и да ме бутат, при което само се наведох към едната, спрях да се усмихвам, казах ѝ да не ме бута ("bitch") и се изправих пак. На онази мигновенно ѝ изчезна куража. 2 минути седях обърнах към тях с гръб към сцената и им се усмихвах и ги гледах в очите. Ония си събраха чукалата и се изнесоха навътре в тълпата. Усмихвай се. Обърква хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.