Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Много тихо тука изминалата седмица. Някой няма ли да реши, че е значително по-умен от някой друг и да изпита желание да се докаже през една камара хора на които не им пука? Народа иска зрелища!

А пък мен Виден никога не ме е канил да ме черпи бира. Ей аз колко пъти го каних да го черпя кафе... не че съм го почерпил ама не е там работата :P

А пък мен Виден никога не ме е канил да ме черпи бира. Ей аз колко пъти го каних да го черпя кафе... не че съм го почерпил ама не е там работата :P

Хич ни тъй сТрам, да знайш! laughing1.gif

Ми....., то.....и мен не ме канил... :laughing1:

А кега де ръгваш..пак горе или е долу прикачен към някое кранче? :beer:

Кегът и въглеродът не напускат контролираните зони. tounge.gif

Накрая ще покажа модификацията.

Добре-добре..Ще чакаме...

Сега ако кажеш, че си пуснал и по един маркуч с кранче, да виси от тавана и докато си седиш/лежиш на дивана да си къркаш бирьок, без да се подлагаш на дискомфорта да си променяш хоризонталната позиция на тялото и да вдигаш тежката халба....Равен няма да имаш... :lol:

Малиии, как ме вбеси една бабка от входа. В няма и 9 ч. сутринта, бива ли за добро утро да ме изкарва извън нерви?! Хубаво, че си замълчах и не и казах нещата, които си мисля, че...

Някои хора живеят наистина САМО за да дразнят и вбесяват другите... Абе тия хора никакво себеусещане и съвест ли нямат, не знам?!

Малиии, как ме вбеси една бабка от входа. В няма и 9 ч. сутринта, бива ли за добро утро да ме изкарва извън нерви?! Хубаво, че си замълчах и не и казах нещата, които си мисля, че...

Някои хора живеят наистина САМО за да дразнят и вбесяват другите... Абе тия хора никакво себеусещане и съвест ли нямат, не знам?!

С ква цел се изнервяш?

Последния път като имах конфликт беше на партито на Давид Гета. Някакви руски кляфки, 2бр по 1.50 високи, се заядоха с момичето с което бях там и се сдърпаха нещо. Бяхме в тълпата, та аз не бях много далеч от случката (50см). Разбутах ги преди да се сбият и се появи "пазителят" им. Пак руска кляфка, но висока около 1,75 и тежаща колкото мен. Седеше зад тях и гледаше като Грамадата. Сумтейки с опулени очи. Казах на моята приятелка да се обърне към сцената и аз застанах с гръб към нея. Ония почнаха да ми викат да се обръщам, а аз просто им се усмихвах и нищо не правех. По едно време си повярваха нещо и започнаха и да ме бутат, при което само се наведох към едната, спрях да се усмихвам, казах ѝ да не ме бута ("bitch") и се изправих пак. На онази мигновенно ѝ изчезна куража. 2 минути седях обърнах към тях с гръб към сцената и им се усмихвах и ги гледах в очите. Ония си събраха чукалата и се изнесоха навътре в тълпата.

Усмихвай се. Обърква хората.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...