Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Добро утро, кочинка.

Между другото, трябва и Аню да се вкара във формулата за 1 дяд, щото си е бая тутманик laughing1.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Между другото, трябва и Аню да се вкара във формулата за 1 дяд, щото си е бая тутманик laughing1.gif

Не съм съгласен. Той се движи в съвсем друго измерение и са нужни специални единици за него.

В определени ситуации обаче може да се ползва дядовата мерна единица и при него. laughing1.gif

Това е от "Terms of Use", а w00x май питаше за "EULA (End User License Agreement)", което при Skype се отнася за бизнес-потребителите :tongue

Global и US версии.

Все едно кое е. Въпроса беше почти реторичен, а вие къде се задълбахте. :D Идеята ми беше, че ако се следват всичките точки по споразумения и договори до точката, трябва да си прекарваш деня в бумащина.

Примерно на торент клиентите пише да не се разпространява нелегално съдържание с тях. Yeah.. right. Знам, че всички имаме торент клиенти, за да сваляме легални файлове.

Абе аз се шегувках лекинко....

Факт е, че никой ни ги чете тези бумащини, което не е много правилно, защото не се знае от къде може да се преебе човек...

И все пак не е нужно да се задълбава чак толкоз...понякога... :bgrin:

скалирането е след въвеждането на определение. затуй питам 1дямр с коя друга велична може да се свърже? или те притеснява абревиатурата че може да се сбърка с некоя от представките за скалиране? да го заменим с [дедмороз] или [дяд]

пък и формула трябва да му се изведе. примерно 2 кифли(има достатъчно дефиниции) и 3 тутманика(мъжката кифла)+ квадратен корен от дълбочината на гащите им на степен средноквадратичното на общата им ленивост, всичкото коригирано с коефициент на мрънкавост (някъде напред не дефинирахме ли 1 мрън?)и разделено на общия брой опити да се коригира конкретния проблем.

другия вариант е да проведем достатъчен брой експерименти и да изведем емпирична свързаност от типа : 1 дядомраз=0,78ръптора=0,63психозиса=0,21гадове. после па и тях требе да ги свържем некак си с вече определени величини.

между другото днес четох че мрънкането наистина убива мозъчни клетки на слушателя. знаех си че имам суперсили! лошото е че дядото е по-мощен.

Виж сяаа..., ако ще извеждаш формули за единицата мярка 1 ДяМр чрез съпоставки с кифли и тутманици работата никак няма да е лесна! Първо щот една кифла е равна на нещо от рода на 1 фемто ДяМр или малко по-малко, тоест величината е прибл. 0.000 000 000 000 001 дямр, т.е. една квадрилионна дямр. Както сам виждаш сметките стават прекалено тегави. Освен това различните видове кифли имат различни характерни ленности, така, че е почти невъзможно да се изведе множественнокорелационен коефициент. От там и коефициентът на стандартната грешка става твърде мъгляв. Относно стандартизирането на понятието Тутманик бихме могли да използваме единицата Аню, но при условие, че се вземат предвид нужните корекции, понеже тази единица въпреки привидната си корелация с претенциозноста, намира приложение предимно при измерването на свойството - Бастунчивост... Изобщо положението е... Заеби.

За това предлагам да го караме по-простичко. Взимаме за абсолютна величина - 1 djadomraz в горния край на скалата, като в долния бележим началото с произволна единица извлечена от средно статистическата претенциозност на 1000 южнокорейски потребители. Пространството между тях го запълваме с прецизно нанесени деления, чиято стъпка е получена от научно обоснована абракадабра, включваща във себе си характерната запотеност на задника прибавена към квадратен корен от дълбочината на гащите на степен средно статистическото проскърцване на колелцата на висок клас офис стол, нанасяме времева корекция съобразена с излизането на пореден модел случайно избран модел/марка смартфон, всичко това коригирано с коефициент на нежност на дупето (корелацията между него и единицата ДяМр е отдавна доказана), прекарано през блендер и леко запечено на водна баня за около 15 минути.

Найс, а!?

П.п. Мани, ами може и да проработи :unsure:

почти ме убеди.

айде вече да внасяме апликационните форми за европейските субсидии за научни разработки.

ако вземем че вземем гранта ще трябва да отвлечем дядомраза за по-дълбоки изследвания, щото накрая и резултати ще требе да представим.

Относно стандартизирането на понятието Тутманик бихме могли да използваме единицата Аню, но при условие, че се вземат предвид нужните корекции, понеже тази единица въпреки привидната си корелация с претенциозноста, намира приложение предимно при измерването на свойството - Бастунчивост...

Ахахахахахахаха... :rofl: :bowdown:

Айде сега мярки за всичко. Не може така всеки да е привилегирован да има мерна единица на негово име

Кажи им малко! По 2 тъпи мерни единици на десетолетие. За този период се изпълни квотата.

Другите да се постараят повече за следващия.

Някой да е минавал през ужаса да наема сносен автомобил в Пловдив?

То бива такава мизерщина, ама да искат 400лв първоначална такса + колкото си му е там на ден цената...

А да не говорим, че с малки изключения такова нещо като online резервация с кредитна карта никой не е чувал.

В крайна сметка излиза по-евтино и бързо да се наеме автомобил в Швейцария отколкото в България.

PS: Под сносен има впредвид нещо не по-старо от 3 години.

PS: Под сносен има впредвид нещо не по-старо от 3 години.

Няма конкуренция няма и клиенти. Един приятел наскоро взе един авенсис но му резнаха главата направо. Само че си плати като поп понеже беше на зор. Но майтапа настрана навсякъде автомобили под наем има и са много по-евтино удоволствие отколкото в България.

Да. От величие съм опиянен. :)

Оди пий една вода от пералната, да та прокара малко (y)

Оди пий една вода от пералната, да та прокара малко (y)

Ако ти чаках съветите... Вече цяла вечер надигам вода от пералнята. Даже мислех да си сипя пак, но реших да лягам.

Вчера ми дойде колелото. 30 мин ЗглоПка, и направо към Гребната.

Днеска нямам гъз. Честно, първия ъпгрейд е мека седалка... Другото му е ОК, доволен съм.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...