Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Някой има ли идея дали в Пловдив някъде продават тънки дървени плоскости , в смисъл от истинско дърво не МДФ/ПДЧ трябват ми 2.5/3мм дебелина.

Ето пример като по уччебник за хората, които не ползват ръчна:

http://youtu.be/pLCaLshYztE?t=3m33s

Този не само ръчна, ами нищо не е използвал. Тоя бус ако беше на задна сложен, щеше да тръгне ама някой друг път.

Някой има ли идея дали в Пловдив някъде продават тънки дървени плоскости , в смисъл от истинско дърво не МДФ/ПДЧ трябват ми 2.5/3мм дебелина.

Ако намериш пиши ми откъде.

По спомен - имаше дъскорезници в бившото ЗЗУ до Тракия. За повече инфо питайте охраната на портала.

Иначе ето тук с малко цъкане могат да се намерят достатъчно фирми: http://www.business.bg/o-199/s-1/dyrven-material-paleti-gredi-lamperia-diusheme.html

Масив в Бриколаж?

Тези дъскорезници къде са?

е ако не в бриколаж, то в баумакс има със сигурност. естествено не са евтини, но пък има най-различни летвички, необработени с лакове или импрегнанти.

Добро утро, станиоли, увити в мармот. laughing1.gif

Съвет: Вземи си по-хубав апарат ако ще обикаляш и ще снимаш спомени.

На тази снимка се вижда почти нищо.

БатБойковата част от магистралата е вече на доста сериозни "вълни". Май ще се окаже вярна информацията за използването на пепел в основите на магистралата.

Съвет: Ще не си затраеш? Виж exif инфото на снимката, калибрирай си монитора, и тогава.

Ред. то и няма да можеш да го видиш, тъпия фейс не дава такова инфо, ми си ги мачка, както на него му е кеф.

Съвет: Ще не си затраеш? Виж exif инфото на снимката, калибрирай си монитора, и тогава.

Ред. то и няма да можеш да го видиш, тъпия фейс не дава такова инфо, ми си ги мачка, както на него му е кеф.

Щото разбирам повече от теб и искам да го покажа.

На тая снимка детайл - няма. Цветове - няма.

Само казвам.

Аз също. Ако толкова държиш, довечера ще ти пратя оригиналния файл и с радост ще приема всеки съвет, който ми дадеш.

Аз също. Ако толкова държиш, довечера ще ти пратя оригиналния файл и с радост ще приема всеки съвет, който ми дадеш.

Фейсбук мачка размера и малко качеството, но не отмива цветовете.

Не знам с какво си го снимал, но освен ако не е с телефон (стар, защото моя прави по-остри снимки от тази), тоя апарат е за ъпгрейд. Моята сапунерка на 6 години също прави по-хубава снимка. Пък ти си човек дето обикаля. Аз ако обикалях толкова, щях да инвестирам малко пари в нещо, което да вади продукт.

Прав си. Погледнах на друг монитор, качеството на снимката е яко в гъза. Canon е фотото, даже знам и откъде е дошла грешката - задклавиатурното устройство. По принцип не ползвам дисплея, освен за нощно, а тука беше на LIve режим - и ето резултата....Изках да изкарам центъра тъмен, ма язък...

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/555746_4456111639552_352447375_n.jpg

Друг режим...Мня...ша зема пак да си прочета ръководствата...

И аз не знам как спореше, при положение, че е видно, че е кофти.

За спорта!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...