TRIBALERO Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Масово сбиване в джамия Близо 1 000 души от присъстващите 5 000 в джамията са участвали във възникналото меле... http://news.plovdiv24.bg/374545.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Защо изобщо четете този нагласен сайт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 от утре почва пак свинщината. А е толкова гот да си в отпуска Коет' си е верно, си е верно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Защо изобщо четете този нагласен сайт? Защо пък да е нагласен??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Защото новините вътре не са истински. Често са измислени, а Герберите си плащат, за да се плуят предишни решения на кметовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Някой има ли идея дали в Пловдив някъде продават тънки дървени плоскости , в смисъл от истинско дърво не МДФ/ПДЧ трябват ми 2.5/3мм дебелина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Ето пример като по уччебник за хората, които не ползват ръчна: http://youtu.be/pLCaLshYztE?t=3m33s Този не само ръчна, ами нищо не е използвал. Тоя бус ако беше на задна сложен, щеше да тръгне ама някой друг път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Някой има ли идея дали в Пловдив някъде продават тънки дървени плоскости , в смисъл от истинско дърво не МДФ/ПДЧ трябват ми 2.5/3мм дебелина. Ако намериш пиши ми откъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Дъскорезниците? Бриколаж? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Дъскорезниците? Бриколаж? Масив в Бриколаж? Тези дъскорезници къде са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Добро утро, станиоли, увити в мармот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Има една точно под новия надлез в посока Тракия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 По спомен - имаше дъскорезници в бившото ЗЗУ до Тракия. За повече инфо питайте охраната на портала. Иначе ето тук с малко цъкане могат да се намерят достатъчно фирми: http://www.business.bg/o-199/s-1/dyrven-material-paleti-gredi-lamperia-diusheme.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Масив в Бриколаж? Тези дъскорезници къде са? е ако не в бриколаж, то в баумакс има със сигурност. естествено не са евтини, но пък има най-различни летвички, необработени с лакове или импрегнанти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Добро утро, станиоли, увити в мармот. Съвет: Вземи си по-хубав апарат ако ще обикаляш и ще снимаш спомени. На тази снимка се вижда почти нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Може да е от камерата на HTC-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 БатБойковата част от магистралата е вече на доста сериозни "вълни". Май ще се окаже вярна информацията за използването на пепел в основите на магистралата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Съвет: Ще не си затраеш? Виж exif инфото на снимката, калибрирай си монитора, и тогава. Ред. то и няма да можеш да го видиш, тъпия фейс не дава такова инфо, ми си ги мачка, както на него му е кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Това не го прави по-малко прав, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Съвет: Ще не си затраеш? Виж exif инфото на снимката, калибрирай си монитора, и тогава. Ред. то и няма да можеш да го видиш, тъпия фейс не дава такова инфо, ми си ги мачка, както на него му е кеф. Щото разбирам повече от теб и искам да го покажа. На тая снимка детайл - няма. Цветове - няма. Само казвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Аз също. Ако толкова държиш, довечера ще ти пратя оригиналния файл и с радост ще приема всеки съвет, който ми дадеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Аз също. Ако толкова държиш, довечера ще ти пратя оригиналния файл и с радост ще приема всеки съвет, който ми дадеш. Фейсбук мачка размера и малко качеството, но не отмива цветовете. Не знам с какво си го снимал, но освен ако не е с телефон (стар, защото моя прави по-остри снимки от тази), тоя апарат е за ъпгрейд. Моята сапунерка на 6 години също прави по-хубава снимка. Пък ти си човек дето обикаля. Аз ако обикалях толкова, щях да инвестирам малко пари в нещо, което да вади продукт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Прав си. Погледнах на друг монитор, качеството на снимката е яко в гъза. Canon е фотото, даже знам и откъде е дошла грешката - задклавиатурното устройство. По принцип не ползвам дисплея, освен за нощно, а тука беше на LIve режим - и ето резултата....Изках да изкарам центъра тъмен, ма язък... https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/555746_4456111639552_352447375_n.jpg Друг режим...Мня...ша зема пак да си прочета ръководствата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 И аз не знам как спореше, при положение, че е видно, че е кофти. Аз искам да е 17:30! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 И аз не знам как спореше, при положение, че е видно, че е кофти. За спорта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.