djadomraz Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Само просяци и модели ли има на този свят ебаси? ПС: Talking Tom и подобни на iPhone/iPad водят до невероятно изпростяване, дори на хора минали пубертета доста отдавна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Само просяци и модели ли има на този свят ебаси? Ъъъ..., Ники..., ебахти шока дет го преживях..., втора бира отварям в рамките на пет минути за да се взема в ръце, но не мога да не се съглася с Аню Тоя път пича е прав. П.п. Дали пък не ми се е отворило внезапно третото око и не виждам нещо случващо се в паралелен времеви поток... Или цялата работа е некво случайно нацелване на мястото от дет извира нафтата Ба ли го, ама ше си отворя след малко и трета бира в името на надеждата, че Ангел най-сетне ще си извади бастуна от задника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 П.п. Дали пък не ми се е отворило внезапно третото окоТова ще го разбереш, ако внезапТно ти поникне третата вежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Одеве слушам : Лейди Гага,концерт ,tonight в София. И после гледам билети : от 70 до 200 кинта ... И получаваш 1,2 часа с Лейди Гага ,уж лайв,която пък се оказва ,че пее на запис Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Тва да си търсиш квартира е ебаси депресантската работа. Трябва да вадя по 1.5к за да не живея в коптор и да поддържам колата... И къв е извода - или кола и при мама, или квартира и пеша. И само някой да ми е отворил дума за цигарите! Ако не бяха те - до сега да съм застрелял сервитьорката, а тя има ебаси яките цици! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Одеве слушам : Лейди Гага,концерт ,tonight в София. И после гледам билети : от 70 до 200 кинта ... И получаваш 1,2 часа с Лейди Гага ,уж лайв,която пък се оказва ,че пее на запис Трябва да съм на нещо много твърдо, за да издържа да го гледам/слушам туй чудо на природата Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Ъъъ..., Ники..., ебахти шока дет го преживях..., втора бира отварям в рамките на пет минути за да се взема в ръце, но не мога да не се съглася с Аню Тоя път пича е прав. Може и да е прав, просто не ме кефят в случая тези. Той и Салвадор Дали е гений, но и неговите картини не ме кефят За разните абстракционисти пък дори не искам да почвам. Тва да си търсиш квартира е ебаси депресантската работа. Трябва да вадя по 1.5к за да не живея в коптор и да поддържам колата... И къв е извода - или кола и при мама, или квартира и пеша. И само някой да ми е отворил дума за цигарите! Ако не бяха те - до сега да съм застрелял сервитьорката, а тя има ебаси яките цици! Ако търсиш с агенция имай предвид, че първо ти показват 10 идиотски предложения барем клъвнеш и ако ги нариташ хубаво, че са некадърни тогава си дават зор и ти намират нещо свястно. Моя тъст дава апартамент с хол, спалня и кухня на Кап. Райчо до Гранда, обзаведен и то доста прилично за около 300лв/месец някъде. И това е идеален център просто - слизаш на 100 метра от теб е главната. Има доста такива, просто агенциите гледат да пробутат нещо стига да могат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Бахти, колко голям телевизор си взех. Чак в началото като го пуснах съжалявах малко.. И го гледам от 2 метра - 2 метра и половина... Като си взема и 3Д очила, тия направо ще ми влезнат в стаята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Моя тъст дава апартамент с хол, спалня и кухня на Кап. Райчо до Гранда, обзаведен и то доста прилично за около 300лв/месец някъде. И това е идеален център просто - слизаш на 100 метра от теб е главната. Има доста такива, просто агенциите гледат да пробутат нещо стига да могат. С агенция конкретна не работя - обикалям сайтовете и гледам какво се предлага. 300 кожи на месец само няма от къде да извадя към момента. Минаваме на вариант - двама души в една квартира. От 350 кинта нагоре се намират сносни, но пак идва ташкън... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Някой да има стар непотребен ресор от кола? В замяна първата бройка е за него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Някой да има стар непотребен ресор от кола? В замяна първата бройка е за него... Ресор нямам, ма имам разпарчетосан торсионен пакет от бус... Шини по 3 х 30 на различна дължина. Стоманата и обработката и е същата като на ресьора. Аз това ползвам понякога за материал. Това ще го разбереш, ако внезапТно ти поникне третата вежда. Балиго, Пешо.... Мисля, че и така не мое го разбера, щот по принцип ми е една цяла... (кат на Буги Барабата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Важи. Много ракия ти се насъбра Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 ко стаа жабчита Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Квакаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 кво съм пропуснал освен обичайната драма покрай галя и вокс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Току-що се накваках с footlong BBQ pulled pork от Subway, засипан с всякакви зеленчуци и залят обилно с барбекю и chipotle southwest сосове. Е няма такъв кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Ангеле, какво взема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Ангеле, какво взема? Panasonic TX-P50ST50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Честито! Със здраве да си го ползваш! Идеалният размер за един 5-6 метров апартаментски хол ...не знам ти какво се оплакваш, че е голям, след 1 месец ще ти се вижда и малък Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 На мен ми е в детската. В хола е 37". Аз го гледам от 2 метра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Току-що се накваках с footlong BBQ pulled pork от Subway, засипан с всякакви зеленчуци и залят обилно с барбекю и chipotle southwest сосове. Е няма такъв кеф. Не можеш да ме убедиш. Пробвах още 2 пъти - сандвич като сандвич. Друго си е прясно изпечена вратна пържолка на дървени въглища, залята със студена биричка и тук-таме някой зеленчук за разнообразие или някой пържен картоф, може и 2те но това са подробности. Важното е пържолката да е на дървени въглища. На мен ми е в детската. В хола е 37". Аз го гледам от 2 метра. Малкия има навика да гледа нашия от метър и малко... направо се опитва да влезе вътре чат пат даже посяга. ПС: Който не е гледал Смърфовете да го нарпави - много свежо филмче. Напоследък по 2 пъти на ден го слушам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Добро да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 http://www.svobodnoslovo.eu/akcenti/43685 Както казах и във фейса - много по-лесно е да грозна дебела мърла, вместо да си по цял ден на уредите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Бахти, колко голям телевизор си взех. Чак в началото като го пуснах съжалявах малко.. И го гледам от 2 метра - 2 метра и половина... Като си взема и 3Д очила, тия направо ще ми влезнат в стаята. Ще се сетиш като ти пея колко е важна големината. И до края на годината ще ти се види малък.... ко стаа жабчита Аре бе! Къде се изгуби! ============================ Това базата на Министерски съвет е много хубава работа... Ще ви пиша после по-подробно защо, сега отивам да пия бири на плажа. Най-хубавото е жестоката wi-fi мрежа, направо се шашнах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.