Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Само просяци и модели ли има на този свят ебаси?

ПС: Talking Tom и подобни на iPhone/iPad водят до невероятно изпростяване, дори на хора минали пубертета доста отдавна...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Само просяци и модели ли има на този свят ебаси?

Ъъъ..., Ники..., ебахти шока дет го преживях..., втора бира отварям в рамките на пет минути за да се взема в ръце, но не мога да не се съглася с Аню :blink: Тоя път пича е прав.

П.п. Дали пък не ми се е отворило внезапно третото око и не виждам нещо случващо се в паралелен времеви поток... Или цялата работа е некво случайно нацелване на мястото от дет извира нафтата :unsure:

Ба ли го, ама ше си отворя след малко и трета бира в името на надеждата, че Ангел най-сетне ще си извади бастуна от задника :beer:

П.п. Дали пък не ми се е отворило внезапно третото око
Това ще го разбереш, ако внезапТно ти поникне третата вежда.

Одеве слушам : Лейди Гага,концерт ,tonight в София. И после гледам билети : от 70 до 200 кинта ... :blink: :bowdown: И получаваш 1,2 часа с Лейди Гага ,уж лайв,която пък се оказва ,че пее на запис :laughing1:

Тва да си търсиш квартира е ебаси депресантската работа. Трябва да вадя по 1.5к за да не живея в коптор и да поддържам колата... И къв е извода - или кола и при мама, или квартира и пеша. И само някой да ми е отворил дума за цигарите! Ако не бяха те - до сега да съм застрелял сервитьорката, а тя има ебаси яките цици!

Одеве слушам : Лейди Гага,концерт ,tonight в София. И после гледам билети : от 70 до 200 кинта ... :blink: :bowdown: И получаваш 1,2 часа с Лейди Гага ,уж лайв,която пък се оказва ,че пее на запис :laughing1:

Трябва да съм на нещо много твърдо, за да издържа да го гледам/слушам туй чудо на природатаninja.gif

Ъъъ..., Ники..., ебахти шока дет го преживях..., втора бира отварям в рамките на пет минути за да се взема в ръце, но не мога да не се съглася с Аню :blink: Тоя път пича е прав.

Може и да е прав, просто не ме кефят в случая тези. Той и Салвадор Дали е гений, но и неговите картини не ме кефят :) За разните абстракционисти пък дори не искам да почвам.

Тва да си търсиш квартира е ебаси депресантската работа. Трябва да вадя по 1.5к за да не живея в коптор и да поддържам колата... И къв е извода - или кола и при мама, или квартира и пеша. И само някой да ми е отворил дума за цигарите! Ако не бяха те - до сега да съм застрелял сервитьорката, а тя има ебаси яките цици!

Ако търсиш с агенция имай предвид, че първо ти показват 10 идиотски предложения барем клъвнеш и ако ги нариташ хубаво, че са некадърни тогава си дават зор и ти намират нещо свястно.

Моя тъст дава апартамент с хол, спалня и кухня на Кап. Райчо до Гранда, обзаведен и то доста прилично за около 300лв/месец някъде. И това е идеален център просто - слизаш на 100 метра от теб е главната. Има доста такива, просто агенциите гледат да пробутат нещо стига да могат.

Бахти, колко голям телевизор си взех. Чак в началото като го пуснах съжалявах малко.. И го гледам от 2 метра - 2 метра и половина... Като си взема и 3Д очила, тия направо ще ми влезнат в стаята.

Моя тъст дава апартамент с хол, спалня и кухня на Кап. Райчо до Гранда, обзаведен и то доста прилично за около 300лв/месец някъде. И това е идеален център просто - слизаш на 100 метра от теб е главната. Има доста такива, просто агенциите гледат да пробутат нещо стига да могат.

С агенция конкретна не работя - обикалям сайтовете и гледам какво се предлага. 300 кожи на месец само няма от къде да извадя към момента. Минаваме на вариант - двама души в една квартира. От 350 кинта нагоре се намират сносни, но пак идва ташкън...

Някой да има стар непотребен ресор от кола? В замяна първата бройка е за него...

Някой да има стар непотребен ресор от кола? В замяна първата бройка е за него...

Ресор нямам, ма имам разпарчетосан торсионен пакет от бус... Шини по 3 х 30 на различна дължина. Стоманата и обработката и е същата като на ресьора. Аз това ползвам понякога за материал.

Това ще го разбереш, ако внезапТно ти поникне третата вежда.

Балиго, Пешо.... Мисля, че и така не мое го разбера, щот по принцип ми е една цяла... :unsure: (кат на Буги Барабата)

Току-що се накваках с footlong BBQ pulled pork от Subway, засипан с всякакви зеленчуци и залят обилно с барбекю и chipotle southwest сосове. Е няма такъв кеф. :punk

Честито! Със здраве да си го ползваш! Идеалният размер за един 5-6 метров апартаментски хол :)...не знам ти какво се оплакваш, че е голям, след 1 месец ще ти се вижда и малък :)

Току-що се накваках с footlong BBQ pulled pork от Subway, засипан с всякакви зеленчуци и залят обилно с барбекю и chipotle southwest сосове. Е няма такъв кеф. :punk

Не можеш да ме убедиш. Пробвах още 2 пъти - сандвич като сандвич. Друго си е прясно изпечена вратна пържолка на дървени въглища, залята със студена биричка и тук-таме някой зеленчук за разнообразие или някой пържен картоф, може и 2те но това са подробности. Важното е пържолката да е на дървени въглища.

На мен ми е в детската. В хола е 37". Аз го гледам от 2 метра. :D

Малкия има навика да гледа нашия от метър и малко... направо се опитва да влезе вътре :) чат пат даже посяга.

ПС: Който не е гледал Смърфовете да го нарпави - много свежо филмче. Напоследък по 2 пъти на ден го слушам

Бахти, колко голям телевизор си взех. Чак в началото като го пуснах съжалявах малко.. И го гледам от 2 метра - 2 метра и половина... Като си взема и 3Д очила, тия направо ще ми влезнат в стаята.

Ще се сетиш като ти пея колко е важна големината. И до края на годината ще ти се види малък....

ко стаа жабчита

Аре бе! Къде се изгуби!

============================

Това базата на Министерски съвет е много хубава работа... Ще ви пиша после по-подробно защо, сега отивам да пия бири на плажа. Най-хубавото е жестоката wi-fi мрежа, направо се шашнах!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...