dvdrw Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Добро утро. Верно няма такъв кеф - хладинка и кафенце на терасата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Обещавам, че когато на нас скоро ни се наложи да си правим кенефа....ще започвам ремонтите в 8.00 и ще го върна на всички шибани съседи с лихвите за дето пробиват, къртят, и пускат музика от ранни зори. Злопаметен съм и ще се подхилвам под мустак после :@@@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Добро утро Навън е 14 градуса. Баси кефа Абсолютно, аман от тия жеги! Време беше да стане нормално времето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Обещавам, че когато на нас скоро ни се наложи да си правим кенефа....ще започвам ремонтите в 8.00 и ще го върна на всички шибани съседи с лихвите за дето пробиват, къртят, и пускат музика от ранни зори. Злопаметен съм и ще се подхилвам под мустак после :@@@ По закон или каквото е там, може да започнеш от 6.31. Да им е още по-хубаво. :devil Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Заминавам в посока изток. Както се пее - "Не ме търсете известно време!" Между другото, тая песен ми допада, като изключим присъствието Графа... http://www.youtube.com/watch?v=QMT9cVC1Ykg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 По закон или каквото е там, може да започнеш от 6.31. Да им е още по-хубаво. :devil знам, звънях вече при куките един път. за това...око за две и т.н Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Тъпата ми глава не спира да ме боли от 15-16 ч. Ши я режа, мам*а и... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Галя, ако и болкоуспокояващи не помагат, ако не е недоспиване - това не е проблем за форум, а за доктор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Не знам как стана, да му се не знае. То е малко болка с нещо като натиск. Все едно като се притесниш, те стяга тиквата. Заболя ме към 20 ч. снощи, към 21 ч. съм заспала, в 24 ч. се събудих и пак ме болеше. Спала съм като пън до 8 без малко, а сега пак ме боли... Може би прекалих със съня. Ще видим днес през деня. Добре, че почивам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Дехидратация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Мисля, че не. Пия по 2-3 л. вода на ден (цяло лято). Днес ще почивам вкъщи, дано се оправя. В хола е толкова хладно, все едно е късна есен. Много готино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 2-3 е доста малко за лято. Мен ме боли глава основно, когато брайтнеса на монитора е много висок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Да ти е схванат врата? Това понякога ми докарва сериозно главоболие. Синусите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Очен лекар? Направи си профилактичен преглед - при мен имаше положителен ефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Тц. Нищо от изброеното. Абе както и да е. Ако стане супер сериозно, ще ида до личния. Просто е много странно, защото има натиск, все едно съм се притеснила, че нещо лошо ще се случи. Не знам как да го обясня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Женска интуиция? Пренапрежение - най-вероятно. Все пак добре е да те види лекар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 http://paulcadden.com/ - баси. Всичките неща в галерия 1 са правени с молив, не са снимки.. Аз 2 прави черти не мога да направя с молива. Много е добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Абе аз уж и карикатури драскам, ама... след като го гледах тоя - се чувствам, като в първи клас със стик фигурите и усмихнатите слънца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Женска интуиция? Пренапрежение - най-вероятно. Все пак добре е да те види лекар. Това за интуицията го има наистина. Дано е фалшива тревога, ама много пъти жените усещаме такива неща. Пак пих Аналгин, сега е малко по-добре. Сигурно ще отшуми. Ако някой не ме ядоса де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 http://paulcadden.com/ - баси. Всичките неща в галерия 1 са правени с молив, не са снимки.. Аз 2 прави черти не мога да направя с молива. Много е добър. Невероятно, само че защо рисува основно изроди, просяци и боклуци? Ако някой не ме ядоса де... Ако се налага да помагам? С ядосването де Много съм добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Roger Shah - гоуемец си, бате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Невероятно, само че защо рисува основно изроди, просяци и боклуци? Защото са по-атрактивни и лицата им носят история. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Защото са по-атрактивни и лицата им носят история. Атрактивни? Противни по-може би. За история също може да поспорим колко история носят или може би каква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Ааайдеее... някой пак замери вентилатора с аки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Атрактивни? Противни по-може би. За история също може да поспорим колко история носят или може би каква. То каква е историята няма да се види на снимка/рисунка/картина, но лицата носят емоция. Лъскави и поддържани мъже и жени можеш да видиш само в Stock фотографията и модните списания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.