Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да еба цървулите смотани, сега ще си го отнесе шофьора, затова, че никой не си е направил труда да потдържа жиците и никой не се е сетил да сложи табела. Лека и пръст на жената.

http://dnes.dir.bg/news.php?id=11768489&nt=9

Не е виновен човека, ами мундарите които оттолкова време знаят за това и не го оправят. Преди 6 месеца (да не е било година вече) пак нещо се бяха провиснали на 6ти септември кабелите, как не ги махнаха за толкова време.

Минава ми през главата, че септември месец движението в Пловдив ще е ужаст. Асфалтират Хр.Ботев, 6-ти Септември, до Рила в Кичука, скоро май и Цар. Борис 3 ще почват, а срока за завършване е до 20-ти септември, те естетсвено ще се замотат....

Кон да им го ***** на кретените които разкопаха 6ти септември и зае**ха нещата така. Продължавам да се учудвам защо затварят нови и нови части от булеварда при положение, че вече затворените не са готови. Издивявам от това малоумие да минават 2-3 групи - едните копаят, другите правят нещо друго и третите асфалтират като естествено третите са най-бавни и всичко стои разкопано със седмици след като е свършена основната работа. Примерно на 6ти септември от колко дена е затворен около кино фламинго. Гледам тръбите са отгоре. Колко сложно е да се направи дупка и да се постави тръбата егати. Направиха дупките и нищо. Колко пъти минавам оттам един път не съм видял някой да работи. Особено на подобен ключов булевард трябваше да се работи денонощно. Вместо това сега ще се затворят още за да може да се демонстрира дейност и да разбере народа, че нещо се прави за този град. :angry1

PS: За пореден път се убеждавам, че с FireFox е на път да се случи това, което преди години се случи с IE : дотолкова се е задръстил и от един малък гъвкав и бърз браузър е станало огромно чудовище. При всички останали браузъри на новия MAC ползват зверската разделителна способност и текста е кристално ясен. Не и при firefox. При него е доста по-замазан и разфокусиран от нормалното. Усещането е все едно съм пуснал clear type на екран с ниска разделителна способност и допълнилтелно съм го избърсал с мръсна мокра кърпа оставяща слой мръсотия допълнително да разваля образа.

PS2: Кога малоумниците от VBOX7 ще направят HTML5 вариант и ще разкарат малоумните флашове? Риторичен въпрос... знам че няма да е скоро...просто си споделям раздразнението от нечия некадърност... как за толкова години не свикнах...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Видиньие!!! Гад нечестива, към края на месеца моеш ли да заделиш 2-3 часа за бира ма?

Много ясно! Стига да съм в града като дойдеш. beer.gif

защото много избираш. Махаш марките тип "черешка". Слагаш парата в джоба, виждаш я колко тежи, избираш инчовете от там на татък каквото и да вземеш....горе-долу все тая. Наблегни на думите горе-долу. Казвам го, за да не се почнат километрични постове в изтъкването на тая или оная марка или как за 300 лв отгоре ще вземеш 1 екстра повече. Аз съм с Тошиба 37 инча, не е ЛЕД, но ми е през шнура :D...всички други там съкращения ги имаше =>, че точно на 10-тата минута пътувах към вкъщи. То аз кола за 15 мин купих, та какво остава за някакъв си телевизор :D

И с колата и с телевизора си сбъркал... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Кон да им го ***** на кретените които разкопаха 6ти септември и зае**ха нещата така. Продължавам да се учудвам защо затварят нови и нови части от булеварда при положение, че вече затворените не са готови. Издивявам от това малоумие да минават 2-3 групи - едните копаят, другите правят нещо друго и третите асфалтират като естествено третите са най-бавни и всичко стои разкопано със седмици след като е свършена основната работа. Примерно на 6ти септември от колко дена е затворен около кино фламинго. Гледам тръбите са отгоре. Колко сложно е да се направи дупка и да се постави тръбата егати. Направиха дупките и нищо. Колко пъти минавам оттам един път не съм видял някой да работи. Особено на подобен ключов булевард трябваше да се работи денонощно. Вместо това сега ще се затворят още за да може да се демонстрира дейност и да разбере народа, че нещо се прави за този град. :angry1

Какво ми говориш, още в понеделник на улицата при нашите изпраскаха 1 фургон, сумати трактора и т.н.(перпендикулярна на Христо Ботев). Уж ще почват да работят, за 1 седмица разместиха няколко тротоара и ги понаредиха малко. За капак на улицата като склад докараха 5 6 палета с шахти......Чак вчера вече го затвориха и взеха да махат стария асфалт. Пред Рила пък затвориха в понеделник и за цял ден бяха изронири парче асвалт с размери 1 метър на 5 метра... Ако почнат сега да правят и кръговото на сточна с две нива гледай кво става :rolleyes:

Стига сте мрънкали бе! Хората правят, ремонтират, за да ни е добре после на нас! Ще изтърпите 1 месец, какво толкова? Да ни седи инфраструктурата кенеф на дупки и ями ли?

============================

Открихме лова.... Докъмто 7 сутринта го откривахме.... biggrin1.gif

Много ясно! Стига да съм в града като дойдеш. beer.gif

И с колата и с телевизора си сбъркал... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

напротив. Особено па TV-то е мед. Не е 3D, но аз така или иначе не съм и няма да гледам 3D. :D

Оф, и Дриско е карикатуризиран, ама шибан мързел - не ми дава мира...

Иначе баси одисеята - от миналата събота - пет дни в родопите на колело и палатки, сряда се прибирам в Пловдив и директно фащам нощниот уейс към Ахтопол, където седях до днес, като ме прибраха в Пловдив родителите на приятелката ми, а покрай другото и се прибрах в София...

Не мога да повярвам, че тая сутрин се събудих в Ахтопол, а сега съм отново в София. И най-много не ми дава мира, че утре трябва да плувна в ежедневието...

Почва и да ти отговаря на определена фаза laughing1.gif

Еее..., ама това е в една доооста по-късна фаза...

От години не бях ходил на море, мислех си че не може да има спокойствие вече.Но се оказа определено се оказа спокойно

Около мен се сополивят, подсмърчат...я да си грейна ракийца :) И мариновани чушки с чесАМ.

Ред. --> 542475_4431734230132_1411201672_n.jpg

Около мен се сополивят, подсмърчат...я да си грейна ракийца :) И мариновани чушки с чесАМ.

Мъж ми като се тръшна вкъщи от прословутия свински грип преди няколко години, се спасих от зараза с перцовка с мед и люта чушка вътре - всяка вечер по 50 грама. :) Не съм го месила аз, така си беше в бутилката. :)

Знам какво е перцовка. На мен ми е слаба :)

Не бих казала, че е слаба. Да речем приятно мека, но с необходимия ряз за унищожаване на бацили. :) То ако тръгнем радикално, вземи глътни едно шишенце чист спирт и ще е чиста работата. ;)

Да - просто беше доста яко и наблизо. Поне за мен в Тракия - падна някъде в района като гледаш от Акваленд към Вердито или около Кауфланд - някъде натам беше.

Много обичам да гледам летни бури и светкавиците. Обожавам просто, но тази беше много късно и предпочетох да спя.

Може да са хубави летните бури и светкавиците, но не и когато си навън, и когато се чудиш, дали нещо няма да те нацели... :D

Ние сме в Кичука и имахме чувството, че точно до нас падна...

Хмъ, ако знаете какво чудо ни удари в Кючука....Имах чувството че 22-ри май се завърна, но с дваж по-голяма сила.....

Дам, именно, точно за "чудото" в Кичука говорех... :wacko:

Може да са хубави летните бури и светкавиците, но не и когато си навън, и когато се чудиш, дали нещо няма да те нацели... :D
Гръмотевичната буря е нещо прекрасно и ми е било приятно да тряска около мен, дори и когато съм на открито. А за да те удари гръм в града... трябва да си се качила на доста висока сграда и да псуваш боговете, хванала златен меч... примерно... :lol:

Гръмотевичната буря е нещо прекрасно и ми е било приятно да тряска около мен, дори и когато съм на открито. А за да те удари гръм в града... трябва да си се качила на доста висока сграда и да псуваш боговете, хванала златен меч... примерно... :lol:

Да, наистина, едно от най-приятните неща в жУвотЯ е гръмотевична буря да трещи около теб, особено, ако си на открито, да няма никакъв подслон, и вместо да се блещиш ужасено към небето, да спазиш съвета да се свиеш във формата на топка, заклещил глава между краката си... :laughing:

Майтапът настрана - бурите наистина са прекрасна гледка, но предпочитам да се наслаждавам на тази красота от безопасно място... :)) Иначе ще ми е гадно и тревожно и съответно - просто няма как да оценя тази красота... Та, смейте се, ама мен пак ме е страх от гръмотевици, както и въобще от разните му там природни бедствия и стихии...

:laughing: :laughing: :laughing: Хехххх, да, аз обикновено се качвам по високите сгради и от ексцентричност си стоя с метален гевгир на главата, при това и ловко издигнала и златен меч към небесата... :laughing1:

Безопасно за мен може и да е, обаче преди години една гръмотевица, паднала на топола на около 50 метра от блока ни, такива искри направи, че ми отнесе еврокомския модем, ланката и дъното... и аз за по-сигурно смених и дисковете и процесора и паметта после...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...