Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да, някъде в Тракия удари - тъкмо се бях събудил и я видях през вратата на терасата как светна и изгърмя. И си викам - айдеее, събуди малката и ще трябва да я приспиваме поне 1 час. Но тя само се размърда и продължи да спи. А беше доста яко като гръм.

И аз се събудих към 4 ч. Дръпнах щепселите на всичко, заслушах се в дъжда и гръмотевиците и познайте - няма заспиване до 6 ч. Особено аз не мога да заспивам на тихо, трябва да имам фон, но при изключен ТВ и ПС, като ококорих едни комбали... :wacko: И сега ми е кофти. И трябва да ходя да се гърча...

А относно въпросната гръмотевица, така подскочих... Може би една от най-силните, които някога съм чувала. Беше като експлозия точно. Нямаше тътен и специфичния шум за гръм, а трясък...

Мирка, знам, че меметата не се рисуват, за да са красиви и естетично изпипани, а за да покажат даден ефект и емоция, ама са мега гига хипер противни. Създават ми отвращение и едно напрежение в стомаха, все едно ми се гади...

1040 km с един резервоар, 5/100 разход. Да живее извънградското! :)

Пробвай отсечката Пловдив-Хасково...Ама гледай да хванеш хубав момент, кога има тирове.

1040 km с един резервоар, 5/100 разход. Да живее извънградското! :)

Че при мен на бензин с климатик дава 5.5, при положение, че 60% са по планински пътища със скорост не повече от 70км/ч. Двигателя ми е последното поколение TSI от VW.

Никога няма да си купя телевизор.

Прекарах 3 часа в гледане на 3 модела. 2 ги игнорирах тотално. И пак не си избрах..

Никога няма да си купя телевизор.

Прекарах 3 часа в гледане на 3 модела. 2 ги игнорирах тотално. И пак не си избрах..

защото много избираш. Махаш марките тип "черешка". Слагаш парата в джоба, виждаш я колко тежи, избираш инчовете от там на татък каквото и да вземеш....горе-долу все тая. Наблегни на думите горе-долу. Казвам го, за да не се почнат километрични постове в изтъкването на тая или оная марка или как за 300 лв отгоре ще вземеш 1 екстра повече. Аз съм с Тошиба 37 инча, не е ЛЕД, но ми е през шнура :D...всички други там съкращения ги имаше =>, че точно на 10-тата минута пътувах към вкъщи. То аз кола за 15 мин купих, та какво остава за някакъв си телевизор :D

Каква гръмотевица трясна снощи в 4:20... Имах чувството, че падна пред блока или гръмна някаква бомба...

Да, кошмар просто! :blink:

Като за капак бяхме навън и като гръмна, направо се ужасих, защото в първия момент помислих, че близо до нас или нещо се взривява, или инопланетяни от Юпитер, да речем, атакуват! :D Но въобще не ни бе до смях... Чак по-късно започнаха гръмотевици, които "звучаха" малко по-разбираемо... :huh:

В крайна сметка, този страшен гръм действително ли бе гръмотевица, много странен бе?!

В крайна сметка, този страшен гръм действително ли бе гръмотевица, много странен бе?!

Да - просто беше доста яко и наблизо. Поне за мен в Тракия - падна някъде в района като гледаш от Акваленд към Вердито или около Кауфланд - някъде натам беше.

Много обичам да гледам летни бури и светкавиците. Обожавам просто, но тази беше много късно и предпочетох да спя.

В Иран е зле положението...А нашите тука за едни напукани мазилки щяха да се избият...huh.gif

Да еба цървулите смотани, сега ще си го отнесе шофьора, затова, че никой не си е направил труда да потдържа жиците и никой не се е сетил да сложи табела. Лека и пръст на жената.

http://dnes.dir.bg/news.php?id=11768489&nt=9

Минава ми през главата, че септември месец движението в Пловдив ще е ужаст. Асфалтират Хр.Ботев, 6-ти Септември, до Рила в Кичука, скоро май и Цар. Борис 3 ще почват, а срока за завършване е до 20-ти септември, те естетсвено ще се замотат....

Минава ми през главата, че септември месец движението в Пловдив ще е ужаст. Асфалтират Хр.Ботев, 6-ти Септември, до Рила в Кичука, скоро май и Цар. Борис 3 ще почват, а срока за завършване е до 20-ти септември, те естетсвено ще се замотат....

Ако приключат до 20-ти ще съм мнооооого изненадан. Ще е късмет до 20-ти октомври да свършат

Е отсечката между Шахбазян и Тунела май 3-4 дена по-рано я откриха. Ще видим на другите места как ще е.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...