asd Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Абе какво се занимавате с мизерни отбори.Само "Чепинец" - Велинград и "Глиган" - Дебращица! И Горни Водин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 И Горни Водин И Македонска Слава. А по темата мисля си: Kilлerlincho strikes again едно време като ми разправяха, че не мога да пиша аз не им вярвах и ето на. Извинявам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Поне ми копирай ника, че да не го бъркаш при писането. За тая вечер стига модериране. Лека нощ от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Отбора е Янтра (Полски Тръмбеш), както и Росица (Поликраище)! Некква депресия ме е бозела - много гадно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 пак поркам бело вино със сиренце, гледам молива и се чудя, to be or not to be ама май нема да го бъде, все пак е един часа, но може и да го бъде знам ли , вкрайна сметка живота е като стълбата в кокошарник, къс и о*ран замислих се по темата и се сетих че през главата ми освен хлебарки друго няма какво да мине, щото за пореден път така ме цепи че направо виното няма да ми стигне или корема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Чудя се какво отмъщение да измисля на неблагодарните си съквартиранти, на единия от които съм му правил пълна профилактика на дъно+процесор, включваща и нанасяне на термопаста след почистването, фиксиране на шината, захващаща вентилатора, почистване на криптоподобната му машина, на другия съм му издирил драйвери за видеото, дето и то не знае какво е и стабилна оптимизация на бракмата му, за което разбира се нищо не съм искал, а като благодарност - няма и да им мине през главата да вдигат по-малко врява... дори и след като съм ги помолил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Като си правил толкова работи поне антивирусна сложи ли им ? Ако не си , сам се досещаш каква гадинка може да им метнеш . Един троянски кон им стига и ще ти е много забавно ! п.п. Ако нямат интернет може спокойно да им сложиш по един реактос ... още е алфа версия и не се препоръчва за всекидневно използване ама на тях това не им пречи да станат тестъри на алфа версията . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Пак изпреварих Питбула...Народе, дано днес да завали сняг...А ми трябва и доброволец за 300кг шопар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Как няма да ме изпревариш , пак се успах като магаре в кокошарник, една колежка ми звъни и се смеее пак ли се успа ха ха хаааааааа гледам като натресен, ударих си бившогипсираната ръка, полудях , но май така е трябвало щото се намести , нема време за кайве , така че пак минавам на вино Лек (като гледам мъглив) , усмигнат, притиснат от купища пари ден на всички човечета, музиканти и хора с трабанти Който този пост чете вино и свинско за мезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Чудя се Гримжаур не спи ли Пък ми аз пак съм обпечен, днес оставам до обяд вкъщи за да чертая чертежи...пфф Втръсна ми. А след 2 седмици и ваканцията, заедно със сесията!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Чудя се Гримжаур не спи ли Спя, бе, как да не спя.Ама само по 7 часа.От повече нямам нужда.Пък и по цял ден/и нощ/ ми се налага да се ровя из нета за едни смахнати неща Килъре, между другото снощи сложих дистибуцийката на един приятел, много ме изкефи. Наистина е много яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 повече от 4 часа сън е вредно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 повече от 4 часа сън е вредно! Зависи от възрастта бате И аз се оспах много злобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Пак изпреварих Питбула...Народе, дано днес да завали сняг...А ми трябва и доброволец за 300кг шопар... аз идвам , вече не гледаме прасета на 2те ми села от 2 години а как ми се ходи на прасенце добре че приятелите ми ме викат чат пат да помагам..... ехх ма как ме е яд че не гледаме вече даже се бях научил да ги коля Зависи от възрастта бате И аз се оспах много злобно и аз влизам в дружинката на оспалите се .... а ми минава през главата че трябва да отивам да се трудя а ме мързи като за световно Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Най-накрая ме онлайнираха Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 не е истина как се наядох на обяд , едно такова хууубаво шкембе обърнахме с един колега, бяааме видяли едно бистро ама все го забравяхме да го пробваме, днес обаче се сетихме и сме многооо доволни Шкембенце обаче в прясно мляко, купичка пълна с млекце и мръвки , направоооо с кеф си го изсърбах , май доста често ще сме там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Мноо тъпи хора....Как не запомниха, къде се намира долното тиренце...Глупава фотографска памет...Глупави хора...Глупави семейни скандали...Край, от утре я изхвърлям! Бахти якото, намерих бронежилетка за всеки ден и струва само 900 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Мисля си да купя малко C4 и да го заложа под училището !!! Писна ми да ходя на у-ще в 7:30.....къв им е смисала на толкова ранни уроци ? като кат си се събудил преди 20-30 мин. не зацепваш и дума от тва което говорят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Мисля си да купя малко C4 и да го заложа под училището !!! Писна ми да ходя на у-ще в 7:30..... Обичам хубавите вицове!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 що да е виц бе ? Като събера малко пари.....а ако не стане докато завърша...поне ще оттърва следващия випуск , хах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Така ми се спи , а не мога да заспя , цял следобяд се мъча и не мога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Бахти якото, намерих бронежилетка за всеки ден и струва само 900 кинта И?Ше си ходиш из улиците с бронежилетка ли .Да не живеем в Бронкс...бахти Edit:Ааааа-всичко ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 И?Ше си ходиш из улиците с бронежилетка ли .Да не живеем в Бронкс...бахти Колекционирам Пък е за всекидневно носене под дрехите, много добра защита срещу хладно оръжие, малокалибрено огнестрелно и повечето пистолети до 15м. И не е тежка - само 3кг. Редакция:Herbye тия съм ги слушаааал!!С4 доста трудно ще намериш, вярвай ми.А и едва ли имаш толкова пари, за да закупиш 9-10кг експлозиви.Между другото, С4 не е кой знае колко по-мощен от обикновения тротил, който се намира по-лесно, по-евтин е и в краен случай - можеш да си го направиш.Пък и 9-10 килограма едва ли ще ти стигнат за едно училище...Спри с екшъните и наблегни на уроците.Съветите ги давам безплатно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Учителската стая да си отиде,пак стига .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Пичове, моля ви спрете преди да си размажете собствените задници по тавана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.