Godfather Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 А новата серия на HTC има убийствена изработка. Всеки един от трите модела. Което не може да се каже за Galaxy S 3... Честно казано аз пък изобщо не можах да усетя какво е уникалното в новите модели на HTC. Даже ми изглеждат някак си дървени в сравнение с Galaxy S3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Ша вАли, ама вчера....И на мен ми се иска, ама....Може би през ноща, или пък утре...Да повали малко, да се разхладим.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Ша вАли, ама вчера....И на мен ми се иска, ама....Може би през ноща, или пък утре...Да повали малко, да се разхладим.... докато съм в отпуска - капка дъжд НЕ искам да пада...после в работно време да вали - все тая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 И ся ако ми кажеш, че си тука в Плд, не знам... Че те утепам като се върнеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 И ся ако ми кажеш, че си тука в Плд, не знам... Че те утепам като се върнеш... бях и на морето...сейм шит....ходи ми се поне на Ривиерата. Явно ще е някое лято, може би куково Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Мда, и аз бях.Прав си.Сейм шит.А за кукувото лято..нЕма да се плашункаш...може да долети нЕкоя кукувичка и на твоето рамо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Бахти боксерките...сега ще се изкъпя, ще легна по гръб, ще лъсна бастуна и ще намажа протърканите места с онуй дет само младите го имат...Бах тва протриване, бах тия шевове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Кво си правил бе, идиотино?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Честно казано аз пък изобщо не можах да усетя какво е уникалното в новите модели на HTC. Даже ми изглеждат някак си дървени в сравнение с Galaxy S3. Ами много по-добре е от предните модели. Аз лично не мога да намеря дефект по изработката на One X. Другите също са така.. Усещането си е индивидуално вече, но тая лъскава пластмаса на С3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Т'ва Efes, хич не е лоша биричка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Абе Жоро и той рожденик бил днес!!! Ха, наздраве още веднъж! Хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 С3-ката е все едно държа пакетче с чипс. Няма такова претупване! Имам едно в нас. Пълен боклук. Моето HTC e на 43594 години и има по-добро усещане от С3-ката. Да е здрав и жив Асасина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 WHAT IS THIS SORCERY ?!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 WHAT IS THIS SORCERY ?!?!?!?! Sorcery е за този, който е проспал часовете по физика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Ангеле, аз имам Xperia, имам и друг телефон, една стара нокия на друг оператор, които онзи ден го изпуснах и някак си спря да звъни със звук. Много съм превъзран към 6100'то, може и да го дам да го оправят. Иначе от Xperia съм много доволен, но евентуално ако взимам друг да е просто различно, от това, което имам. Тия Мотороли или LG нямат ли нещо читаво в средния клас? За буджет не съм мислил но 250-300лв за моите нужди от към телефон е идеално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-rINP8iAnmI&feature=related Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 От EVN ни искат 145лв за парно, а вкъщи даже нямаме радиатори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 ДЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЖД. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Разгеле...Да повали малко и при нас...простосмъртните... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Ангеле, аз имам Xperia, имам и друг телефон, една стара нокия на друг оператор, които онзи ден го изпуснах и някак си спря да звъни със звук. Много съм превъзран към 6100'то, може и да го дам да го оправят. Иначе от Xperia съм много доволен, но евентуално ако взимам друг да е просто различно, от това, което имам. Тия Мотороли или LG нямат ли нещо читаво в средния клас? За буджет не съм мислил но 250-300лв за моите нужди от към телефон е идеално. Ами таз годишната серия на Xperia няма много общо с предната, освен името, но за тези пари няма да можеш да вземеш среден клас телефон в никакъв случай. Ниския клас. Sony Xperia U, HTC One V, макар че HTC-то върви по 500-600лв. Аз бих ти препоръчал да погледнеш Sony Xperia P. Почти перфектен е. Недостатъците му са: - много му е стар процесора, за да се състезава с конкуренцията, но е напълно достатъчен да ти върши работа. "Едва" 2 ядра е. Средния клас на HTC - HTC One S също е с две ядра, но е поне 2 пъти по-бърз. На моменти е също толкова бърз, колкото и четириядрения One X. - цената му е прекалено висока за телефон среден клас с такива параметри. Последно беше към 700лв. За сметка на това: + има технология с допълнителен бял диод в подсветката, който се включва като излезеш на открито и екрана се вижда чудесно. Друг телефон не предлага такава видимост. + изцяло алуминиев корпус и много добра изработка. Екрана му е 4", което е напълно достатъчно за комфортна работа. Освен ако не идваш от по-голям екран. Тогава този 4" е с миниатюрен размер. Моторолите в средния клас са зле. LG да не говорим. Евентуално може да погледнеш LG Black. Среден клас е и е миналогодишен модел. Не знам на какви пари върви в момента. За 300лв продадох аз топ-модел от преди 2 години - втора ръка. Така че... малко ти е тесен бюджета за нов смартфон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Мислих за някяв план от Мтел примерно, защото с него съм на старата нокия. А ксперийката X8 преди година и половина е вземах за 200лв кеш и пак с план и неограничен 3G нет само, че от глобул. Имам всичко на нея от което имам нужда, да определно не е бърза, но ми е достатъчно. Може и да видя новите ксперий...може да излезне, че съм някъв върл фен на Сони Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Единственият минус от вчерашния порой е, че половината кола беше под дърво и не се е измила Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 80" телевизор. Кому е нужно това? 205 сантиметра диагонал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Веднага ти казвам. На човек, дето в гаража си има около милион в коли....минимум =>, че ще има достатъчно голям хол, за да си го лепне това там...а парите ли? Няма да му пука за тях ....Другия вариант си е от чист келешлък...питай ме мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 80" телевизор. Кому е нужно това? 205 сантиметра диагонал. На мен, нампример. Има и сто инчови. Но както каза Стефчо, не сме дорасли финансово за тях още... ===================== Някой волно или неволно е скочил от моста на Васил Априлов... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.