Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

А новата серия на HTC има убийствена изработка. Всеки един от трите модела. Което не може да се каже за Galaxy S 3...

Честно казано аз пък изобщо не можах да усетя какво е уникалното в новите модели на HTC. Даже ми изглеждат някак си дървени в сравнение с Galaxy S3.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ша вАли, ама вчера....И на мен ми се иска, ама....Може би през ноща, или пък утре...Да повали малко, да се разхладим....

докато съм в отпуска - капка дъжд НЕ искам да пада...после в работно време да вали - все тая :D

И ся ако ми кажеш, че си тука в Плд, не знам... :ninja: Че те утепам като се върнеш... :laughing1:

бях и на морето...сейм шит....ходи ми се поне на Ривиерата. Явно ще е някое лято, може би куково :(

Бахти боксерките...сега ще се изкъпя, ще легна по гръб, ще лъсна бастуна и ще намажа протърканите места с онуй дет само младите го имат...Бах тва протриване, бах тия шевове... cry.gif

Честно казано аз пък изобщо не можах да усетя какво е уникалното в новите модели на HTC. Даже ми изглеждат някак си дървени в сравнение с Galaxy S3.

Ами много по-добре е от предните модели. Аз лично не мога да намеря дефект по изработката на One X. Другите също са така.. Усещането си е индивидуално вече, но тая лъскава пластмаса на С3...

С3-ката е все едно държа пакетче с чипс. Няма такова претупване! Имам едно в нас. Пълен боклук. Моето HTC e на 43594 години и има по-добро усещане от С3-ката.

Да е здрав и жив Асасина!

Ангеле, аз имам Xperia, имам и друг телефон, една стара нокия на друг оператор, които онзи ден го изпуснах и някак си спря да звъни със звук. Много съм превъзран към 6100'то, може и да го дам да го оправят. Иначе от Xperia съм много доволен, но евентуално ако взимам друг да е просто различно, от това, което имам. Тия Мотороли или LG нямат ли нещо читаво в средния клас? За буджет не съм мислил но 250-300лв за моите нужди от към телефон е идеално.

Ангеле, аз имам Xperia, имам и друг телефон, една стара нокия на друг оператор, които онзи ден го изпуснах и някак си спря да звъни със звук. Много съм превъзран към 6100'то, може и да го дам да го оправят. Иначе от Xperia съм много доволен, но евентуално ако взимам друг да е просто различно, от това, което имам. Тия Мотороли или LG нямат ли нещо читаво в средния клас? За буджет не съм мислил но 250-300лв за моите нужди от към телефон е идеално.

Ами таз годишната серия на Xperia няма много общо с предната, освен името, но за тези пари няма да можеш да вземеш среден клас телефон в никакъв случай. Ниския клас. Sony Xperia U, HTC One V, макар че HTC-то върви по 500-600лв.

Аз бих ти препоръчал да погледнеш Sony Xperia P. Почти перфектен е.

Недостатъците му са:

- много му е стар процесора, за да се състезава с конкуренцията, но е напълно достатъчен да ти върши работа. "Едва" 2 ядра е. Средния клас на HTC - HTC One S също е с две ядра, но е поне 2 пъти по-бърз. На моменти е също толкова бърз, колкото и четириядрения One X.

- цената му е прекалено висока за телефон среден клас с такива параметри. Последно беше към 700лв.

За сметка на това:

+ има технология с допълнителен бял диод в подсветката, който се включва като излезеш на открито и екрана се вижда чудесно. Друг телефон не предлага такава видимост.

+ изцяло алуминиев корпус и много добра изработка.

Екрана му е 4", което е напълно достатъчно за комфортна работа. Освен ако не идваш от по-голям екран. Тогава този 4" е с миниатюрен размер.

Моторолите в средния клас са зле. LG да не говорим. Евентуално може да погледнеш LG Black. Среден клас е и е миналогодишен модел. Не знам на какви пари върви в момента.

За 300лв продадох аз топ-модел от преди 2 години - втора ръка. Така че... малко ти е тесен бюджета за нов смартфон.

Мислих за някяв план от Мтел примерно, защото с него съм на старата нокия. А ксперийката X8 преди година и половина е вземах за 200лв кеш и пак с план и неограничен 3G нет само, че от глобул. Имам всичко на нея от което имам нужда, да определно не е бърза, но ми е достатъчно. Може и да видя новите ксперий...може да излезне, че съм някъв върл фен на Сони :D

Веднага ти казвам. На човек, дето в гаража си има около милион в коли....минимум =>, че ще има достатъчно голям хол, за да си го лепне това там...а парите ли? Няма да му пука за тях :D....Другия вариант си е от чист келешлък...питай ме мен :D

80" телевизор. Кому е нужно това? 205 сантиметра диагонал.

На мен, нампример. Има и сто инчови. Но както каза Стефчо, не сме дорасли финансово за тях още...

=====================

Някой волно или неволно е скочил от моста на Васил Априлов...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...