Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

В сила от 1-ви юли.0,20 лв за киловатчас.Поне за ЕВН.Увеличението за битови абонати е малко над 13%.

А, аз какво да кажа с чисто южно на хола и двете спални.Като пекне в 10 и се скрие чак в 19 часа....Топличко си е, ама ще изкараме..Зимата ще викаме айде да става топло вече.... :laughing:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

В сила ли са, или предстоят?

В тоталната си сила са от 01.06. Между другото промишленият ток е завишен повече, отколкото казват - мошеници отвсякъде. Най-вероятно това важи и за битовия...

В тоталната си сила са от 01.06. Между другото промишленият ток е завишен повече, отколкото казват - мошеници отвсякъде. Най-вероятно това важи и за битовия...

Важат си. Като ви мързи да си изкарате гъзовете и да си търсите правата. Може да мрънкате и да плащате, ама на мълчаливото шествие в Пловдив - има-няма 50 души. А в София нямаше и 10. Като не ви интересува - ще плащате.

Че аз къде съм казал, че няма да платя? Казвам просто, че лъжат както обикновено.

Ти откъде реши, че като излезеш и някой ще ти намали тока? Или ще ти спести увеличението? Много си се заблудил, брат. Това сега го дължим на смарангясаната п*тка Меглена Кунева, която извърши чиста проба държавна измяна, тотално предаде националния интерес и ни съсипа. Ти тогава защо не излезе? Сега най-много да си полафите на свещи, друго няма да е.

Колко е промишления?

Лъжат, че е вдигнат с 12%, но е с повече. Всяка тарифа е увеличена различно (да не те метна, но мисля 12, 13 и 15%), увеличени са и всички компоненти.

Ти тогава защо не излезе?

Сигурен ли си?

Не ми се спори. Всеки има право на мнение и мисля, че щом те мързи да идеш да изразиш гражданската си позиция, си заслужаваш правителството, потребителските цени, мизерията и всичко останало.

питах не за проценти, а за цена?

Ти верно ли помисли, че я знам наизуст? laughing1.gif

Това са три тарифи + 5 компонента. Единствено мога да ти кажа, че акцизът е два лева на мегават.

Тераформинг за под 200-300 години не вярвам да успеят да направят, поне с тези технологии сега.

Така е, даже и 200-300 години на сегашното ниво са малко. Просто Марс е един от най-добрите варианти за колонизация, защото не се знае след 50 години да речем как ще се развият технологиите. :)

Не е смешно... днес или ще набия единия колега, или сам ще избяга или ще стане от него човек

Някакъв велик бисер ли е измислил?

Един да беше...

Да не е колегата, дето с него будувахте по нощите за някаква нова, критична разработка?

Като заговорихме за любопитко и планети и тяхната колонизация, преди време бях пуснал във fB следният колаж:

338883_3646069223160_1167179917_o.jpg?dl=1

Оригиналният източник на английски е тук

Наистина предстоят едни вълнуващи времена!

Нее, не вярвам да са кацали на Марс. Тия пак са одили в някоя пустиня и са снимали креда на прах laughing1.gif

Бях се засилил да взимам новата Нокия pureview и като видях, че още е symbian и тотално включих на задна....:(

Някакви предложения за андроидкса машинка от средното класче, подобно на xperia но да не е Сони нито хай теч чайна (HTC) ?

Бях се засилил да взимам новата Нокия pureview и като видях, че още е symbian и тотално включих на задна....:(

Някакви предложения за андроидкса машинка от средното класче, подобно на xperia но да не е Сони нито хай теч чайна (HTC) ?

Някое самсунгче или LG - самсунг имаха и ниски класове Галакси май.

Така като гледам - само аз и Google бот-а. :lol:

googlebot.jpg

Е то не всички дебнем кога ще тръгне форума, някои също така спим по това време :)

Да не е колегата, дето с него будувахте по нощите за някаква нова, критична разработка?

Не. Той освен това е в щатите и е шеф... и е рядко свестен човек. При него празно няма.

Това, че е symbian може да е само плюс. Представи си ОС писана да работи на доста по-слаб процесор как ще хвърчи на тези новите. Най-голямата грешка на нокия е да зарежат симбиана

щото ако няма, да почваме да усвояваме таз пазарна ниша. на едно сайтче с конспирации и повечко посетители колко ли реклами можем да навлечем?

Идеята ти не е лоша. Оказа се, че имам доста колеги-идиоти, които са убедени в подобна конспирация. Бях посветен в теориите им защото от тази седмица скрийнсейвъра на лаптопа ми показва именно Любопитко на Марс. :laughing1:

Евтините модели на Самсунг са пълни боклуци. По-добре си вземи нова Xperia или HTC One V. Зависи от бюджета, но колкото и да бягаш, ако искаш нов, читав телефон, ще трябва да се спреш на HTC или Sony в крайна сметка. А новата серия на HTC има убийствена изработка. Всеки един от трите модела. Което не може да се каже за Galaxy S 3...

Като гледам и тука се кани да вали

Даа, бе.... А швепс на клечка...?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...