Antares Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Добро утро и чао. Аз паля джапанките и към Доспат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Освен че излизат едни линкове които не се отварят друго не виждам. От моя ПС не ще да отвори страницата на линковете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 То и от моя. Кликам и нищо не става. Хем е смешно хем е вярно: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Някой от вас ползва ли тази мобилна услуга BOB, за да сподели лични наблюдения? Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Писна ми от тея жеги, излезнах за 30мин одеве и ми се е*а мамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Хъх, задават се яко жеги. Може да прасне до +40. Така, че стягай дупарата. Ред. По-разбрано --> http://www.weathercast.co.uk/world-weather/city-weather/city/359X4/plovdiv.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Много тъжно Честно казано предпочитам зимата и снега, защото тогава мога да се облека, а от топлото просто няма спасяване След около 50мин Ивет Лалова излиза на 1/2 финал да стискаме палци, че ще може да се прокрадне измежду чернокожите представителки. http://www.youtube.com/watch?v=o018byLnMFM Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Хм, а т'ва Дедо за Джи-Си-Ем стойката бачка ли наистина? Моята беше за стъклото и се прецака силикона който захваща за джама точно. Да не се мина 2ри път с некав шит. Виждам, че на това захвата за самата стойка е същите четири крачета... намирисват ми нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Това се закача на изхода от въздуховодите. Но трябва да са стабилни ламелите, че едно такова ми прецака на полото единия ламел. Пак преядах с диня. Обожавам диня! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 PRODIGY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Прошуто крудо е мега яката закуска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 БАахахахаххахахахахахаха!!!! Уточнение - български юначета са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Забелязан да се разхожда по главната тази вечер - charmock Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Забелязан да се разхожда по главната тази вечер - charmock Stalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Забелязан да се разхожда по главната тази вечер - charmock Ави свиркай де. Аз обикновено гледам само след лапетата, да не направят някоя дивотия. Пък и като съм с жена ми, се ограничавам да заглеждам хубави съфорумки, щото после ми скърцат със зъби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Хората, които правят "ремонта" на пътя м/у Асеновград и Чепеларе, са идиоти, тъпаци, малоумници и трябва да бъдат бити и ебани от анадолските манафи, за мен те са потенциални убийци. Пътят е така "ремонтиран", че първо е стеснен и при стесненията се получават пропасти, които се получават от поставяне на новата настилка директно в/у старата, но не до края на старата, стават дупки и скоро може да четем за хора, които са се натресли в скалите Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Егати радвам се като тинейджър на нова джаджа Отдавна не съм си играл така с нов компютър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Добрутро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Ави свиркай де. Аз обикновено гледам само след лапетата, да не направят някоя дивотия. Пък и като съм с жена ми, се ограничавам да заглеждам хубави съфорумки, щото после ми скърцат със зъби. Първо, благодаря за комплимента Второ, споко, всички жени скърцаме с повод и без повод Трето, беше близо, ама бяхме на кафенце и прецених, че трябва да минимизирам чобанските звуци, които мога да издам, в случая да се извикам "Ехо, колегааааааа" (примерно). Другия път Мен поне знаете къде да ме намерите Кат' Виден оня ден : "Къде са ви столчетата, извинявайте?" При такъв поздрав, как да не се обърнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Някой да иска едно такова? http://www.ebay.co.u...984.m1439.l2649 Понеже не знам какво съм гледал като съм го поръчвал а на тази цена няма смисъл да го връщам... та ако на някой ще му свърши работа... Това дали ще ми хване Галаксито? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Това дали ще ми хване Галаксито? Ако е специално направено за One S - не. А Гримджауре, защо ще го преправяш, нали имаше 2 броя One S у вас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Те са служебни. Ред. Просто не са непрекъснато в мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 В такива жеги се сещам за хората като Галин само с най-топли чувства и им пожелавам да са живи и здрави, защото без климатиците щяхме да изпопукаме. Още си спомням преди 7-8 години в първия апартамент където бяхме с жена ми като нямаше климатик и още от сутринта ни светваще слънцето какъв ад наставаше и как след 9 сутринта не можеше да се спи буквално. Дори желанието за определени дейностти направо го загубихме за няколко дни в жегата ами лежахме и дишахме изплезели езици като кучета. Вънка не е за хора просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Аз какво да кажа като съм изток-запад на 8-ми етаж без една секунда сянка през целия ден? И с климатици не мога да се оправя... Подозирам над 300лв ток, особено с веселите увеличения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 веселите увеличения... В сила ли са, или предстоят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.