Grimjaur Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 и защо тъпаните от станциите отказват да ми пускат произведенията на ?! Щото не е моден вече. И няма рейтинг. И се обявява против културата( виж тук --> http://www.youtube.com/watch?v=JgnxZASzXw0 ). А онова нещо, наречено Криско...ъъъ...кво пее? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Аааа Бичето...верно, че имаше такъв дивеч. Криско е около 10 милЯрда пъти по-добре от тоя "доБичето". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Аааа Бичето...верно, че имаше такъв дивеч. Криско е около 10 милЯрда пъти по-добре от тоя "доБичето". Шот стана втори Блатечки ли? Филмаджия с боза, ся накъв "певец" с боза...Чакам творението на Пешо по тоя повод... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Шот стана втори Блатечки ли? Филмаджия с боза, ся накъв "певец" с боза...Чакам творението на Пешо по тоя повод... Не. Щото такива така наречени "певци" като добичето ГРАМ не ме кефят. Край на аргументите Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 абе яяяяя....наздраве http://www.youtube.com/watch?v=Mw3TnyOKe9A Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Щото като имаш, голям праз м друго си е ...имаш ,палиш,заговаряш и зарибяваш ...примерно То не ,че не можеш и без тия неща да спреш някоя и пак да я заговоришПросто не трябва да ти пука бт в,тоя Криско никога не ме е кефил ,то и не слушам рап де Ама какъв рапър е тоя ? Не може да стъпи на малкия пръст на Спенс ,примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Не. Щото такива така наречени "певци" като добичето ГРАМ не ме кефят. Край на аргументите Сложи там и Криско. Мисля, че е време вече да бъде съден за държавна измяна. Железопътният транспорт е инфраструктура от стратегическо значение, а този некадърен глупак я подарява. Съд и бесило! http://bnt.bg/bg/news/view/81804/premieryt_pregovarja_s_germanski_biznesmeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Много е гадно човек да свикне на хубаво. След като работих известно време на новия лаптоп всичко друго ми се струва размазано и разфокусирано. Няма майтап A keyremap4mac да е жив и здрав този дето го е писал. Безценна програмка с милиони готови настройки за всичко, което ми е притрябвало до момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 ..А онова нещо, наречено Криско...ъъъ...кво пее? не е певец бре. той свирел на компютър. и наистина не улучва НИТО една рима, специално се заслушах, а такива подробности като стъпки или поне минимална симетричност в "стиховете" - съвсем ги нема. кат толко не може да беше наел за 5 лева някоя интернет-пуетеса и щеше да има по-добър ефект. сега трябва да отделям място на харда за неговото "творчество", та да го чакам да ми доближи автомобила. че съм си приготвил едно сатърче на пра-дядо ми, прилежно ръждясало, за да сее неизбежен тетанус.,... сега само да подкарам един спициализиран софт и поне за офис работа ще отеба всякакви пиратски продукти. ще ми останат само тия двамата да ги чекам. па да дойдат, ама един по един..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Ба, един по един. Да ми дойдат двамцата, поне с мръвки да се запася за зимъска. Дубрутро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Тея от гугъл са бахти нещастниците http://support.googl...&answer=2664197 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Е, то си е старо това...Ама iGoogle си е удобно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 тоя келеш,къде е тръгнал ? То парчетата даже не му купуват,пък к'во остава да му ги свалят . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Една препечена филийка, хубаво намазана с едно топено сирене, отгоре малко лук, домат и филе от сьомга, и малко кашкавал най-отгоре че по-лесно да го хвана. Успях и малко краставичка да сложа даже между кашкавала и сьомгата. Айде направи ми по-хубав сандвич от това И малко хубав айрян за завърше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Чакам творението на Пешо по тоя повод...Пешо дори си няма идея за какво иде реч. Ама и утре заминавам за родопите за пет дни, та не ме търсете за нищо. После може и да видя за к'ва реклама става въпрос и ако ми хрумне нещо - ОК...... Видях рекламата. И идея дойде. Ама дори и да я надраскам... ше мине време, докато види бял свят, скенера ми е в София, а до там едва ли ще стигна преди другата неделя... ... Ред: В скицника съм я надраскал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 да се изачкам на късмета ми отгоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Някой да иска едно такова? http://www.ebay.co.uk/itm/320949723437?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Понеже не знам какво съм гледал като съм го поръчвал а на тази цена няма смисъл да го връщам... та ако на някой ще му свърши работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Аз. Нали е за ХТЦ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Ама за ONE S ... а аз съм с X Я ми пиши на ЛС как да ти го дам или пратя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 За Wildfire S дали ша стане? Дай го на Гадин, аз ще си го прибера от него...с разни други неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Боже, някой да не е хакнал сайта на Регионалния Инспекторат по Образованието? Защо ми отваря някаква глупост : cu-in-e.eu ? Някой да пробва да го отвори, моля. Или ако знае какво става, да ми каже. Ще съм благодарна. Иначе сайтът е този : http://www.riobg.com/index.php/begin А горе в полето си пише правилното име на зададения сайт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Хаха....нещо е станало, определено Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Освен че излизат едни линкове които не се отварят друго не виждам. РЕГИОНАЛНИЯТ ИНСПЕКТОРАТ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО Е ТЕРИТОРИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ КЪМ МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО,МЛАДЕЖТА И НАУКАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И КОНТРОЛ НА СИСТЕМАТА НА НАРОДНАТА ПРОСВЕТА МОЛЯ, НАПРАВЕТЕ ВАШИЯ ИЗБОР! Регионален инспекторат по образованието Видин Регионален инспекторат по образованието Враца Регионален инспекторат по образованието Кърджали Регионален инспекторат по образованието Перник Регионален инспекторат по образованието Плевен Регионален инспекторат по образованието Пловдив Регионален инспекторат по образованието Силистра Регионален инспекторат по образованието Смолян Регионален инспекторат по образованието София-област Регионален инспекторат по образованието Стара Загора Регионален инспекторат по образованието Хасково Регионален инспекторат по образованието Ямбол За Wildfire S дали ша стане? Дай го на Гадин, аз ще си го прибера от него...с разни други неща Вероятно не - виж им размерите: Wildfire S: 101.3 x 59.4 x 12.4 mm One S: 130.9 x 65 x 7.8 mm Но е възможно да успееш да приспособиш нещо с някоя от тези лепнещите материи. Виж хубаво картинката как се захваща телефона за стойката Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 дайй му маааааааа ))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Ще стане, няма де да иде. Добро утро с една много приятна песничка. Чак не съм очаквал... http://www.youtube.com/watch?v=h-q3jKqpn_Q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.