PSYCHOSIS Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Споко, действам по въпроса Много е досадно, ама трябва, пуста работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Боре, а помниш ли, когато беше здрав? It's still possible! Що се опитваш да разваляш момчето? Тъкмо е премина към Тъмната страна Споко, действам по въпроса Много е досадно, ама трябва, пуста работа. Лусия, BITCH PLEASE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Камелия, Тъмната страна мина и замина Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 A tribute to a fallen comrade: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Тия пичове от правене на мускули са забравили да тренират упражненията, мамка му стара! Гледаме, ебаси слабото състезание! Като щангите снощи. Много тъжно състезание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 pc-deskcase-mod-2012-3 Showcase: Here is my completed PC Desk/case mod project The work log can be seen below. Here are the specs and parts for this computer: Asus Gene IV Motherboard i5-2500k Processor Radeon HD 7950 Graphics card with Water Cooling block (EK) 3x Dell UltraSharp (U2312HM) Monitors (in Eyefinity setup) with a modded ergotnomic mount. 3x Gelid UV Reactive Green fans XSPC Raystorm CPU waterblock XSPC RX360 Radiator PrimoFlex UV Green tubinh Swiftech pump The stock temperatures of the final case are ~31 C (ambient temperature is ~26 C). The case features 3 exhaust fans, and 2 intakes fans (top and side). The PC runs relatively quiet (all fans are running at low speed). http://www.shazim-mohammad.com/portfolios/pc-deskcase-mod-2012-3/ Колко ли пари ще му трябват на човек,за да сглоби подобна настолна машина Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Вкъщи ТРЯБВА да е забранено пушенето. А продаването на цигари трябва да се наказва със затваряне на магазин, съотв. рязане на ръка. А на пушачите, които си купуват да им се налага наказание от 9 заплати. Що ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Щот' така казах. Що? EDIT: Пеше, 3-ма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Щот' така казах. Що? Щот си никой затова и мнението ти не е определящо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Мхм, в белите страни едва ли е събирал пари цяла година. Иначе като материали едва ли е било повече от 50-тина лева...Малко ПДЧ, лепило, видии, боя...Идеята е добра и е нещо различно...Харесва ми. Ъъ т'ва относно компа по-горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Някой да ми обясни КАКВО им е хубавото на сандвичите от Subway? Топъл хляб със студен салам и малко зеленчуци? Аз в къщи си правя по-хубави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Някой да ми обясни КАКВО им е хубавото на сандвичите от Subway? Топъл хляб със студен салам и малко зеленчуци? Аз в къщи си правя по-хубави... Мода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Щот си никой затова и мнението ти не е определящо. EDITвам си личните нападки към moredeath. Не ги е заслужил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 EDITвам си личните нападки към moredeath. Не ги е заслужил. Така и не ги прочетох,не се притеснявай едва ли нещо ще ме разстрой . Бъди здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Някой да ми обясни КАКВО им е хубавото на сандвичите от Subway? Топъл хляб със студен салам и малко зеленчуци? Аз в къщи си правя по-хубави... HERETIC! YOU SHALL BURN FOR THIS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 EDIT: Пеше, 3-ма. 3тия е за двама trololololoедва ли нещо ще ме разстрой .Мен т'ва й-кратко вйнаги ме разстроива... HERETIC! YOU SHALL BURN FOR THIS!Борисе, нали знаеш как да изгориш много калории наведнъж? Подпали дебело дете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Някой да ми обясни КАКВО им е хубавото на сандвичите от Subway? Топъл хляб със студен салам и малко зеленчуци? Аз в къщи си правя по-хубави... Мода. Най-яките сандвичи евър ! Това със студения салам е някаква БГ простотия. Аз лично не се сещам да има сандвич на Събуей със студен салам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Между другото, са читави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Усещам Борис какво мисли в момента на Ники: /между другото франчайзът за България е купен от наш познат за сина му / Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Бях в МОЛ Пловдив. Там на последния етаж има Subway. Отивам и казвам - направете ми един сандвич, че много ми ги похвалиха. Питаха ме с кой вид хлебче, избрах си някакво със сусам (понеже много обичам сусам) после ме попитаха с какъв салам и посочих един, който ми хареса. Питаха още нещо и след отговора ми казаха "ами да ви направим италиански бла бла" - откъде да знам хубав ли е или не - съгласих се. Мислех, че нещо ще препекат отгоре кашкавала, но не би. Просто пльоснаха всичко вътре, изцърка отгоре майонеза и горчица и ми го подаде. Аз отхапах веднъж, отхапах втори път и чинно го пуснах в кофата защото не ми хареса ама изобщо. Нищо топло нямаше освен хлебчето, но то пък изстина след като сложиха продуктите при това се ститли леко даже. Та кое им е хубавото на сандвичите и как трябва да го поръчам, защото явно го правя по грешен начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Денят, в който ям SUBWAY, е празник. Самото ядене не е ядене, а е церемония. Италиански пикантен с двойно месо и кашкавал, хлебче с пармезан, запечен, всички зеленчуци без обикновените чушки, медена горчица и сладък лук... SWEET MEXICAN BABY JESUS! Само като си го представя започвам да се чувствам щастлив в гащите. И за капак - макадамови бисквитки. Дори Шекспир не би могъл да намери подходящи думи, за да опише това усещане. Само това може донякъде да се доближи до истината: го пуснах в кофата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 дедо, ти си бахти принцесата, честно. Миналата седмица хапнах там и ми хареса. На мен ми притоплиха хлебчето и какви ли не лайна сложих вътре и стана Идин път. Иначе да се е*а в гъза, къде ми трябваше да merg-вам 50гб със 1.8ТБ. От 6 часа съм го пуснал това чудо и е до никъде. Надявам се утре като стана, да е готово... Не мога да се нарадвам като хората на ССД-то. Исках и някой друг тест да врътна, че Стенли искаше да види резултати, ама нейсе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Бил си гладен. Не знам на борката какво са запекли, но на мен ми пльоснаха нещата в хлебчето, сложиха майонеза и горчица и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Бил си гладен. Не знам на борката какво са запекли, но на мен ми пльоснаха нещата в хлебчето, сложиха майонеза и горчица и така... Е значи, потвърдиха ми се подозренията. Ял си лайно, изсрано от български педераст приготвяч на сандвичи. Това дето го описваш, много ясно че няма да ти хареса. В България съм ял само в София Събуей, не знаех че има вече в Пловдив, и си беше идеален сандвича. Правеха го същия както си е по рецепта. Тоя дето ти е приготвил това недоразумение е трябвало да бъде пребит като бясно куче, нарязан и захвърлен в най-близкия кош за отпадъци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 дядо, ти не разбираш. това са сандвичи за хипстъри, та да изглеждат кууул. хипстърите са племето пръкнало се от кръстоска на емовците с елитарни кучки, които фекални екстракти без лимон не консумират! та не са толкова важни вкусовите качества, колкото външния вид и цената, която непременно всеки трябва да знае че можеш да платиш за хлебче+саламче+зарзаватче и някакъв захарен сироп. и вероятно някъде в началото на историята някой леворезбест псевдоелитар е казал някъде, че много са му аресали в някое списание и че само и единствено тези сандвичи са са супердупер екомекобиоултраклийн листо от маруля примерно. еретиците твърдят че то ще да е същото като от пазара/хладилника, ама измито и продадено в Събуей, но именно втората част на изречението го прави специално. т.е. купил си го от Събуей!!!! хау куул ис дат, а?! аналогично саламчетата там са равени от прасенца/агънца/теленца специално селектирани и генетично моднати с вроден мазохизъм, та та изпитват съвсем истинско щастие по време на девивизацията си, като дори след това усмивката не слиза от отрязаните им главички и месото остава вкусно! скептици като теб вероятно си мислят, че това не може да е истина, но цяла армия мърмоти дебне и в свободното си от сгъване на шоколади време само чака да докопа некой скептик, за да му прегризат топките. щото мърмотите всъщност са гризачи и хич не им е до опаковъчна дейност, но пустите проклетници от маркетинговия отдел ги определили като симпатични докато контрастират на лилавата гама и воала: легендата е още налице. та дойдохме на проклетниците от маркетинговия отдел дори преди да споменем хлебчетата, които се правят от толкова селектирани брашна, че накрая в тях не остава и следа от глутен или каквото и да е вещество с такъв пошъл растителен произход сякаш едва ли не от житни култури ще кажеш че са. а житните култури са на една крачка от простите треволяци! това събуей не може да го позволи затова прилага стрикна селекция и всякакви такива неелитарни намеци биват своевременно отречени и заплашени със съд! а иначе след като и аз бях изнуден да им проведа тестмога да ги квалифицирам спокойно като : Почти безобидни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.