Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Общо взето се запитайте кое е по-лесно за блюстителите на реда - да идат да глобят двама-трима в парка, че пият бира или да идат до Столипиново да кажат на мангасарите да си спрат музиката, като има сватба, след 22:00...И разбира се - кой има изгода от това?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Има трети брат ????

Егати... от устата ми го взе...

Споко бе, осиновен е третия :D :D

Спокойствие,труд и отдих...С какво аз дето пия бира в градската преча повече от едно три годишно лапе,което е паднало и си е разбило муцуната на асфалта ? :confused

Споко бе, осиновен е третия :D :D

Е той за тва е ентелегентен, де :D

Много скоро всички ще се преориентират към "безалкохолна" бира.. ;) И други видове тари.

Пих няква Zagorka Fusion с вкус на вино... и не ми хареса....

и btw,как можаха точно сега да забранят пиенето на бира в парковете :angry1 :angry1 :confused

Тоя кенеф Яху още ли не се е самоубил?

Някои хора дори ползват поща от dir.bg, платена при това! Познавам един

Общо взето се запитайте кое е по-лесно за блюстителите на реда - да идат да глобят двама-трима в парка, че пият бира или да идат до Столипиново да кажат на мангасарите да си спрат музиката, като има сватба, след 22:00...И разбира се - кой има изгода от това?

Те тока и парното не могат да ги накарат да си плащат ти да си намалят музиката след 22...

и btw,как можаха точно сега да забранят пиенето на бира в парковете :angry1 :angry1 :confused

Трябва да се избие харча за новите тенти :lol:

Чудно ми е кой ще ходи да го следи това и да глобява? Освен да са решили да намерят малко добре платена работа на техни роднини хората, така ще има 2-3 офанзиви после почивка цяла година, пък заплатата си върви...

Пълни се едно шише от някво безалкохолно, ябълка например, с биричка, и това е. И първото нещо, за което ще се заям при такава ситуация е, ако няма ченге с тях, отде-наде някъв си охранител, па бил той и общински, ще ми иска документите за самоличност. Първо да покаже удостоверение, че е упълномощен администратор на лични данни, а след това да ми слага глоби.

Ред. Също така ще поискам и да дойде човек с дрегер, за докажат, че наистина съм консумирал алкохол. Ми ако примерно само съм взел бирата да я подържа, докато някой иде да се изпикае?

Пълни се едно шише от някво безалкохолно, ябълка например, с биричка, и това е.

добра идея,мина ми през ума.

---

Microsoft пуска опростена операционна система, базирана на Notepad

1343719907_Untitled-1.jpg

Новата Win Notepad OS ще се появи на пазара паралелно с Windows 8, като бе обявена днес, тъй като разработката на платформата е започнала едва вчера. Сред основните функции на операционната система ще е това, че всичко ще е текст, а картинките ще са рисунки от точки, единици и диесове.

“И не, не е като DOS, защото фонът в Notepad е бял и буквите са черни, а не обратното!” - заяви човекът, който не е Бил Гейтс.

:laughing1:

Тая наредба е за ония дето седят по 4 часа в парковете, наливат се с бира независимо от възрастта и вдигат шум. Парка на Джумаята примерно.

Надали някой ще те глоби щото си седнал с едно кенче в ръката на пейка и си правиш мохабет с други 3-ма души, които не пият бира.

Къде е този парк? Градинката на завоя на О.Паисий?

Да. Точно това е. Градинка е по-правилната дума в случая. Моя грешка.

Иди там след 10 вечерта и гледай какво става...

Тая наредба е за ония дето седят по 4 часа в парковете, наливат се с бира независимо от възрастта и вдигат шум.

оффффф.... Пич, тая наредба е за теб и мен! Ако аз и ти, в 10 сутринта, седнем да пием бира на произволно място (освен заведения), по силата на тва лайно миризливо спокойно могат да ни глобят! Някъде да видя да пише - "важи за парка на Джумая джамия"? Още повече - по цял свят глобяват и наказват за извършени вандалщини и престъпления, а не за това, че някой си пиел бира, или водка, или пикня където и да е. Пак се правим на по-вярващи от ходжата... Схващаш ли замисъла или трябва да ти правя извадки от наредбата?

Едит: Така и не благодарих на гримьора, за откриването на наредбата. Интересното е, че тази наредба е приета в този си вид 2009г.

гребната парки се води?

щото в неделя вечерта няколко колоездача си напрайхме запой на пънчетата, през мехурите ни премина доволно количество бира и други градусиbeer.gif

Чл.4. За осигуряване на условия за спокойствие, труд и отдих на гражданите се забранява:

(8) Употребата на алкохолни напитки и други упойващи вещества, извън определените по съответния ред места.

Чл.9.(1) Забранява се:

7. Употребата на алкохолни напитки и други упойващи вещества по улиците, площадите, парковете, зелените площи и други обществени места.

оффффф.... Пич, тая наредба е за теб и мен! Ако аз и ти, в 10 сутринта, седнем да пием бира на произволно място (освен заведения), по силата на тва лайно миризливо спокойно могат да ни глобят! Някъде да видя да пише - "важи за парка на Джумая джамия"? Още повече - по цял свят глобяват и наказват за извършени вандалщини и престъпления, а не за това, че някой си пиел бира, или водка, или пикня където и да е. Пак се правим на по-вярващи от ходжата... Схващаш ли замисъла или трябва да ти правя извадки от наредбата?

"Определените по съответния ред места" не са упоменати обаче, та не е ясно дали ще ме глобят или не. Аз градинката я дадох само за пример, не съм казал, че е само за тия дето седят там.

А това дали по цял свят глобяват.....

https://www.google.c...iw=1680&bih=949

Глобяват и още как. Че явно и в затвора вкарват.

Не съм аз тоя дето чете около редовете обаче, защото ми се заяждаш за неща, които не съм казал и ми чоплиш буквите.

В крайна сметка, тая забрана мен не ме интересува реално, затова нека си глобяват. Аз по улицата алкохол не пия, или ако по някаква причина се наложи да пия - го пия много бързо.

Все едно на някой му пука на мен какво не ми харесва и ще се съобрази.

Продължавайте си с дискусията колко са лоши и как има изнасилвачи и крадци, пък те за бира глобяват. И си мислете също така, че само в България го има това.

Факт е, че в цивилизованите страни наливането на публични места е забранено. И то много отдавна.

Също така е факт обаче, че ако НЕ СЕ ВИЖДА какво пиеш, никой няма право да те притеснява. Затова чак толкова държащите да се наливат на публични места си държат шишетата в разни хартиени кесии.

Затова чак толкова държащите да се наливат на публични места си държат шишетата в разни хартиени кесии.

Това не го разбирам. Пиянгур с бутилка увита в хартиена кесия. Вони на бъчва от 3 метра. Какво помага това, че не се вижда какво точно пие и как помага това?

НЕ се вижда какво пие. И не е казано че трябва непременно да е мъртво пиян.

ЕДИТ: ХА! Виждам, че май и тоя финт е заминал с годините... ЧЕТИ пример от Калифорния....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...