Grimjaur Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Общо взето се запитайте кое е по-лесно за блюстителите на реда - да идат да глобят двама-трима в парка, че пият бира или да идат до Столипиново да кажат на мангасарите да си спрат музиката, като има сватба, след 22:00...И разбира се - кой има изгода от това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Има трети брат ???? Егати... от устата ми го взе... Споко бе, осиновен е третия :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Спокойствие,труд и отдих...С какво аз дето пия бира в градската преча повече от едно три годишно лапе,което е паднало и си е разбило муцуната на асфалта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Споко бе, осиновен е третия :D Е той за тва е ентелегентен, де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Много скоро всички ще се преориентират към "безалкохолна" бира.. И други видове тари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Пих няква Zagorka Fusion с вкус на вино... и не ми хареса.... и btw,как можаха точно сега да забранят пиенето на бира в парковете :angry1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Тоя кенеф Яху още ли не се е самоубил? Някои хора дори ползват поща от dir.bg, платена при това! Познавам един Общо взето се запитайте кое е по-лесно за блюстителите на реда - да идат да глобят двама-трима в парка, че пият бира или да идат до Столипиново да кажат на мангасарите да си спрат музиката, като има сватба, след 22:00...И разбира се - кой има изгода от това? Те тока и парното не могат да ги накарат да си плащат ти да си намалят музиката след 22... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 и btw,как можаха точно сега да забранят пиенето на бира в парковете :angry1 Трябва да се избие харча за новите тенти Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Чудно ми е кой ще ходи да го следи това и да глобява? Освен да са решили да намерят малко добре платена работа на техни роднини хората, така ще има 2-3 офанзиви после почивка цяла година, пък заплатата си върви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Пълни се едно шише от някво безалкохолно, ябълка например, с биричка, и това е. И първото нещо, за което ще се заям при такава ситуация е, ако няма ченге с тях, отде-наде някъв си охранител, па бил той и общински, ще ми иска документите за самоличност. Първо да покаже удостоверение, че е упълномощен администратор на лични данни, а след това да ми слага глоби. Ред. Също така ще поискам и да дойде човек с дрегер, за докажат, че наистина съм консумирал алкохол. Ми ако примерно само съм взел бирата да я подържа, докато някой иде да се изпикае? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 К'во като имам алкохол в кръвта?! Какво ми пречи да излезна, след като съм пил две-три бири вкъщи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Пълни се едно шише от някво безалкохолно, ябълка например, с биричка, и това е. добра идея,мина ми през ума. --- Microsoft пуска опростена операционна система, базирана на Notepad Новата Win Notepad OS ще се появи на пазара паралелно с Windows 8, като бе обявена днес, тъй като разработката на платформата е започнала едва вчера. Сред основните функции на операционната система ще е това, че всичко ще е текст, а картинките ще са рисунки от точки, единици и диесове. “И не, не е като DOS, защото фонът в Notepad е бял и буквите са черни, а не обратното!” - заяви човекът, който не е Бил Гейтс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Голяма работа, че нямало да се пие по парковете....късно се сетиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Тая наредба е за ония дето седят по 4 часа в парковете, наливат се с бира независимо от възрастта и вдигат шум. Парка на Джумаята примерно. Надали някой ще те глоби щото си седнал с едно кенче в ръката на пейка и си правиш мохабет с други 3-ма души, които не пият бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Парка на Джумаята примерно. Къде е този парк? Градинката на завоя на О.Паисий? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Къде е този парк? Градинката на завоя на О.Паисий? Да. Точно това е. Градинка е по-правилната дума в случая. Моя грешка. Иди там след 10 вечерта и гледай какво става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 мазало става Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Тая наредба е за ония дето седят по 4 часа в парковете, наливат се с бира независимо от възрастта и вдигат шум. оффффф.... Пич, тая наредба е за теб и мен! Ако аз и ти, в 10 сутринта, седнем да пием бира на произволно място (освен заведения), по силата на тва лайно миризливо спокойно могат да ни глобят! Някъде да видя да пише - "важи за парка на Джумая джамия"? Още повече - по цял свят глобяват и наказват за извършени вандалщини и престъпления, а не за това, че някой си пиел бира, или водка, или пикня където и да е. Пак се правим на по-вярващи от ходжата... Схващаш ли замисъла или трябва да ти правя извадки от наредбата? Едит: Така и не благодарих на гримьора, за откриването на наредбата. Интересното е, че тази наредба е приета в този си вид 2009г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 гребната парки се води? щото в неделя вечерта няколко колоездача си напрайхме запой на пънчетата, през мехурите ни премина доволно количество бира и други градуси Чл.4. За осигуряване на условия за спокойствие, труд и отдих на гражданите се забранява: (8) Употребата на алкохолни напитки и други упойващи вещества, извън определените по съответния ред места. Чл.9.(1) Забранява се: 7. Употребата на алкохолни напитки и други упойващи вещества по улиците, площадите, парковете, зелените площи и други обществени места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 оффффф.... Пич, тая наредба е за теб и мен! Ако аз и ти, в 10 сутринта, седнем да пием бира на произволно място (освен заведения), по силата на тва лайно миризливо спокойно могат да ни глобят! Някъде да видя да пише - "важи за парка на Джумая джамия"? Още повече - по цял свят глобяват и наказват за извършени вандалщини и престъпления, а не за това, че някой си пиел бира, или водка, или пикня където и да е. Пак се правим на по-вярващи от ходжата... Схващаш ли замисъла или трябва да ти правя извадки от наредбата? "Определените по съответния ред места" не са упоменати обаче, та не е ясно дали ще ме глобят или не. Аз градинката я дадох само за пример, не съм казал, че е само за тия дето седят там. А това дали по цял свят глобяват..... https://www.google.c...iw=1680&bih=949 Глобяват и още как. Че явно и в затвора вкарват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 пак четеш около редовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Не съм аз тоя дето чете около редовете обаче, защото ми се заяждаш за неща, които не съм казал и ми чоплиш буквите. В крайна сметка, тая забрана мен не ме интересува реално, затова нека си глобяват. Аз по улицата алкохол не пия, или ако по някаква причина се наложи да пия - го пия много бързо. Все едно на някой му пука на мен какво не ми харесва и ще се съобрази. Продължавайте си с дискусията колко са лоши и как има изнасилвачи и крадци, пък те за бира глобяват. И си мислете също така, че само в България го има това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Факт е, че в цивилизованите страни наливането на публични места е забранено. И то много отдавна. Също така е факт обаче, че ако НЕ СЕ ВИЖДА какво пиеш, никой няма право да те притеснява. Затова чак толкова държащите да се наливат на публични места си държат шишетата в разни хартиени кесии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Затова чак толкова държащите да се наливат на публични места си държат шишетата в разни хартиени кесии. Това не го разбирам. Пиянгур с бутилка увита в хартиена кесия. Вони на бъчва от 3 метра. Какво помага това, че не се вижда какво точно пие и как помага това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 НЕ се вижда какво пие. И не е казано че трябва непременно да е мъртво пиян. ЕДИТ: ХА! Виждам, че май и тоя финт е заминал с годините... ЧЕТИ пример от Калифорния.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.