Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Само аз ли работя?

..и светофарите :D

Днес ходейки сутринта до работата видимо по-малко коли има по улиците към 09:00 сутринта

..и светофарите :D

Днес ходейки сутринта до работата видимо по-малко коли има по улиците към 09:00 сутринта

:D

Аз пък забелязах, че града вчера към 21:00 беше почти празен.

Kaто гледам и ти не си даваш много зор :)

Мда. Прав си. Ама аз само с едното око поглеждам към форума.. нямам време да гледам спорт.

Въпросът е:

Има ли нещо което да ви накара да повярвате, че човек наистина е бил на луната?

Засега - не.

Megatron

laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

/и Сентинел!/

Основните спорове са за първото кацане. По принцип не съм фен на разни теории за конспирации, но специално за първото кацане по — скоро си мисля, че е фалшиво.

Добре де, каква е чистата логика да се поемат всички рискове на фалшивото кацане, при положение, че след това ще има една камара истински? По онова време не е имало никаква заплаха от страна на руснаците да ги изпреварят. Освен това преди Аполо 11 има цели 4 пилотирани мисии с различни цели на подготовката на реалното кацане, като две от мисиите са с ходене в орбита около Луната. Всъщност самото кацане на Луната е най-малкия проблем. Ключовият момент в цялата Аполо програма е ракетата-носител Saturn V, с чиято помощ се изнася от Земята космически кораб с полезен товар от 47 тона, горе-долу два пъти повече от иначе гигантската товароподемностт на познатите на всички совалки. Точно там е заровено кучето.

Засега - не.

Всеки има право да се оповава на собственото си невежество, в което няма нищо лошо. :)

Ебаси малоумщината! Минава ми през главата как 300 анадолски манафа му го нахакват на идиота, изсрал това лайно със забраната...

И кога е взето това решение, та трябва да разбираме от първите глобени?

На идиотите. Гласувано е от Общински съвет или както се води институцията... С най-вероятно дълбоката замисъл народа да ходи да сяда по заведенията, притежавани от същите тези съветници...

На идиотите. Гласувано е от Общински съвет или както се води институцията...

И как така изведнъж го прокараха тоя закон, че и глоби налагат, без да е ясно на народа какво се случва. Еби му меча... Тоя държавен вестник сигурно е станал ебаси хумористичното издание :ninja:

И как така изведнъж го прокараха тоя закон, че и глоби налагат, без да е ясно на народа какво се случва. Еби му меча... Тоя държавен вестник сигурно е станал ебаси хумористичното издание :ninja:

Това е общинско решение на база закона за опазване на обществения ред. Не е задължително да го има в държавен вестник...май.

Тоя кенеф Яху още ли не се е самоубил?

За съжаление още не. Проблемът е, че на майка ми служебната поща е там и иска да й сваля една фактура, която е пращала, а e-mail не работи :X.

Това е общинско решение на база закона за опазване на обществения ред. Не е задължително да го има в държавен вестник...май.

Ами как тогава народа разбира, че лятото не може да ходи с къси поли или панталони по центъра...примерно? Или че жените не могат да носят токчета през деня, щото вдигат много шум и кмета не може да работи пълноценно? Харабия, не ми е ясна системата тука...

Не съм сигурен кой от двамата братя пише в момента, за да знам как да го обясня.

ЕнтелЕгентния...

http://jurist.plovdiv.bg/docView.aspx?docID=10279

Ето наредбата. Аз дотук намерих поне 8 постоянно нарушавани члена и алинеи(особено от мангалите в Столипиново), за които май никой не е потърсил на никого отговорност...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...