sasho_1989 Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 А аз отварям 3-та бутилка И аз така,само че пресушавам Загорка Тъкмо се връщам от РД и ми е едно такова блажено състоянието в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 А , аз слушам музика за да не заспя . I'LL TALE EVERITHING FROM THA INSIDE AND THROW IT ALL AWAY CUZ' I SWARE FO THE LAST TIME I WILL TRUST MYSELF WITH U Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 писна ми от мрънкала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 писна ми от мрънкала! Ако става въпрос за работа - подкрепям с 2 гласа Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Дано днес се концентритрам върху работите които трябва да се свърша , но за тази цел и племенника ми трябва да миряса малко , че ако наистина ме арестуваха толкова често досега да съм при Ванко ино Кафенцето има учудващо добър вкус , почти перфектен , слънцето напича градусите са 6 ЕДИТ: До мен има една устер клема и се чудя малкия от къде ли я е откъснал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Няма ли кой да ме сложи на модерейтед Ох, какво удоволствиеее...останало е от снощното мезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 няма хора, няма хора... изведнъж лудница, изкачат тон проблеми, импровизации на секундата... скапани турци - не говори български и английски и се мръщи, че не съм го разбирал...ай сиктир Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Йеее... докарахме Tekken 5 за PS2, вече ще има какво да правя до 19:00h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Pitt_Bull взе че послуша Eleutherios (сорка ако не се пише така) и почна пак да пише цветно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Pitt_Bull взе че послуша Eleutherious (сорка ако не се пише така) и почна пак да пише цветно Браво бре момък . Улучи ми ника, ти си първия...естесвено ако не си го копнал де. Точно това ми минава през главата. пп. Е как няма да почне да пише цветно, та то си е негово задължение рцц...то и аз не забелязах Сорка не се брой Тry again Later!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 написах го бтв : само една буква обърках , добавих едно U преди s-то ама не е толкова голяма грешка..хах Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Сега се чудя какво да играя ... папка "игри" с 50 заглавия вътре и явно от много чудене не ми се играе нищо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 такава боза до сега само веднъж бях правил , от къде го набарах това нескопосано копие на Вин, не може да форматира Це-то , ами само папката на Вина, сега имам от три Вина части якооооооооооооо но сега ме мързи , легам да гледам филмец, дано утре стана по-рано да го оправя Едит: това никче taina777 ми пуска, май и не само на мен , някви лични за някво приятелско форумче, ами айде и ние да ходим там да каним за насам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Дубриутру, дами и господа.Начало на нова седмица...Тряя да ида да си купя някъв мишок...И тва бозата е бахти тъпото животно...Аз му викам - ей ти я мрежата - то - не!Нищо, и сестрата ще мине на линукс Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 аз ще купя капан за мишоци и жа ти зема новия мишок, кааак се успааах не е истина, сега ще има свинско мрънкане, а и не съм си оправил бозаатааа, най добре да взема и една баничка с бозичката ако не друго поне да закуся Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Дубриутру, дами и господа.Начало на нова седмица...Тряя да ида да си купя някъв мишок...И тва бозата е бахти тъпото животно...Аз му викам - ей ти я мрежата - то - не!Нищо, и сестрата ще мине на линукс Каква дистрибуция мислиш да слагаш на сестра ти ? Ако не си и сложил някаква, препоръчвам ти PCLinuxOS. Уникално добра е за десктоп. Трябва да седна да напиша едно ревю за нея. И в офиса и вкъщи вече съм с нея. Много добре свършена работа от страна на разработчиците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Каква дистрибуция мислиш да слагаш на сестра ти ? Понеже съм мил и добър човек, мисля да й сложа нещо от рода на Ubuntu, та да й е гадно.Като почне да ме изнервя, ще видя предложената от тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Ако наистина искаш да й правиш мръсно, бучни едно XP Black Edition, изкл. телефона и бягай надалеч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Ако наистина искаш да й правиш мръсно, Ако искам да й правя мръсно, чисто и просто ще сложа парола на биоса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Понеже съм мил и добър човек, мисля да й сложа нещо от рода на Ubuntu, та да й е гадно.Като почне да ме изнервя, ще видя предложената от тебе. Убунтуто е като 98 в сравнение с това което ти предлагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 За това ли говориш? Разгледах сайта, бива си го Може и да се смиля над нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 ммм кеф ядат ми се броколи с 4 вида сирена и сметана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Картинката е шопвана, на това search query си връща точно страницата на Ботев, нека не заблуждаваме така хората, които не се сещат или ги мързи да проверят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Глупости...: може би се опитвате пак да ги издокарате нещата, след като сте видяли това, което наистина си го имаше преди: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Абе какво се занимавате с мизерни отбори.Само "Чепинец" - Велинград и "Глиган" - Дебращица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.