Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Чакай бе, вие да не ме оженихте :O

Само гледай на къде отива разговора....

Аз пък твърдя, че няма значение дали си с гадже, съпруга или дете. Все трябва да мислиш за още хора, различни от себе си и малките съображения с приятели. С деца просто мислиш за повече неща. Със съпруга и гадже е почти едно и също. Дори при съпругата май по-малко ти пука.

Тва ако държиш на хората до себе си, разбира се.

И това, че не плащам 500лв на вечер за хотел, не означава, че трябва сервитьорките по кръчмите и продавачките в магазините да ми се карат. А минувачите по улицата? И на тях ли трябва да им казвам колко съм дал за нощувка? Да се съобразяват, къде са тръгнали.

Това, което Antares описа си е простотията на човешката раса и няма нищо общо с това, колко е платил за нощувка.

Аз пък твърдя, че няма значение дали си с гадже, съпруга или дете. Все трябва да мислиш за още хора, различни от себе си и малките съображения с приятели. С деца просто мислиш за повече неща. Със съпруга и гадже е почти едно и също. Дори при съпругата май по-малко ти пука.

Вентилатор, с колко съпруги и с колко свои деца си ходил на море или където и да е, че ще ТВЪРДИШ? Ти може да предполагаш, но да твърдиш е ... да кажем смешно. Тук не става въпрос за пари, а за приоритети. Когато си с приятели или с някоя пикла за ебане няма от какво толкова да ти пука ни на тебе, ни на тях/нея. Когато си с дете или повече деца - само това има значение. Което не значи, че непременно трябва да си в петзвезден хотел! За това говорим ние.

А Ники като цяло не може да бъде никога мерило за подобни работи, защото не под дюшека му, а на покрива на хотела ако има грахово зърно - той ще го усети! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Вентилатор, с колко съпруги и с колко свои деца си ходил на море или където и да е, че ще ТВЪРДИШ? Ти може да предполагаш, но да твърдиш е ... да кажем смешно. Тук не става въпрос за пари, а за приоритети. Когато си с приятели или с някоя пикла за ебане няма от какво толкова да ти пука ни на тебе, ни на тях/нея. Когато си с дете или повече деца - само това има значение. Което не значи, че непременно трябва да си в петзвезден хотел! За това говорим ние.

А Ники като цяло не може да бъде никога мерило за подобни работи, защото не под дюшека му, а на покрива на хотела ако има грахово зърно - той ще го усети! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Ок. Не мога да твърдя. Ако ми кажеш обаче каква е разликата дали ще се съобразявам с деца или с приятелка/годеница - цена няма да имаш. Само различните изисквания. Това е. Все се съобразяваш с някой, но не проумявам как това има общо с невежливото и нелюбезно отношение на хората по курортите?

Не съди за моите взаимоотношения по своя опит. Аз като съм с някое момиче някъде, поставям нейните нужди пред своите в повечето случаи.

Ние за друго говорим. Теб не те знам за какво говориш.

Точно за това си без момиче.

Напротив.

Без момиче съм, защото това беше единственият път, когато постъпих различно, а не трябваше. Аз съм имал напълно здравословна връзка, която е продължила повече от браковете на повечето хора в тоя форум, та недей да ме учиш ти как да имам дълга връзка и да се държа с жена. Аз съм си намерил баланса, а това, че поставям нуждите ѝ пред моите и правя компромиси не означава, че тичам като лъвче и обръщам планините, за да стане на нейното. Има огромна разлика между двата щата..

Ако ми кажеш обаче каква е разликата дали ще се съобразявам с деца или с приятелка/годеница - цена няма да имаш. Само различните изисквания. Това е. Все се съобразяваш с някой, но не проумявам как това има общо с невежливото и нелюбезно отношение на хората по курортите?

Това изобщо не е вярно. Децата са нещо коренно различно от която и да е кифла. Това се опитвам да ти кажа. Няма нищо общо "съобразяването" с дете и с произволна лигла. Предполага се, че най-малкото тя е пълнолетна или поне близо до тия години и може да се грижи сама за себе си. "Съобразяването" или в случая лигавенето на пиклата в една или друга степен посмъртно не може да се сравни със ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да осигуриш подходяща среда и обстановка за детето. С дете не можеш да отидеш навсякъде, да не говорим ако са две, примерно. Това би трябвало да е достатчъно ясно.

А отношението, което коментираш, може да се случи да го получиш навсякъде. Не е задължително да си на курорт. Аз лично такова отношение не съм срещал много отдавна, поне не и по местата, където съм бил. А срещна ли го реагирам моментално по съответния начин.

Аха, супер логика - значи, за да получа нормално (не луксозно) обслужване - трябва да ходя само в Хилтън и Шератон? Странна логика.

Не, но от квартири и прочее не очаквай нищо кой знае колко. Почвайки се от това, че няма рецепция с 24*7 някой зад нея да ти отговаря на елементарни въпроси като "откъде мога да намеря още едно одеало или ако няма в стаята дали бихте ми донесли едно"... виж за заведенията и намусените сервитьорки - нямам коментар. Преди години дори съм се забавлявал колкото е по-намусена толкова повече съм я юркал и съм правил физиономии подобни на техните. Чат пат ефект имаше - почваха да се хилят и обръщаха добрия тон, чат пат сме ставали и сме отивали в друго заведение. Но винаги принципа е важен - няма ли други клиенти в заведението - поне 2-3 маси да са пълни - там не се сяда.

Не бе, Пеше.

Дедо друго искаше да каже (или поне аз така го разбрах). Когато почнеш да се чувстваш отговорен не само за собствения ъъъъ... комфорт, а за този на всички членове на семейството, множество наглед дребни неща почват да имат значение. И точно за тях плащаш екстра.

С други думи: всяко женско с налична уста теоретично може да ти стори свирка. Кефа обаче се крие в подробностите.

Точно. И с годините почвам да гледам за все повече неща. Последното което вече питам е дали стаята в с източно изложение или южно. Защото НЕ ЖЕЛАЯ да спя в стая в която слънцето ще ми светне в очите още в 7:30 че и по-рано. На морето е малко по-различно, там питам дали имат плътни завеси :)

В Пловдив плащам по-малко и не прибирам пари, но сервитьорите в повечето случаи не ми се карат, продавачките не ги търся по ъглите, хотелиерите/хазяите не ми се карат, а повечето хора знаят как да ме упътят. Също така, като ме спре някой за информация, не го гледам все едно ще ме ограбва.

Виждал ли си рекламата на Oracle: It takes only 7 seconds downtime to lose a customer.... NEXT

А как ще се чувстваш ако идеш там и също не получиш отношение за по 600лв на вечер? Защото и такива варианти има и то не рядко. :)

Държиш ли да присъстваш на скандала който ще вдигна? Ако искаш можеш да си поговориш с жена ми на темата :)

Ей, главо, ти защо не си вдигаш телефона?!?!? Тоя термометър вече исторически стана! ninja.gif

Бях в КЕНЗИС

E чат пат минавам нещо метър де. Не съм чааак толкова зле. Обикновено съм любезен, защото в викане и мрънкане нищо не се постига. Т.е. обикновено ако си любезен успяваш да се разбереш. Кофти че понякога не ми стига търпението да се разправям с дръвници и доста бързо обръщам другия край и тогава става грозна гледка (жена ми обикновено се изнася навън да не слуша). Почти няма случай да не съм се разбрал по единия или другия начин. Има разбира се и прекалено големи идиоти, с които разбиране няма и не може да има. Тогава просто си хващам парцалите и ... NEXT

Все се съобразяваш с някой, но не проумявам как това има общо с невежливото и нелюбезно отношение на хората по курортите?

Огромна. В единия случай изискванията са доста по-ниски - трябва ви стая с легло, душ и общо взето това е. Дребни неудобства могат да се преглътнат. В другия случай почваш да гледаш и колко високо са поставени дръжките на прозорците, могат ли да се блокират за да не изскочи лапето само навън, мислиш къде ще го храните и къде ще спи, ако е по-малко дали има кошара или ти ще я носиш с теб, евентуално къде ще стои детската количка, има ли хладилник за неговата храна, някои хора си носят и микровълнови печки даже и още 1000 неща за които няма и да се сетиш.

И това, че не плащам 500лв на вечер за хотел, не означава, че трябва сервитьорките по кръчмите и продавачките в магазините да ми се карат. А минувачите по улицата? И на тях ли трябва да им казвам колко съм дал за нощувка? Да се съобразяват, къде са тръгнали.

Това, което Antares описа си е простотията на човешката раса и няма нищо общо с това, колко е платил за нощувка.

Ами едно е да си в някое комплексче което да има претенции, че става, друго е да си някъде в нищото на квартира. Най-малкото в комплекса се усмихват и са учтиви, или се предполага, че трябва да са такива, защото клиентите им са малко от малко отбрани и очакват нормално отношение срещу това което плащат. Това относно обслужващият персонал.

А какви срещаш на улицата - пак зависи къде си :) В големите градове е по-естествено да има нормални хора в сравнение с малките селища. Манталитет, какво да го правиш.

Абееее...я да видя всичкоро ерген как ше се оправя след години като им се нацвъкат дрискалата. Аз пак мога да ида в дивотията на мизерия, ма лапето ще е на хотел.

Обявявам Велинград за най-смотания град на планетата. Първо - всеки човек, който попитахме за пътя ни даде различен отговор. Получихме три... ТРИ, да точно три наименования за една и съща улица, която в последствие се оказа перпендикулярна на търсената. Второ - обслужващия персонал са всички фантоми. Сядаме в кафе, чакаме - нищо, влизам вътре - никой, абсолютно никой! В магазинчето няма продавач (вратата зее), друга магазинерка пуши отвън. След дълго лутане, свързано с тръгване по инструкциите на трима различни хора, в три различни посоки, стигаме до къщата за гости, пред която няма звънец, вратата е заключена и няколко минути, след като звъннахме дойде да ни отвори съдържателката, за да разберем, че къщата е недостроена, няма рецепция, има две-три обитаеми стаи, постоянно кръжат хора и т.н.

Аз лично в близките няколко години там няма да стъпя!

Като добавка - в един ресторант ядох една пица, с която можех да спра изстрел от Калашников! Беше толкова твърд блата, че трябваше да натискам със всичка сила, за да го прониже вилицата... За рязане е смело да се говори... можеше да разрежа ножа с блата, но не и обратното...

Ъъъъ..., Пешо, във Велинград дори джипиесите се губят, брат... Аз отдавна съм се отказал да използвам таквиз устройства там и ходя по заявки при отделно уговорено условие, че местния картофен бос, при когото отивам ще ме чака на входа на т.н. град...

Абе Галин нещо ми се губи тея дни... Да не е отишал да си кисне таш...кайси...ъъъъ, дупето на морето :ninja:

Не бе, майна. Тука съм, ама напоследък съм взел да придобивам една особена форма на безплътност и подобно на един древен и дълбоко уважаван (от мен) форОмен таласъм, предимно витая...

Само гледай на къде отива разговора....

Тва ако държиш на хората до себе си, разбира се.

Мноо ясна, че ще го обърнеш към себе си...

П.п. Прав бях - обърна го.

Напротив - има твърде малко скинове и емотикони! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Напротив, прекалено много скинове и ни един не работи перфектно. Емотиконите са друга тема.

Напротив - има твърде малко скинове и емотикони! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Напротив, прекалено много скинове и ни един не работи перфектно. Емотиконите са друга тема.

Що не земете да са скубете кат мъже, ми само са дърляте?

Сигурно, защото нямат достатъчно коса за скубане и ви завиждат на теб и Пешо :)

Ми да си пуснат бе, майна. Кво му е сложното?

Не бе, майна. Тука съм, ама напоследък съм взел да придобивам една особена форма на безплътност и подобно на един древен и дълбоко уважаван (от мен) форОмен таласъм, предимно витая...

Ми тогава материализирай се с нас на палатки тая седмица, или лятото е кастнало макс левел "фреоногедон" и ти прави кенсъл на скила за материализиране?

Ми тогава материализирай се с нас на палатки тая седмица, или лятото е кастнало макс левел "фреоногедон" и ти прави кенсъл на скила за материализиране?

Тотално ми го кенсълва, ама ся съм му замислил един мноо кален номер. В момента грухам чармове и на 13.08 кат са донагрухам ши си навлека ена мноо яка ризница - Имун то олл, плюс 10000 барбекуе, минус 10000 кънектабъл и презкурин лийча на макс... Нека мий лошо :D

Аз съм си пуснал. Тва че не я виждаш е друга тема :D

Да'нти расте на вътре, ве :unsure: Мноо внимавай да'нти са окосми мозъка, щот съм чувал, че кола маската е крива хава... Ма Аню ку иска, мой ма обори за кола маската...

Тотално ми го кенсълва, ама ся съм му замислил един мноо кален номер. В момента грухам чармове и на 13.08 кат са донагрухам ши си навлека ена мноо яка ризница - Имун то олл, плюс 10000 барбекуе, минус 10000 кънектабъл и презкурин лийча на макс... Нека мий лошо :D

Айвъъъъ, ти ша превърташ играта май.

Кофти, че тея ризници са за време и ако не успееш да я врътнеш как трябва, фреоногедона влиза малко кофти после... Ма с тебе сме, грухай чармове на МАХ и после да гледаме скрийншотове. Ако не друго - мощни блекаутове с партито, дето ще е с тебе, постигнато с грейтър колби за кръв и мана :beer:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...