w00x Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Ако тия работи ти правят впечатление ще е хубаво и на морето да не ходиш. Идентична ситуация, но за повече пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Ами... аз принципно съм свикнал и да спя на чувал на открито, да ям к'вото си нося и т.н. Ама като ходя на някакакъв КУРортен град... де да знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Пешо, като външен наблюдател, Хисар и той ли е толкова зле... Питам честно, ей така. Само дето там поне не е скъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Пешо, като външен наблюдател, Хисар и той ли е толкова зле... Питам честно, ей така. Само дето там поне не е скъпо.Галя, не мога да направя сравнението, тъй като в Хисаря за последно съм бил преди две години... Но от Хисаря останах тогава по скоро с позитивни впечатления. Хисаря си беше град. Велинград е село. И като хора(манталитет) и като обслужване. Да не пропусна и сервитьорката, в едно кафе, която компенсира това, че беше грозна като смъртта, с това, че се разсея за едни пеесе стинки. Аз нали съм от големиот град, аз съм богат и няма да се циганя. Не се циганих, щото ме цепеше тиквата от два часа лашкане с теснолинейка, в компанията на мангали и бабки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Мхм, разбрах те. Аз поради такава причина не ходя в кафе "Графити" в Кичука. От 2-3 години. Сядаме с Жоро, поръчах 3 неща, нямаше нито едното. А те бяха сок Флорина портокал, Битер лимон и някаква торта. Добре, взех си кола и сладолед. Сметката беше 6,50 лв. Даваме 10. Мацката вика : "Ей сега ще ви върна рестото". И след 10 мин. (не преувеличавам), излиза, хуква към една кола. Беше тъмно и тя се беше преоблякла, та докато видим, че е тя, изчезна. Качи се и потегли. И така с пръст в гъз. Няма да си оправим живота с 3 лв. ресто, ама... Можеше да идем до метан станцията наблизо да си развалим парите. А и не вярвам, че дори от колежка, няма как да намери 3 лв. Да не говорим, че си тръгваме, след 5 мин. ме свива стомаха... И познай кой имаше рядко няколко дни. Колкото и грозно да звучи. Няма друга причина, освен да съм консумирала нещо там, което не е било в час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Точно за това говорехме няколко страници по-напред и ако помня добре, бях най-черния, че си искам парите и вдигам скандали като съм на кеф. А може да те е хванало ако ти е настинал корема от сладоледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Първи впечатления от андроида-а: iOS е доста по - бърз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Първи впечатления от андроида-а: iOS е доста по - бърз. По-бърз? По-плавни са му анимациите просто. Имаше един тест на който пускаха еднакви приложения на две устройства и то преди Jelly bean. На iOS изглеждаха по-плавни преходите, но в крайна сметка на Android се отваряха по-бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Мхм, ама ти говореше за 2 ст. или нещо подобно. Не бих се разправяла за толкова пари. В случая проявих сервитьорска солидарност, та също си замълчах. Ама за по-малко от 5-10 ст. (като стойност варира за всеки човек, за теб може да за 2 ст.), не бих казала нищо. Случва се на всеки да греши. Пък и нарочно да е, няма да забогатея, продавачката също, с 5 ст. Ама ако са пари, колкото за кафе, както Пешо каза, 50 ст., бих казала нещо. По принцип. Има си и изключения, разбира се. Оказа се, че да чистиш на Вангелис, е много готино. Естествено, да правиш други неща на музиката му, е още по-готино, ама... Всеки с дерта си Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Мхм, ама ти говореше за 2 ст. или нещо подобно. Не бих се разправяла за толкова пари. В случая проявих сервитьорска солидарност, та също си замълчах. Ама за по-малко от 5-10 ст. (като стойност варира за всеки човек, за теб може да за 2 ст.), не бих казала нищо. Случва се на всеки да греши. Пък и нарочно да е, няма да забогатея, продавачката също, с 5 ст. Ама ако са пари, колкото за кафе, както Пешо каза, 50 ст., бих казала нещо. По принцип. Има си и изключения, разбира се. Оказа се, че да чистиш на Вангелис, е много готино. Естествено, да правиш други неща на музиката му, е още по-готино, ама... Всеки с дерта си Говорех принципно, а конкретен пример дадох за 1лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 ще дойдете вие на мойто мнение и ще почнете да трупате точки в дисциплината "зъл клиент". потренирайте още малко, за да можете да се пуснете в аматьорската лига за "гаден трол". а угризенията на съвестта не бива да имате. ако някой не става за съответната професия, то само му правите услуга като го насочите да търси изяви другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Обявявам Велинград за най-смотания град на планетата. Първо - всеки човек, който попитахме за пътя ни даде различен отговор. Получихме три... ТРИ, да точно три наименования за една и съща улица, която в последствие се оказа перпендикулярна на търсената. Второ - обслужващия персонал са всички фантоми. Сядаме в кафе, чакаме - нищо, влизам вътре - никой, абсолютно никой! В магазинчето няма продавач (вратата зее), друга магазинерка пуши отвън. След дълго лутане, свързано с тръгване по инструкциите на трима различни хора, в три различни посоки, стигаме до къщата за гости, пред която няма звънец, вратата е заключена и няколко минути, след като звъннахме дойде да ни отвори съдържателката, за да разберем, че къщата е недостроена, няма рецепция, има две-три обитаеми стаи, постоянно кръжат хора и т.н. Аз лично в близките няколко години там няма да стъпя! Като добавка - в един ресторант ядох една пица, с която можех да спра изстрел от Калашников! Беше толкова твърд блата, че трябваше да натискам със всичка сила, за да го прониже вилицата... За рязане е смело да се говори... можеше да разрежа ножа с блата, но не и обратното... 1. Във Велинград се ходи само в няколко от големите хотели. Двореца не е зле, имаше един в другия край на града също приличен (и 4 звезден). 2. В заведение без клиенти не се влиза. 3. В заведение влизаш, минаваш през тоалетната преди да си поръчал и ако кенефа е мръсен си тръгваш с мръсна газ, защото за заведението можеш да съдиш по тоалетната, ако там е мръсно, вероятно навсякъде хигиената е на същото ниво Ако тия работи ти правят впечатление ще е хубаво и на морето да не ходиш. Идентична ситуация, но за повече пари. Глупости. Просто отиваш на прилично място а не в ахтопол, ахелой, созопол и прочее места на квартира. Пак повтарям, че на Дюни си беше всичко идеално. Единствената забележка, която имам е, че нямаше много атракции. ще дойдете вие на мойто мнение и ще почнете да трупате точки в дисциплината "зъл клиент". потренирайте още малко, за да можете да се пуснете в аматьорската лига за "гаден трол". а угризенията на съвестта не бива да имате. ако някой не става за съответната професия, то само му правите услуга като го насочите да търси изяви другаде. Хехе мобо кърти миФки както обикновено.. и е прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Глупости. Просто отиваш на прилично място а не в ахтопол, ахелой, созопол и прочее места на квартира. Пак повтарям, че на Дюни си беше всичко идеално. Единствената забележка, която имам е, че нямаше много атракции. 1. Не съм на 40 години с жена и деца. 2. Повече от 30лв за нощувка по БГ Черноморието не давам, а в затворените комплекси е повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 1. Не съм на 40 години с жена и деца. 2. Повече от 30лв за нощувка по БГ Черноморието не давам, а в затворените комплекси е повече. Получаваш това, за което плащаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Аха, супер логика - значи, за да получа нормално (не луксозно) обслужване - трябва да ходя само в Хилтън и Шератон? Странна логика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Аха, супер логика - значи, за да получа нормално (не луксозно) обслужване - трябва да ходя само в Хилтън и Шератон? Странна логика. Не бе, Пеше. Дедо друго искаше да каже (или поне аз така го разбрах). Когато почнеш да се чувстваш отговорен не само за собствения ъъъъ... комфорт, а за този на всички членове на семейството, множество наглед дребни неща почват да имат значение. И точно за тях плащаш екстра. С други думи: всяко женско с налична уста теоретично може да ти стори свирка. Кефа обаче се крие в подробностите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Получаваш това, за което плащаш В Пловдив плащам по-малко и не прибирам пари, но сервитьорите в повечето случаи не ми се карат, продавачките не ги търся по ъглите, хотелиерите/хазяите не ми се карат, а повечето хора знаят как да ме упътят. Също така, като ме спре някой за информация, не го гледам все едно ще ме ограбва. Аха, супер логика - значи, за да получа нормално (не луксозно) обслужване - трябва да ходя само в Хилтън и Шератон? Странна логика. А как ще се чувстваш ако идеш там и също не получиш отношение за по 600лв на вечер? Защото и такива варианти има и то не рядко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Получаваш това, за което плащаш Ей, главо, ти защо не си вдигаш телефона?!?!? Тоя термометър вече исторически стана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 ами то книгите за рекламации/похвали по принцип не са измислени и поставени за украшение, а за употреба. както и разните онлайн форми на сигнализация до разни агенции, било риокоз, било НОИ, било каквото ви потрябва. пък и офлайн формите не са толкова страшни. ама този форум не е част от тях, та освен да му посъчувстваме на антареса за гредата, не виждам кво друго има за обсъждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Абе Галин нещо ми се губи тея дни... Да не е отишал да си кисне таш...кайси...ъъъъ, дупето на морето Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Доста хората си имат такъв манталитет просто по такива места. Нз, не може да влезеш в "курортно селище" и да се чувстваш все едно си изнасилил дъщеря им, а след 10км да влезеш в някое селце и хората там само да се чудят какво да ти предложат, покажат и угодят просто защото си дошъл да ги видиш и посетиш мястото им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Абе Галин нещо ми се губи тея дни... Да не е отишал да си кисне таш...кайси...ъъъъ, дупето на морето Баш по време на сезона-урожай за него? Едва ли... Той още отпуската не е взел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Не бе, Пеше. Дедо друго искаше да каже (или поне аз така го разбрах). Когато почнеш да се чувстваш отговорен не само за собствения ъъъъ... комфорт, а за този на всички членове на семейството, множество наглед дребни неща почват да имат значение. И точно за тях плащаш екстра. С други думи: всяко женско с налична уста теоретично може да ти стори свирка. Кефа обаче се крие в подробностите. Супер яко обяснение. Респект. Вярно си е това което казва дядо и другите. Преди да имам семейство не ми пукаше много къде и на какво спя, а сега се оглеждам за такива детайли, дето навремето изобщо не са ми минавали през главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 .. а сега се оглеждам за такива детайли, дето навремето изобщо не са ми минавали през главата. Нормални междуполови човешки взаимоотношения се наричат това. Връзка - на кратко. Дали е жена, приятелка или цяло семейство - няма значение. Само изискванията се покачват. За друго говорим обаче, а не за това дали парите купуват качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Навремето в Царево по 10лв на легло в квартирка на главната улица.... Еееееххх, класически спомени.... През шнура ми е било, че сме били по двама-трима в стая и сме спали на русенски легла... Че кой ти спеше изобщо... Има ли обаче жена и деца, нещата са коренно различни... В смисъл нямат НИЩО общо, освен че се плаща престой и в двата случая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.