Grimjaur Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Е, как ще не е. Freestyle is not an Olympic discipline. During the canoe slalom races freestyle will have demo runs to showcase the sport Абе, курчовци, кой ще участва в мълчаливата разходка по Главната? http://marica.bg/show.php?id=87405 Ето и ФБ страничката на събитието. https://www.facebook.com/events/399175396796581/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 баси .... Каменица Фреш - Грейп ,има същият вкус като Jelen pivo - Грейп.Сърбите крадат от нас...или обратното. PS: еми явно е едно и също ... и най култувата част идва като свършат 500-те мл ...а магазина е далече .... дали има Фреш от 2 литра ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Сериозно ли има хора пият тези лимонади? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 баси .... Каменица Фреш - Грейп ,има същият вкус като Jelen pivo - Грейп.Сърбите крадат от нас...или обратното. Те са една и съща фирма. Най - култовият момент им е с рекламите. Едни и същи са. Само по дигитален път промеят логото на бирата . Иначе Йелен-а е доста добра бира. Особено наливната им е отлична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Минавами през главата, че китайските плувкини са някакви извънземни клонирани чудовища, похапващи световни рекорди за закуска. С какво ги тъпчат тия бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 С какво ги тъпчат тия бе? С мотивация. Не сме народ, а мърша. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4371700889336.2159128.1192422260&type=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Чакай да излезнат китайските щангистки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Чакай да излезнат китайските щангистки. А, тия не искам да ги поглеждам изобщо. Пред тях Годзила сигурно ще изглежда като мечето Ръкспин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Дубрютру... Абе да спазваш ограничение само заради камера не е ли бая тъпо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Дубрютру... Абе да спазваш ограничение само заради камера не е ли бая тъпо? По принцип идеята е да се сложат камерите на места на които стават инциденти. Когато хората знаят, че има камера там намалят и са по - внимателни. Сещаш се как е ситуацията при нас. Слагат се не където стават инцидентите(с малки изключения). Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 По принцип идеята е да се сложат камерите на места на които стават инциденти. Когато хората знаят, че има камера там намалят и са по - внимателни. Сещаш се как е ситуацията при нас. Слагат се не където стават инцидентите(с малки изключения). В Полша даже предоставят координатите на камерите на разработчиците, щото зора на хората е като ти писне гпс-а, да намалиш и да не стане инцидент. Да не говорим за идиотските ограничения по пътищата. От поне 10 години на АМ Тракия на тунела посока София има само един знак показващ тунел и после изведнъж знак 80 км/ч. При разрешена скорост от 140 (до 150 и копче не могат да ти кажат) как се намаля. Не че не е ок, на магистрала където има ограничение на скороста, акт за скорост ще ми напишат друг път. Да си оправят знаците според ЗДП-то първо. По темата: Камера от новите в Раданово преди Бяла и една на Плевен околовръстното на Метро (последната е много гадно скрита на третото минаване я видях, хем ми бяха казали, че има). За камерата преди Бургас мисля казах ама да повторя - на Ромпетрол преди Бургас като се слезе от магистралата. И още две Бургас - Приморско, едната си е на пътя преди Черноморец ограничение 80 (празна според мен), другата е на едно голямо кръстовище на същия път. На петрола на Созопол редовно седи кола с мобилна камера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Минавами през главата, че китайските плувкини са някакви извънземни клонирани чудовища, похапващи световни рекорди за закуска. С какво ги тъпчат тия бе? Нали знаеш вица за кравата, която давала по 20 литра мляко на ден? Застава човека пред нея с кофа и нож и я пита - какво ще ядем днес - мляко или телешко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 По принцип идеята е и да не стане инцидент. Да не говорим за идиотските ограничения по пътищата. Идеята, идеята. Аз заради идеята си нося и оловна тръба, ако на някой не му е кеф, че си спазвам ограниченията. Адски се вбесявам някой тъпанар като почне да ми мига отзад или да ми бипка - няма по-селяндурско изпълнение. И за идеята ще си монтирам един стоп бутон на таблото. Това за знака пред тунела не е така. И от двете страни на "Траянови врата" на 1км има знак за тунел и за ограничение на скоростта. Същото е и преди и след Витиня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Идеята, идеята. Аз заради идеята си нося и оловна тръба, ако на някой не му е кеф, че си спазвам ограниченията. Адски се вбесявам някой тъпанар като почне да ми мига отзад или да ми бипка - няма по-селяндурско изпълнение. И за идеята ще си монтирам един стоп бутон на таблото. Това за знака пред тунела не е така. И от двете страни на "Траянови врата" на 1км има знак за тунел и за ограничение на скоростта. Същото е и преди и след Витиня. Хващам се на бас че посока София няма, има едно ограничение което е 90 за 300 - 500 метра, след него си има знак отпадат всички ограничения, посока София има само един знак съобщаващ ми, че има тунел и неналагащ никакви ограничения. Ако след вторник не са сложили нов, да не казвам че ограниченията на тунела в момента не важат, прочетете си здп-то. Няма по-селяндурско изпълнение да те настигнат на извънградско и да не дадеш път, или бърза, или кара по-хубава кола или е по-добър карач. Как обичам да настигна кола някъде по проходите и на първото място на което мога да го изпреваря да се дава яко газ да не можеш да го изпревариш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Няма по-селяндурско изпълнение да те настигнат на извънградско и да не дадеш път, или бърза, или кара по-хубава кола или е по-добър карач. Така - да. Но не и при някакво ограничение да ми се пъне да изпреварва. Или да спирам пред някво препятствие(последния път на едни дигнати релси намалях) и оня отзад ми свири. Ми да та еба, като не спазваш дистанция, кво ми свириш, че съм спрял та да не си разбия колата. А любимото ми е като спра на пешеходна пътека да пусна пешеходци(да, правя го). Задължително се намира някой путкар да ми свирне отзад. И за да не си помислите нещо - гледам да съм максимално толерантен на пътя. Ама не трая селяндурски изпълнения. Като да кара зад мен плътно на дълги. И прочие, и прочие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 ... Няма по-селяндурско изпълнение да те настигнат на извънградско и да не дадеш път, или бърза, или кара по-хубава кола или е по-добър карач. Как обичам да настигна кола някъде по проходите и на първото място на което мога да го изпреваря да се дава яко газ да не можеш да го изпревариш. Умишленото даване на газ от изпреварвания е точно толкова просташко, колкото и нахалното светкане и бибипкане от изпреварващия, особено на тесни проходи с ограничена видимост. По-мощния автомобил или "спешността" на задачите не са основание за предимство на пътя. Или пък да си ги мерим кой е по-добър "карач". Малоумието и простащината са все по-масово явление в битието ни, и в частност поведението на пътя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Умишленото даване на газ от изпреварвания е точно толкова просташко, колкото и нахалното светкане и бибипкане от изпреварващия, особено на тесни проходи с ограничена видимост. По-мощния автомобил или "спешността" на задачите не са основание за предимство на пътя. Или пък да си ги мерим кой е по-добър "карач". Малоумието и простащината са все по-масово явление в битието ни, и в частност поведението на пътя. Освен на магистрала за да сигнализирам, на колата пред мен, да не тръгва да изпреварва, ако не ме е забелязал, не присвятквам (ако има КАТ е друго нещо). Уж съм толерантен на пътя, и пешехоци пускам, даже като ги пускам гледам да спра така, че да запуша и двете ленти ако пътя е двулентов, да не ги отнесе тоя зад мен, ама и яко им се карам - даже псувам, ако има подлез, а те си пердашат по платното. Относно проходите - трябва да си ПЪЛЕН ИДИОТ да видиш, че правиш колона зад теб и да не отбиеш, аз лично съм го правил зимата много пъти особено на Шипка. Карам кола със задно, ако е хлъзгаво карам като баба,като има повече от 2 коли зад мен на първата отбивка спирам и ги пропускам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 трябва да си ПЪЛЕН ИДИОТ да видиш, че правиш колона зад теб и да не отбиеш, На път за Лакатник, Искърското дефиле, пред нас автобус на голяма превозваческа фирма, пълен. Мъгла, видимост има-няма 50м. Тоя глупак с автобуса тръгва да изпреварва на завой, в насрещното и натика някаква кола в канавката. Е такъв какво да го правиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 На път за Лакатник, Искърското дефиле, пред нас автобус на голяма превозваческа фирма, пълен. Мъгла, видимост има-няма 50м. Тоя глупак с автобуса тръгва да изпреварва на завой, в насрещното и натика някаква кола в канавката. Е такъв какво да го правиш? Тая година за да избягам челен удар поне 4 пъти съм бягал извън пътя, ако имам и най-малкото съмнение за безопасно изпреварване не го правя, ако бързам си псувам в колата и си карам за тоя пред мен, а в мъгла докато има някой пред теб караш малко по-бързо, изпревариш ли го и разбереш, че нищо не се вижда намаляваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Да бе, ама тоя вози хора. По едно от най-опасните дефилета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Да бе, ама тоя вози хора. По едно от най-опасните дефилета... ИДИОТА си е такъв, без значение дали хора, прасета, картофи или дини кара, ако ме удари челно докато возя бременната ми жена, после ще го лежа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Ъхъ. Аз затова си нося оловната тръба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Стига с тия коли. Браво на Данчо, на 39 години влезе във финала. На 39 години да си сред 8-те най-добри на света в толкова труден спорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Много ми е убито нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Обявявам Велинград за най-смотания град на планетата. Първо - всеки човек, който попитахме за пътя ни даде различен отговор. Получихме три... ТРИ, да точно три наименования за една и съща улица, която в последствие се оказа перпендикулярна на търсената. Второ - обслужващия персонал са всички фантоми. Сядаме в кафе, чакаме - нищо, влизам вътре - никой, абсолютно никой! В магазинчето няма продавач (вратата зее), друга магазинерка пуши отвън. След дълго лутане, свързано с тръгване по инструкциите на трима различни хора, в три различни посоки, стигаме до къщата за гости, пред която няма звънец, вратата е заключена и няколко минути, след като звъннахме дойде да ни отвори съдържателката, за да разберем, че къщата е недостроена, няма рецепция, има две-три обитаеми стаи, постоянно кръжат хора и т.н. Аз лично в близките няколко години там няма да стъпя! Като добавка - в един ресторант ядох една пица, с която можех да спра изстрел от Калашников! Беше толкова твърд блата, че трябваше да натискам със всичка сила, за да го прониже вилицата... За рязане е смело да се говори... можеше да разрежа ножа с блата, но не и обратното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.