Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

OCZ Vertex 3 естествено :) 500мб/сек трансфери (вече има и Vertex 4)

Естествено на машина със сата2, на смотания лаптоп дето струва 2 кошница пари се оказа че няма сата2 та работи до към 250 някъде...

Аз пък имам сата3 :P и ще се възползвам максимално.

Гледах ги и тия OCZ-ти, въпреки че според един приятел - или Intel или нищо. И в крайна сметка се метнах на 60-гигабайтов за проба, пък ако ми хареса, ще обмисля и за по-голям, но за първо време ми е достатъчен.

capture12k.png

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Винаги ми е бил скучен футбола и съм се чудел какво интересно намират хората в него?

И аз споделях това мнение, преди да се запозная с мъжа си. :) С времето се научих да следя малко от малко Шампионската лига и разни по-важни футболни събития от европейско и световно естество. И то не за да оправдая поговорката "Барабар Петко с мъжете", а за да съм по-съпричастна с разни негови радости или съответно терзания след поредната футболна щуротия. :)

Толкоз си тАп, че чак мязаш на табуретка :blink:

Ако твоя интелектуалоносител ми казва, че съм тъп, ще го приема като комплимент. Благодаря. :))

да ти изтече 3 годишната гаранция и ПЦто да почне да се дъни през ден. или през час. или два.

да провериш, че РАМът се дъни на всякакви мемтестове когато е в чифт, а едната плочка работи почти без грешки самостоятелно.

да откриеш, че имаш остатък 996 години гаранция само на РАМа....

да очакваш заключение от сервиза, че всъщност дъното ти се е препекло = > само в България :)

тва убунтуту не било толко зле. ама малко е мислено повече за таблети, отколкото за десктопи.

Видене, на бащинство му се вика, като си ползваш 15 календарни дни платен отпуск за раждане на дете.

Всъщност се води отпуск за бащата при раждане на дете.

А бащинство ще стане, ако жена ти отиде да работи, а ти останеш да гледаш отрочето.

Убунту-то с минимална настройка става доста добре. Просто в последната версия малко прецакаха интерфейса. И то не точно самият интерфейс ами настройките му. Влез в тях и сложи страничната ти лента да се скрива. Така ще ти е доста по - удобно. Малко е странно в началото, но веднъж като свикнеш с интерфейса ще ти хареса. Ако все пак не мислиш, че това ще стане можеш много лесно да си върнеш нормален интефейс. Също така имаш възможност да използваш и няколко различни графични среди. LXDE например е просто безценна за по - бавни компютри.

В кой сервиз ти диагностицираха компютъра. Сигурен ли си, че е дъното?

Ако твоя интелектуалоносител ми казва, че съм тъп, ще го приема като комплимент. Благодаря. :))

Ку ти е мерак..., мое те комплиментирам още малко, а!?

Убунту-то с минимална настройка става доста добре. Просто в последната версия малко прецакаха интерфейса. И то не точно самият интерфейс ами настройките му. Влез в тях и сложи страничната ти лента да се скрива. Така ще ти е доста по - удобно. Малко е странно в началото, но веднъж като свикнеш с интерфейса ще ти хареса. Ако все пак не мислиш, че това ще стане можеш много лесно да си върнеш нормален интефейс. Също така имаш възможност да използваш и няколко различни графични среди. LXDE например е просто безценна за по - бавни компютри.

В кой сервиз ти диагностицираха компютъра. Сигурен ли си, че е дъното?

Жестове за смяна на десктопа и превключване на програмите (expose) като в MACOS направиха ли вече?

Жестове за смяна на десктопа и превключване на програмите (expose) като в MACOS направиха ли вече?

И идея си нямам. Трябва да потърся и да пробвам. Утре ще стане това.

тва убунтуту не било толко зле. ама малко е мислено повече за таблети, отколкото за десктопи.
Може да пробваш федора. Ако успееш да й качиш и подкараш KDE (щото за мен gnome3 е тотална повърня) - струва ми се, че ще ти е ОК. Или xsfce. От Убунту-то съм доста разочарован от едно известно време насам.

Иване, хората, които изпитват съмнения относно себе си се стараят постоянно да изтъкват това или онова. Тези, които сме перфектни не изпитваме такава нужда :lol:

Имам някакви спомени, че доста отдавна бях попадал на нещо такова. Но не съм сигурен, дали беше в репотата, трябваше да се инсталира допълнително или си трябваше да се компилира.

-------------------

Искам само да допълня, че Rumbata (или с който спорехме там) е прав - с колело се прибира корем. След 5 дни каране в околностите на Враца, последвани от неколкократни изкачвания на Копитото през седмицата (20km в едната посока, ~800 метра денивелация), 50-на километра и 900 метра денивелация за два часа и половина и коремчето, дето се беше отпуснало отпред е взело да дава заден.

Това самоизтъкване беше с цел да ме накара да си повярвам, че не съм в толкова отчайваща форма, в навечерието на петдневния поход (с два дена с по 50+ километра и над 2000 метра денивелация)....

Един ден ми остава до отпуската. Не знам защо обаче някак съм нетърпелив да се прибера. Ако не се бях утрепал от път в последните месеци да го разбера ама то. Явно е свързано с предстоящото ходене по морето и експедицията която ще правим :blush:.

За какъв Х*й церемонията по откриването на игрите е на френски език :confused...

Интересни мисли:

http://mattgemmell.com/2012/07/23/closed-for-business/

Или с други думи - open source business model sucks

За първи път чета нещо подобно, досега спомене ли се open source и всички изпадат във възторг и заклеймяват Майкрософт и Епъл като главни виновници за кой де що какво се сети и обясняват как на open source софтуер можело да се има доверие защото можеш да му видиш кода... и колкото пъти съм го правил съм оставал жестоко разочаровам какво количество тъпотии успявам да видя за 15 минути и почвам да се чудя как това цялото изобщо работи

Мохамед Али :(

Доста се е състарил. Никога обаче няма да забравя запалването на олимпийският огън 1996 в Атланта. В youtube има много клипчета.

http://bgtatko.bg/17861/tamna-zemya/

Кратко, точно, ясно - неграмотният не е полезен за обществото и държавата.

Добро утро.

http://www.youtube.com/watch?v=2ETEGy0EbdM

За какъв Х*й церемонията по откриването на игрите е на френски език :confused...

Френският, заедно с английския са официалните езици на МОК, все пак централата се намира в Лозана, Швейцария, но по-важното е, че МОК е създаден от французина Пиер, барон дьо Кубертен. ;)

Иначе откриването на олимпиадата беше много добро. Хареса ми типичния английски хумор, който се прояви още в началото със сценката на Даниел Крейг (последния Джеймз Бонд) придружаващ кралицата и скачащи от хеликоптера с парашути. Забележително участие в церемонията имаше и вездесъщия мистър Бийн! :punk :laughing1:

Френският, заедно с английския са официалните езици на МОК, все пак централата се намира в Лозана, Швейцария, но по-важното е, че МОК е създаден от французина Пиер, барон дьо Кубертен. ;)

Това е добре, но според правилника им никъде не се говори на френски първо. Говори се на местеният език и на някой от официалните. Може да го кажем и по друг начин. Говори се на местен език и след това на английски. Не се сещам за друго откриване на което първият език да не е бил местният. Голям резил е това. Иначе Mr. Been наистина беше много добър. Доста "свежест" имаше в церемонията.

Само мен ли ме дразни Пол Макартни? Не говороя само за снощната церемония а и по принцип. Много ми е противен.

Не се сещам за друго откриване на което първият език да не е бил местният.

Ванка, това си е някаква олимпийска приумица според мен. Не знам откога е така, дори не си спомням как бяха нещата в Китай (едва ли са говорили първо на китайски де). Във Ванкувър пак беше така и въпреки, че в Канада френския е официален език, все пак в Британска Колумбия досега никога не съм наблюдавал каквито и да било официални церемонии с френски, какво остава пък да е водещ. Просто си е някаква олимпийска щуротия. Ти пак трябва да си доволен, че не са включили и гръцкия като задължителен, че тогава вече щеше да стане мазало. :laughing1:

Ми...гуано хепънс, да го еба. Ще гледам после клиповете. Само дето това не е олимпийска дисциплина ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...