Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Намерени или не, мъртвото течение ги е завлякло и са се удавили.

Винаги ми е било странно, че никъде хората не обсъждат как се действа при мъртво вълнение. Има си начин да се излезе от него, но много малко хора знаят как. По принцип би трябвало информацията да е по - разпространена.

Ето и един цитат от Wikipedia:

Техниката на излизане от течението е да се плува успоредно на брега, като плувецът може да се остави да бъде отнесен и малко навътре в морето. Винаги на 5-6 метра в страни от течението е плитко, което се дължи на утаяващия се пясък при отслабване на силата му.

Да добавя и от мен нещо. При мъртво вълнение човек трябва да се старае да е с максимална площ от тялото над водата. Крол е доста подходящ стил за излизане от мъртво вълнение. По принцип мъртвото вълнение се движи от брега навътре. Може да е дълго и километри, но никога не е широко.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Зарежи ги журналистите. И аз не ги харесвам като поприще.

Тези, чиито деца са били спасени, са си тръгнали веднага след това. Дори не са изчакали да видят дали мъжете ще бъдат намерени. Намерени или не, мъртвото течение ги е завлякло и са се удавили. За мен това е повече от нагло.

Това в посочента статия не го пише. Или е редактирана след като си я прочела, или имаш и информация от второ място.

Да добавя и от мен нещо. При мъртво вълнение човек трябва да се старае да е с максимална площ от тялото над водата. Крол е доста подходящ стил за излизане от мъртво вълнение. По принцип мъртвото вълнение се движи от брега навътре. Може да е дълго и километри, но никога не е широко.

Гледах наскоро видео точно за това. Някой не беше ли го пуснал тука или съм го гледал във фейса?

Това в посочента статия не го пише. Или е редактирана след като си я прочела, или имаш и информация от второ място.

Няколко дни се тръбеше по ТВ за това, че хората са избягали след случката, без дори да благодарят. Без да се обадят на семействата, за да изкажат съболезнования. Все пак двамата мъже са се жертвали, за да спасят две деца. И са платили с най-високата цена за тази си добрина. Единият мъж оставя жена и дете на 11 години. Другият - дъщеря на 24... :cry

Мирка, ето ти друга статия : Статия

Уорлик може или не може да осъществи полов контакт с индивида, който го е родил?!?

Дори ако може да го увеличат още - супер. Ама ако можем да плащаме не само за зелена енергия, а за червена, синя, розова, изобщо цветове ще се намерят, само за да ни се вземат парите. Ще минем неминуемо и перманентно на фотосинтеза. Слаби и бедни. Нека ни е зле.

А нека токът, водата, парното и лекарствата ни са скъпи. Who cares?

Даже още по-добре като ни преведат заплатата, всички сметки автоматично да се препращат към държавата и GSM операторите, а за нас да си бъде разписката "Наличност 0.50 лв".

Не трябвало да бъдем напълно зависими... Леля ти да еВа, лустросан @§№$@§*@№@$№€@... Трябваше да сме напълно независими, и можехме да си бъдем, ако някои гъзолизници не ни продадоха.. да му плащат на тоя тъпан по 400 лева на месец, да го видя как ще плаща по 100 лева ток. В америка токът може да струва 100$, но взимаш 2 000$ на месец... Тоя дали вижда разликата в числата?

Няколко дни се тръбеше по ТВ за това, че хората са избягали след случката, без дори да благодарят. Без да се обадят на семействата, за да изкажат съболезнования. Все пак двамата мъже са се жертвали, за да спасят две деца. И са платили с най-високата цена за тази си добрина. Единият мъж оставя жена и дете на 11 години. Другият - дъщеря на 24... :cry

Мирка, ето ти друга статия : Статия

Избягвам да гледам новини именно поради това, че са пълни само с подобни "новини". ЗатовА и не съм чул за случката и съдех само по това, което показва първо. Сега с тези допълнения - да, съгалсен съм с теб.

Точно като газирано са си :) Като бира не ми харесват , като освежаваща напитка ми допадат :) Kaто разредител на ракия също стават :)

Нета на Глобул по морето, отново е зле. Даже стабилно 3Г не може да държи. А не мен снощи в 2 през нощта ми свърши бензина на 20км преди бургас. Смейте ми се, но не много, защото:

1.датчика за горивото беше в началото на червеното, а по принцип на червено се карат 40км в града.

2.намерих начин да се оправя

Скапаняци - Лудогорец отпаднаха, ЦСКА отпаднаха, Локо ПД падат с 1-0 на почивката (ЕДИТ: то станало 2-0).. от 4 отбора ще останем с 0.. За никакви футболни турнири не сме (чужденци от усурнайста дивизия, пари, превземки и чупки.. и една Мура изядоха :( )

Скапаняци - Лудогорец отпаднаха, ЦСКА отпаднаха, Локо ПД падат с 1-0 на почивката (ЕДИТ: то станало 2-0).. от 4 отбора ще останем с 0.. За никакви футболни турнири не сме (чужденци от усурнайста дивизия, пари, превземки и чупки.. и една Мура изядоха :( )

Ти нещо различно ли си очаквалlaughing1.gif

edit: говеждите и те бяха до тукblush.gif

Винаги ме е радвало, когато някой говори за футболните ни отбори във първо лице, множествено число. Видене, ти картотекиран ли си в някой от тия отбори? :lol: То май ще е за добро, ако те картотекират де... с тия енти, които се препъват около топката в родния футбол...

Има ли някой в БГ, който да не разбира от футбол. Тия ритнитопковци дори не ги гледам вече. Едно и също....90 мин тичане като житни бегачи и после: "играли сме добро ама сме имали малшанса". Ми как няма да го имате малшанса като с 8 бона заплата и аз да съм и аз няма да излизам от Ориент 33 и ще си клатя мъдите :D :D :D

Има ли някой в БГ, който да не разбира от футбол. Тия ритнитопковци дори не ги гледам вече. Едно и също....90 мин тичане като житни бегачи и после: "играли сме добро ама сме имали малшанса". Ми как няма да го имате малшанса като с 8 бона заплата и аз да съм и аз няма да излизам от Ориент 33 и ще си клатя мъдите :D :D :D

Аз. Не гледам футбол. Не обичам футбол. Никога не ми е бил приятен футбола. Винаги съм предпочитал да играя баскетбол в училище и футбола ми е бил досаден. Неприятна, скучна и досадна игра е това. Мое мнение

така е...ама другото ме кефи повече на вкус...докато я дигна и вече я няма :D

Тя и жена ми така с кока колата:)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...