Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Насе, мисля че Резово остана последното място за бягане. Не съм ходил, но отвсякъде чувам, че е най-близо до това, което морето беше някога. Между другото повечето ни "звезди" бягат там да почиват.

На Дюни не беше зле

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Насе, мисля че Резово остана последното място за бягане. Не съм ходил, но отвсякъде чувам, че е най-близо до това, което морето беше някога. Между другото повечето ни "звезди" бягат там да почиват.

Повечето почиват в Синеморец. Останалите в Лозенец. Не съм чул някой да ходи в Резово. Като цяло е доста убито място. Добра идея е който ходи по южното черноморие да отиде и до Турция. Малко Търново е доста близко и като цяло не е натоварена границата. Няма обаче втори такъв граничен пункт. Процедурата за влизане и излизане от турска страна е просто велика :bowdown:.

Именно, че е убито място - затова си го харесвам.

Има и по - добри варианти. Една част са около Синеморец. Другите са в района на Приморско(Китен). Най - уникалното място за каране на АТВ е точно в района на Синеморец. Предните години не мога да опиша колко часа навъртях там. Има си от свичко. Не мога да опиша на колко диви места отидохме. За съжаление тази година този който се занимаваше не ги докара. Взе единият плаж на концесия. Някой ако ще почива по южното черноморие мога да му препоръчам много красиви и диви места. Къде за плаж, къде за барбкюта.

Аз ако бях щях да си търся правата!

Безумие е да те карат да стоиш по 8 часа прав на работа, която не го изисква. Аз самият, в Билла съм се чудел много време тея жени как стоят прави по толкова време. Впоследствие забелязах, че седят.

След 1-2 години, като ти излязат разширените вени, дали ще си е струвало?

Ще ми се да си ги потърся, обаче не разполагам с финанси за адвокат. Ако кажа нещо пред шефовете, аз ще си го изям. Негласно ме подкрепят колежките, ама всеки си пази хляба. Затова си търся работа. Така няма да мога да издържа дълго. Дано нещо се промени. Втори ден ми е, а вече имам нужда от масаж и релакс на краката поне една седмица.

обаче не разполагам с финанси за адвокат.

Първо сядаш и прочиташ кодекса на труда . След това сигнализираш в инспекция по труда - Пловдив , ако започнат да ти се курварят шефовете. Ако има неуредици в трудовия ти договор(например работиш неправомерно дълго) - сигнализираш в НАП . Сърбах попарата на подобни пеераси, почти се стигна до съд, та съм запознат донякъде какво и как трябва се направи. Но трябва да си 100% сигурна, че има нарушения, защото иначе ти ще го духаш, при това корав и четвъртит.

Сега се сетих - не може супервайзъра да ти определя кога да почиваш - времето за почивка трябва да е регламентирано в правилника за вътрешния ред на магазина.

Съгласно КТ, първото нарушение, за което можеш да сигнализираш, е на чл. 127, ал.1 - здравословни и безопасни условия за труд. Ще поровя за още.

Някой ще ходи ли на : SOLAR Summer Festival за TIESTO (27 юли) и DAVID GUETTA (28 юли).

Питам,понеже някой (НЕ от форОма) мрънкаше ,че искал да се отърве от билета .

Някой ще ходи ли на : SOLAR Summer Festival за TIESTO (27 юли) и DAVID GUETTA (28 юли).

Питам,понеже някой (НЕ от форОма) мрънкаше ,че искал да се отърве от билета .

Аз ще ходя, но си имам билети. Ако искаш мога да ти намеря. Не мога да разбера дали търсиш или предлагаш. :)

Аз го разбирам така : Някой познат на Сашо търси да си продаде билета, защото няма да ходи. Вярно?

Така няма да мога да издържа дълго. Дано нещо се промени. Втори ден ми е, а вече имам нужда от масаж и релакс на краката поне една седмица.

И на моята работа съм по цял ден прав на едно място и напълно те разбирам за болките и умората. След няколко тежки месеца, в които пробвах всичко дето може да сети човек, болката и умората продължаваха да се натрупват. Единственото спасение за мен се оказа повишена физическа активност, след или преди работа(в зависимост от смяната, която съм). Не звучи логично, но след като карам колело или бягам на стадиона краката не ме болят след края на работния ден.

Аз го разбирам така : Някой познат на Сашо търси да си продаде билета, защото няма да ходи. Вярно?

:D Позна.

Аз ще ходя, но си имам билети. Ако искаш мога да ти намеря. Не мога да разбера дали търсиш или предлагаш. :)

Аз нямам твойте нерви ,за да издържа Давид Гета. :lol:

И аз върша доста неща права на едно място или в движение, поне още по 3-4 ч. съм права (след/преди работа). Обаче умората не намалява толкова, че да е супер осезаемо. Тия крака не са ми за 2 дни или да им е*а майката заради някакъв си магазин. Надявам се да не се наложи. Никой не заслужава така да бъде "тормозен" (ако мога така да се изразя) от работодателя си и никой работодател не заслужава такива добри работници, които се съгласяват да работят така, за да си пазят хляба.

Аз друго се чудя сега - как може да е толкова горещо, задушно, гнусно, лепкаво в 7 ч. сутринта?! Мразя лятото в Пловдив. Мрън. Ама няма как.

Снощи - до Копитото за час и двайсет минути. Тая сутрин - до Копитото за час и двайсет минути.

/me е доволен труп :bgrin:

Колко градуса е било в 7ч, при положение, че в 10ч. е 25?

Добро утро!

утре го дават да вали...поне така пише в една от апликациите на вин-а.

Rumbata, не толкова градусите ме морят мен, а това, че е задушно и едно лепкаво. Не можеш да си поемеш въздух. Градусите не ги усещам, особено ако съм на плаж, обичам да го играя пържолка :laughing1:

Да ви кажа, днес на работа две кокошки (не преувеличавам) се сбиха. С ритници, дърпане на коси и всичките му екстри. Не вярвах, че ще видя такова нещо. Добре облечени и красиви жени (много нагли, все едно всички са им длъжни). Обаче една от друга по-надута, което им изигра лоша шега, защото сами си направиха всичко... То да се надуеш малко, да имаш минимално покритие, добре, ама... Луди всякакви. И това, че едната прередила другата с един кроасан... :bgrin: "Ти ли ще ме пререждаш ма", "Каква си ти да ми разреваваш детето", "Ти ли ще ми хвърляш парите" и т.н. Втрещих се, още съм в шок, наистина. А и бях на топла точка, та нямаше как да прескоча през шубера, за да ги разтърва. Добре, че след 2-3 мин. дойде охраната и се шмугна между тях, за да ги спре. И тъй като едната имаше 2 деца, другата 3, познайте 5 лапета как се разревават в едно и също време, докато майките им се бият :unsure: Всичко завърши като по-възрастната си тръгна, викайки на по-младата : "Пу*ка заспала такава".

Това да сме нахални и да си мислим, че всичко ни е в кърпа вързано, сякаш сме заслужили само красиви и скъпи неща с раждането си, и че всички трябва да ни се кланят, е типично за българина. Защо? Защо не проявяваме човещина и не говорим с някакъв поносим тон? Не мога да го разбера. Защо трябва да се надуваме?

И още една мисъл - какъв човек трябва да си, за да не се отблагодариш и да благославяш до края на живота си хората, спасили теб и децата ти?! Говоря за това : Статия

Какво не ни е наред? Обичам си страната, обаче вървим многооооооооооооооо на зле...

В крайна сметка още няма някой, който да ака цветя, да пърди с мирис на рози, и да не ляга в земята след има-няма 70 години на тоя свят.

и да не ляга в земята след има-няма 70 години на тоя свят.

Точно щото някои трябва да легнат бая по-рано сме на тоя хал....

Може да съм руса, ама не те разбрах... много...

Да изтрепем гадовете имам предвид...

Баси..имам да гравирам, а така ме мързииииииииииииииpirate.gif

И още една мисъл - какъв човек трябва да си, за да не се отблагодариш и да благославяш до края на живота си хората, спасили теб и децата ти?! Говоря за това : Статия

Къде видя, че някой показва някаква неблагодарност. В посочената статия само пише, че хората след като са спасили детето ги е завлякло течението.

Защо да не са им благодарни? Това, че журналистите не са го отразили е друга тема. За мен журналистите с мнооооооооооооооооого редки изключения са сбирщина тъпанари смучещи глупости от пръстите си и украсяващи всичко, което чуят, за да звучи по-интересно, нищо че смисъла се променя. Хубаво, че го разбрах още когато бях на 15 това.

Зарежи ги журналистите. И аз не ги харесвам като поприще.

Тези, чиито деца са били спасени, са си тръгнали веднага след това. Дори не са изчакали да видят дали мъжете ще бъдат намерени. Намерени или не, мъртвото течение ги е завлякло и са се удавили. За мен това е повече от нагло.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...