djadomraz Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Влизам аз, след седмица отпуск в офиса и един колега ме поглежда и казва "не е бил той". Гледам тъпо. Друг вика "Президенте, вече ще ти викаме Терориста". Аз продължавам да недоумявам. "може да е той и да е безсмъртен". Продължавам да гледам тъпо. Докато не ми показаха тази статия... Ама верно тоя на теб прилича... http://kristal.by/ru/price/ Не го намирам това там Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Ама верно тоя на теб прилича... Изобщо не си мязат..., не. Пешо е грозен и на тъмно, а терористът е симпатяга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Изобщо не си мязат..., не. Пешо е грозен и на тъмно, а терористът е симпатяга...И отделно такава идиотска раница посмъртно няма да сложа! Ама като тръгне слухът... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 ...а терористът е симпатяга... беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=tWYlXLgdgJY&feature=related Ако не бях на бачкане щях да го изслушам цялото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Оф, аре напълниха ми дупето с радост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Оф, аре напълниха ми дупето с радост... И какво е чувството? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Не е щастие всеки случай... Особено голям кеф е, когато трябва да разрешаваш проблем със софтуерен модул, за който във вътрешната документация пише "добавете информация тук"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Пфу, аз пък си помислих, че по-горния ти пост е във връзка с предложението на Чефо (след като си го изслушал цялото). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Ако го бях изслушал цялото - щеше да четеш предсмъртното ми писмо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Пфу, аз пък си помислих, че по-горния ти пост е във връзка с предложението на Чефо (след като си го изслушал цялото). Ако го бях изслушал цялото - щеше да четеш предсмъртното ми писмо... Да ми пратите тест за наркотици и други видове опиати...до петък :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Ако го бях изслушал цялото - щеше да четеш предсмъртното ми писмо... Ами...като каза "радост", ама не го сложи в кавички, си помислих, че може да си сменил резбата....знам ли... Едит: ...в музикален смисъл имах предвид. ======================================================================================= А по повод този (и този) мой пост, днес помествам продължение в картинки - това долу е в Египет и се води Ислямска женска телевизия. Като гледам обаче, май се възползват пълноценно от достиженията на "загнилата западна цивилизация" - "операторът" снима в HD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 От днес трябва да сме целодневно прави на едно място Краката ми са супер уморени За тези, които ще кажат "Ми к'во от това" и "Супер лесно е", да знаете, ужасно уморително е, защото стоиш неподвижно и се прехвърляш от крак на крак, за да ти отпочива поне единият (не че има особен ефект). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Мен винаги са ме изумявали тия "правила" - продавачите задължително да стърчат на крак. В доста магазини по моловете е правило... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Да си сервитьор, ок, защото се движиш и не върви да палнеш цигара седнал и кръстосал крака, докато има хора в заведението (особено ако са много). Не се върши такава работа седнал. Обаче да си касиер и да стърчиш... При положение, че същата работа можеш да я вършиш седнал (че и по-добре, защото не си мислиш за болките в краката и кръста, вместо за пари и да не объркаш нещо). Супер много се разсейваме така. То не можеш да се съсредоточиш. Пък и аз съм на 6 ч., тия колежки на 8 ч. направо ме е страх да ги мисля. Т.е. можем да сядаме като няма хора на касата. Ама това не става. Особено в петък, събота, неделя (ако си на някоя натоварена каса, даже ако си на която и да е каса), забрави да седнеш... В най-големия гърч... Направо ми се реве. Трябва по 3 ч. да реанимирам след работа. Еми как да съм усмихната, честно. То и насила не става дори. Аз се вия днес от болки... Как да идеш с някакво малко желание на работа... Представете си, че сте на опашка в магазин 6 ч. и опашката не помръдва. След толкова време, как ли биха се чувствали краката ви... На едно място... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Между другото, по мое време в началното училище това беше едно от наказанията, като си сгафил нещо - да стоиш прав в ъгъла. Галче, а каква е идеята да сте прави - клиентите ще имат повече уважение към магазина като фирма ли? И какво лошо има дори и сервитьор, когато няма поръчки в момента, да седне и да запали една цигара,а когато някой клиент махне - да остави цигарата и да отиде да го обслужи? Оставям настрана вип-ресторантите, където се спазва строг етикет, но за нормалните заведения или магазини, какъв е проблемът да си седнал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Това някаква супер тъпотия, пръкнала се в главата на някой незадоволен "мениджър". Не съм виждал до сега касиерка да работи права на каса. Никъде. Отделно, че терминалите са съобразени за ръст на седнал човек. Аз ако трябва на онзи терминал да работя прав, ще трябва и кръста и гърба да ми заминат, защото ще съм все наведен. И предполагам всички касиери ще си замълчите дружно и ще останете на това положение. Как ли ще реагира ръководството ако всички откажат да маркират? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 От днес трябва да сме целодневно прави на едно място Краката ми са супер уморени За тези, които ще кажат "Ми к'во от това" и "Супер лесно е", да знаете, ужасно уморително е, защото стоиш неподвижно и се прехвърляш от крак на крак, за да ти отпочива поне единият. Смени си работата.Или отказваш да работиш по този начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Смени си работата.Или отказваш да работиш по този начин. Ако откаже да работи по този начин, нали знаеш какво ще ѝ се случи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Ще си смени работата. Насилствено. Мойто женичка седи права по 8 часа всеки ден. Но е с малки цици. Може би за това ѝ се отразява по друг начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Галче, а каква е идеята да сте прави - клиентите ще имат повече уважение към магазина като фирма ли? И какво лошо има дори и сервитьор, когато няма поръчки в момента, да седне и да запали една цигара,а когато някой клиент махне - да остави цигарата и да отиде да го обслужи? Пламене, за сервитьорите съм съгласна. Не е проблем за малко да седнеш. Визирах това, че ако имаш работа, няма как да я вършиш седнал. За разлика от касиера. По-красиво било да сме прави. Показвало по-голямо уважение към клиента. Само дето изглеждаме като "Клас стани, клас мирно". Иначе казаха, че не искали да ни роботизират, ама точно това се случва. Не е ли смешно да видиш вкупом касиерките да се изправят, ако за секунди станат опашки? Това някаква супер тъпотия, пръкнала се в главата на някой незадоволен "мениджър". Не съм виждал до сега касиерка да работи права на каса. Никъде. Отделно, че терминалите са съобразени за ръст на седнал човек. Аз ако трябва на онзи терминал да работя прав, ще трябва и кръста и гърба да ми заминат, защото ще съм все наведен. И предполагам всички касиери ще си замълчите дружно и ще останете на това положение. Как ли ще реагира ръководството ако всички откажат да маркират? Да, незадоволени били от Касова зона. Не казвам, че нямаме проблеми, нито че сме винаги добри и усмихнати, обаче това ли заслужаваме?! И да, оборудването е съобразено ако си седнал. Аз не съм кобила, само 1.70 см. съм, обаче пак ми идва ниско и се дупя като идиот, да не говорим, че това адски много напряга кръста, в комплект с вдигането на стекове, аз си ставам за докер (хем съм яка такава, а не съм 40 кг.). Мирка, налага се да замълчим, защото това не било наказание, а етикет във всички магазини от веригата (от днес). И управителите биха отговорили на наш отказ за маркиране с нещо от типа : "Знаеш къде е вратата" или "Няма незаменими хора". Защото на пазара на труда (дори за такава нискоквалифицирана работа) чакат много хора, повечето от които толкова отчаяни, че сигурно и за 200 лв. биха се навили да го вършат това по 8 ч. Защото сме си беднички. Жал ми е за хората, понякога и за мен самата. И търпим, защото това е масово явление (говоря в Бг като цяло) и ни е страх да не кажем нещо по-остро, че да не си загубим заплатите. Аз мислех днес да кажа нещо, обаче птичка пролет не прави и не искам да съм черната овца. Тъй като сме стадо (като почти навсякъде), никой нямаше да ме подкрепи, макар после да ми каже "Беше права". Случвало се е негласно да са "с мен", а иначе да мълчат... Винаги съм се смятала за "борец за правда и справедливост", обаче в този случай съм безсилна и трябва да мълча, защото парите са ми нужни. И сега да не се появи пак Николай или Иван П. да ми каже, че не ставам за нищо и как могат да съдят за професионалните ми умения от изказванията ми по форума, закачки или искрени вбесявания за работата. Защото знам, че съм била права в повечето случаи, когато съм говорела за магазина, но няма как да го докажа като всички се наежват срещу мен. Да, малко по-остра съм, но не значи, че не съм била в правото си. Ще си смени работата. Насилствено. Мойто женичка седи права по 8 часа всеки ден. Но е с малки цици. Може би за това ѝ се отразява по друг начин. Иване, съгласна съм. Ама сигурно се движи. Докато аз стоя на едно място. Ужасно е. А за циците, те тежат основно като бягаш, или като си наведен дълго време. Смени си работата.Или отказваш да работиш по този начин. Тц, този филм за отказването го няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Ако откаже да работи по този начин, нали знаеш какво ще ѝ се случи? Знам какво ще и се случи,за това(повечето) управителите правят каквото си искат с подчинените си и никога не се поставят на тяхно място как биха се чувствали. Друг е въпроса ако откажат всички да работят така тогава какво ще се случи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Ще си смени работата. Насилствено. Мойто женичка седи права по 8 часа всеки ден. Но е с малки цици. Може би за това ѝ се отразява по друг начин.Аз също съм с малки цици, ама пак си умирах прав, като трябваше да кисна по 6-8 часа прав в ресторанта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Друг е въпроса ако откажат всички да работят така тогава какво ще се случи? Невъзможно при нас да се съберем всички. Виж, ако бяхме гърци, те правят протести пред парлмента за всичко. Не ги харесвам, ама са адски организирани като стане дума за "общото благо". Буквално това е малко като гавра с нас. Аз поне така го чувствам. Няма да стане управител да влезе в положение на подчинен. Не и в случая. Гърч до откат, ама ако може и след работно време да оставаш (за по-интересно)... И да са били подчинени, като станат "шефчета", много бързо забравят какво е да те "дупят". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Иване, съгласна съм. Ама сигурно се движи. Докато аз стоя на едно място. Ужасно е. А за циците, те тежат основно като бягаш, или като си наведен дълго време. Нямам идея. На нея за момента ѝ понася. Седи и тя на една каса. Дали се движи... Малко е относително, може би - повече от теб. Аз също съм с малки цици, ама пак си умирах прав, като трябваше да кисна по 6-8 часа прав в ресторанта... Разни хора, разни оплаквания. Ако не ти е била тази работа - сега си щял да си дебел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.