Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Грешните филми гледаш значи. :)

Поизхвърлих се леко ама леко ми паднаха в очите откакто взеха да правят филми по комикси

Препоръчай ми някое добро SCI-Fi

Последните по-интересни и оригинални на които попаднах бяха европейски.

PS: Поздрав за netrootbg:

318774_404841862897630_739783802_n.jpg

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Грешните филми гледаш значи. :)

confused.gif

Дай ми идея за "правилен" филм. Ама сериозно. От месеци не съм гледал нещо читаво.

Добро утро.

http://www.youtube.com/watch?v=xW5yWbc1DZ4&feature=BFa&list=FLi78cmUxQp8aMu3AyEFi3ww

Поизхвърлих се леко ама леко ми паднаха в очите откакто взеха да правят филми по комикси

Препоръчай ми някое добро SCI-Fi

Последните по-интересни и оригинални на които попаднах бяха европейски.

Pandorum

Дай ми идея за "правилен" филм. Ама сериозно. От месеци не съм гледал нещо читаво.

Perfect Sense

Never Let Me Go

WTF?! Той говореше за военни филми!

Аз не говорех за военни филми и се обърнах към djadomraz. Той цитира моето мнение и поиска "читав филм". Да продължавам ли да ти разяснявам или и сам ще се сетиш, че не се обади на място?

Имам чувството, че в Америка се случва нещо подобно на това в СССР след ВСВ и Афганистан - пускат се яко филми за войната...Че и малоумни...excl.gif

Холивуд са здраво изчерпани откъм идеи като гледам.

confused.gif

Хич не си умен, мамка му стара.

Хич не си умен, мамка му стара.

Напротив. Толкова по-умен съм, че даже не разбираш какво ти говоря. И я ми покажи един sci-fi военен исторически филм, че ми стана любопитно. :)

Аньо, два пъти го чета мнението на Ваньо - и все ми се струва, че не става дума за теб :) Ти май вярно живееш с мисълта, че всяко мнение във форума е по твой адрес...

Аньо, два пъти го чета мнението на Ваньо - и все ми се струва, че не става дума за теб :) Ти май вярно живееш с мисълта, че всяко мнение във форума е по твой адрес...

Прочети го толкова, колкото ти трябва, за да разбереш, че са отправени към мен и двете.

За него става въпрос, но той е толкова антихитър, че даже не може да разпознае коя част от кой пост за какво се отнася. Както и да е. Оставям Наско да го направи на пух и прах, че днес не искам да го унижавам допълнително.

За него става въпрос, но той е толкова антихитър, че даже не може да разпознае коя част от кой пост за какво се отнася. Както и да е. Оставям Наско да го направи на пух и прах, че днес не искам да го унижавам допълнително.

Ти си анти-хитър, защото аз отговорих на djadomraz. Изобщо не съм говорел за военни филми, затова и не цитирах Grimjaur-а.

idiotw.jpg

Честно. Спри се.

Понеже знам, че сега ще кажеш "аз под правилен визирах - различен жанр", а това изобщо не беше целта на занаята, ще те помоля да се спреш. Наистина. Напиши си мнението, преброй до 4389573498579384569726487956754867894367598345681672308064256987238945 и тогава ако желаш - постни го.

Реколтата, която са ви дали да пиете явно е добра...искам и аз :D Не виждам друго логично обяснение да ви "хапИ толкова кучето" :D :D :D

сакам да се оплачa, че само гъзЪ не ме боли от съботния ремонт :D :D

Честно. Спри се.

Понеже знам, че сега ще кажеш "аз под правилен визирах - различен жанр", а това изобщо не беше целта на занаята, ще те помоля да се спреш. Наистина. Напиши си мнението, преброй до 4389573498579384569726487956754867894367598345681672308064256987238945 и тогава ако желаш - постни го.

Боже мили Господи. Престани да се забиваш показвайки, че изобщо не разбираш какво пиша. Говорех за цитата, в който са споменати военните филми. Този, който ти си показал е съвсем различно нещо, защото се изисква мнението ми по въпрос, след като се цитира отговора ми по тема съвсем различна от тази за военните филми.

А за второто не знам от къде ти е хрумнало, но на мен никога не би ми хрумнало такова тъпо оправдание. Така се оправдават RaptoR-а и gado като видят, че не са прави и няма на къде вече.

Ти какъв поход?

Аз одеве четох за Ком-Емине, сега няма да мога да акам два дни...

"Перпендикулярна Вселена №6"

Пет дни в Родопите с осигурен транспорт за основния багаж, предварително избран маршрут и ужасна форма от моя страна.

Ком Емине даже състезание ще правят, но определено не съм дорасъл за такова чудо...

Ако след всеки невинен въпрос или мисъл се завихрят такива спорове, ще спра да пиша вече. Аню е прав. Не конкретизирайте така. Военната тематика си беше само пример... Баси...

Ангеле, мирси за филмите, отивам да зяпам.

Военната тематика си беше само пример... Баси...

Ангеле, мирси за филмите, отивам да зяпам.

Добре, съжалявам, Ангеле.

@Атанас, ясно... Ти сам не си се разбрал какво искаш да кажеш.

Влизам аз, след седмица отпуск в офиса и един колега ме поглежда и казва "не е бил той". Гледам тъпо. Друг вика "Президенте, вече ще ти викаме Терориста". Аз продължавам да недоумявам. "може да е той и да е безсмъртен". Продължавам да гледам тъпо. Докато не ми показаха тази статия...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...