Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Кой български поет, в кое свое стихотворение описва българската природа в четири стиха/един строфа/?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Бъгав е...поне на мен постоянно ми крашираше (под XP) и накрая го изтрих и си качих 2007.

Е тя иска да живее преди 9 години. :) И иска да живее там сега - веднага. Няма друг вариант.

---------

Тоя Google Chrome ми изяде нервичките днес. Няма толкова трагедия като тая при уеб браузърите. Айде да излиза Internet Explorer 10 вече. Толкова съм отчаян, че надеждата ми е в IE 10, правете си сметката.

Извинявай, че не те разбирам...сигурно си имаш необходимите доказателства като подкрепа, ама...защо си опрял точно до ИЕ? За мен дълги години той си беше най-дървеният браузер, вярно - не съм запознат с последните му версии, но не мисля, че концепцията ще е кой знае колко сменена. Откакто преминах на ФФ, не съм и опитвал друг браузер, като единствената ми забележка е за сравнително голямата памет, която започва да изяжда като е пуснат от повече време, но като го затворя със запазване на текущите прозорци и го стартирам пак, нещата си почват отначало - 5 секунди загуба на време на ден мисля, че е напълно допустимо, за да го отчитам като някакъв кой знае какъв недостатък, а реално друго не ме дразни.

Никой ли няма да ми отговори? Даже Аню? Не може да бъде./Аз знам отговора де, ма вас да питам, че днес все на много умни попадам.../

Никой ли няма да ми отговори? Даже Аню? Не може да бъде./Аз знам отговора де, ма вас да питам, че днес все на много умни попадам.../

Цъ..., не моа ти отговора... Тая сутрин си занесах ума на химическо чистене

П.п. Ай си говорим за пръдни... Или, не - за потни тоБки, щот е по-актуална тема в тия жеги.

А, не. Не ми се говори по теми, за които няма достатъчно инфо, което да се пусне в гуглето, та всеки да "блеснИ" с акъл. Като например отговора на въпроса ми - http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=1&WorkID=3158&Level=1

Ма мое си поговорим за...висши мастни киселини..или за музика...ирландска.

С интернет доставчикът ми си играем на котка и мишка :). По принцип си плащам за 6мбит-а. Когато пусна да се свалят торенти и ми режат скоростта на 150кб. Ако обаче през същото време говоря или се ровя в нет-а не ми намалят скоростта. Намерих му цаката. Пускам едно 10 часово "тролещо" видео в youtube и си свалям на макс :D. Трябва да пробвам дали ще режат и vpn-a така брутално. Мога направо да си пусна един до Бг.

Е кажи де, аз се сещам за няколко поета и произведения. Първото естестествено, Христо Ботев "Хаджи Димитър"

Светлините през деня са хубаво нещо и нямам нищо против да са целогодишно, но....отново твърдя, че в дни като днешния няма НИКАКВА полза от пуснатите фарове! Мога да споря до утре и с дедото, и с наката и който иска още да се пробва. Днес цял ден бях с колата из града. Тъй като хората все още нямат навик да си пускат светлините и през лятото, половината коли бяха със, половината без. Постоянно гледах и сравнявах в днешния ярък и слънчев ден дали виждам дори и малко повече колите със светлини, отколкото останалите без светлини - резултатът беше категорично отрицателен...и гледайки фронтално, и гледайки настрани (с риск да се ударя някъде и използвайки само периферното си зрение), колите със светлините не ги забелязвах повече, отколкото останалите с изгасените фарове. Часове наред пътувах насам-натам и си бях поставил за цел да направя сравнението.

Разбира се горното не го твърдя за дните без слънце, дори и да са през лятото - говоря единствено за ярко слънчевите дни. От колите със светлините даже имаше някои, на които късите им дори не се забелязваха, че са пуснати, защото просто не можеха да насмогнат на яркото слънце, светещо многократно по-силно от тях, че и в същия спектър ; малко по-ясно се виждаха светлините на тези с ксеноните, светещи по-студено от слънчевия спектър, както и някои фабрични по-силни халогени, но пак нямаше никаква полза за това, колата да бъде забелязана от по-далечно разстояние или пък по-бързо. Сори за останалите, дето не са на това мнение, но вярвам най-вече на очите си. И тъй като няма как да се диференцират дните със слънце и без слънце, затова и съм "за" карането на светлини през цялата година, дори и да няма полза в дни като днешния.

Пак ще се навра в лайната ама:

Днес е перфектния ден за това да обясня защо трябва да се кара с фарове.

През деня в града никакъв смисъл, но ГОЛЯМО НО, 8 часа слънцето ти блести в очите, караш на спомени, а вместо ГПС си пуснал интуицията, идва срещу теб сива кола която виждаш в последния момент, а до тук говорим само за градско каране.

А даже не споменавам малоумниците дето и в мъгла не си пускат фаровете.

Писали са ми фиш за не пуснати фарове (изобщо не ги спирам), платих си като пич.

Благодаря, ама се оправих с Daemon.

Ооо, много си ми е удобен този от 2003-та година :)

Откакто преминах на ФФ, не съм и опитвал друг браузер, като единствената ми забележка е за сравнително голямата памет, която започва да изяжда като е пуснат от повече време, но като го затворя със запазване на текущите прозорци и го стартирам пак, нещата си почват отначало - 5 секунди загуба на време на ден мисля, че е напълно допустимо, за да го отчитам като някакъв кой знае какъв недостатък, а реално друго не ме дразни.

+ 1. Много съм си доволна :) Опции, време, навик, супер си ми е ФФ.

Опции, време, навик.

Съвместимост с Picasa, G-mail, G+, Google Maps, Google Translator...Да, именно - говорим за Chrome laughing1.gif

Ред.

"И винаги ще има крале, повече или по-малко жестоки, барони, повече или по-малко диви, и винаги ще има прост народ, който ще изпитва възхищение към своите потисници и омраза към своя освободител. И само затова, защото робът много по-добре разбира своя господар, дори най-жестокия, отколкото своя освободител, защото всеки роб отлично си представя себе си на мястото на господаря, но малцина си представят себе си на мястото на безкористния освободител. Такива са хората, дон Румата, и такъв е нашият свят."

...8 часа слънцето ти блести в очите, караш на спомени,....

А ти к'во правиш в 8 вечерта зад кормилото, когато по същото това време нормалните хора вече са си нарязали салатката и са си сипали нещо успокоително за нервите? :woot

... и са си сипали нещо успокоително за нервите? :woot

Мента, глог и валериана :rolleyes: :music

А ти к'во правиш в 8 вечерта зад кормилото, когато по същото това време нормалните хора вече са си нарязали салатката и са си сипали нещо успокоително за нервите? :woot

Днес на кола не съм се качвал, говоря принципно. Днес не съм се качвал в колата щото си легнах в 5 сутринта, станах около 9 пих кафе и почнах с джиновете.

Миналата сряда ми се наложи да мина 1000 км. (да хиляда) в България, като не само съм ги карал, а съм и бачкал. Дали след 15-16 часов работен ден и хиляда км., тоя с фаровете има по-голям шанс да го видя?

Мента, глог и валериана :rolleyes: :music

За вас 2мата не знам, аз предпочитам бира :)

и гледайки фронтално, и гледайки настрани (с риск да се ударя някъде и използвайки само периферното си зрение), колите със светлините не ги забелязвах повече, отколкото останалите с изгасените фарове. Часове наред пътувах насам-натам и си бях поставил за цел да направя сравнението.

А аз говорех за тези в огледалото. Другите ги виждам без проблем. Огледалото половината време го гледам с периферното си зрение и хвърлям 1 поглед само преди да правя маневри. Само че ако е имало червена или жълта кола тръгнала да ме изпреварва аз вече го знам. Ако това е тъмна кола шанса да съм се усетил без специално да съм погледнал е доста по-малък. Но 2те светли точки на фона на нещо тъмно ги забелязвам и с периферното зрение. Нееднократно съм се убеждавал в горното

Извинявай, че не те разбирам...сигурно си имаш необходимите доказателства като подкрепа, ама...защо си опрял точно до ИЕ? За мен дълги години той си беше най-дървеният браузер, вярно - не съм запознат с последните му версии, но не мисля, че концепцията ще е кой знае колко сменена. Откакто преминах на ФФ, не съм и опитвал друг браузер, като единствената ми забележка е за сравнително голямата памет, която започва да изяжда като е пуснат от повече време, но като го затворя със запазване на текущите прозорци и го стартирам пак, нещата си почват отначало - 5 секунди загуба на време на ден мисля, че е напълно допустимо, за да го отчитам като някакъв кой знае какъв недостатък, а реално друго не ме дразни.

Опрял съм до IE 10 защото казват, че ще е с изцяло променено ядро. Всеки един от другите браузъри ме дразни толкова много на моменти, че ми иде да си счупя монитора/клавиетурата. Internet Explorer 10 ми е последната надежда за нещо свястно. Opera-та ми харесва, но толкова елементарни бъгове да има, на толкова популярни сайтове, че не е истина просто. Страшно дразнещо.

Срам ме е да си го призная, но от Българска история и литература не разбирам абсолютно нищо.

---------------------------

От цяла дискотека, пак набарах съученичка на бивша приятелка. И тва ако не е късмет :D :D

Срам ме е да си го призная, но от Българска история и литература не разбирам абсолютно нищо.

Случва се. Виж отговора в горните ми постове.

Добро утро.

http://www.youtube.com/watch?v=p26bOQp_CI0

Като гледам и котето е в шок, ама бая народ са си порядъчно извратени, така че нищо не може да ме учуди.

П.П. А между другото тоя 9GAG ще ти изяде главата....както и на мен фишките. :lol:

Едит: Междувременно Психозиса премахна 9gag-картинката, за да не шокира по-нежните сърца тук. :P

Имам чувството, че в Америка се случва нещо подобно на това в СССР след ВСВ и Афганистан - пускат се яко филми за войната...Че и малоумни...excl.gif

Имам чувството, че в Америка се случва нещо подобно на това в СССР след ВСВ и Афганистан - пускат се яко филми за войната...Че и малоумни...excl.gif

Холивуд са здраво изчерпани откъм идеи като гледам.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...