Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Преди време имаше едни лепенки - "Паркирал си като идиот". Лепваш 2-3 за предното стъкло, та да има време за размисъл как се паркирам, докато се мъчи да си ги махне от там.

от кога ще трябва да се съобразяваме с тая шибания - карането на фарове целогодишно?

След като се приеме в НС на второ четене.

П.П. Между другото в ясен слънчев ден и аз наистина не виждам никаква полза от светлини, нито някой може да ме убеди, че спрямо лумените на слънцето, видимостта на отсрещната кола ще се увеличи....в облачен, може би. Всъщност на мен лично не ми е проблем, защото съм се "диодизирал" отдавна, вече съм си го направил като навик и почти през цялата година си карам на светлини, без да отварям основните фарове. B)

Как така - шибания? Така ТРЯБВА да е!!!!!!

особено в ясните летни дни....

След като се приеме в НС на второ четене.

П.П. На мен лично не ми е проблем, защото съм се "диодизирал" отдавна, вече си го направих като навик и почти през цялата година си карам на светлини, без да отварям основните фарове. B)

начи все пак има малка надежда :)

от кога ще трябва да се съобразяваме с тая шибания - карането на фарове целогодишно?

+1 в тея ясни слънчеви дни, който не може да ме види, че му идвам насреща изобщо не е да кара автомобил, а да ходи на очен преглед.

Аз отдавна бях намислил да слагам ДРЛ модул, е вече ще ми се наложи така по светлото ще светя на всички на дълги щом толкова искат :rolleyes:

Пестите ток ли? :laughing1:

Най-вероятно....

Аз по натам ще мина на диоди, но това няма да ме спре да си карам на пуснати фарове. Но и чефо е прав, че в ясен, слънчев ден, който не вижда, че насреща идва кола, да ходи на очен.

И какво ви пречи да ви светят фаровете постоянно бе? Пестите ток ли? :laughing1:

Губя 3 4 5 :rolleyes: коня, газта скъпа, честата смяна на крушки няма кой да ми я плати пак за моя сметка. :rolleyes:

Това дето го мислят има смисъл за нови автомобили с дневни светлини, да ама обаче това не са включени къси или пък тип "Пернишка мода", рязана броня с диодчета....

П.П. За зимата го разбирам, мрачно е времето, може да има сняг нещо добре. Ама за слънчеви дни като сега няма жива сила, която да ме убеди, че имало смисъл.

П.П.2 Като се замисля има смисъл, тоя дето прави ДРЛ модули е роднина на някой от парламента и сега ще се нагуши яката. Като например как в Гърция или Англия могат да имат 2 вида регистрационни табели, а ние бяхме задължени да сме всички със синя лентичка....

И какво ви пречи да ви светят фаровете постоянно бе? Пестите ток ли? :laughing1:

има едно допълнително движение, което адски ме дразни всяка сутрин(зимата)...+ това по закона на Мърфи ще разбера за изгоряла крушка когато ме спре катаджия...от там ще трябва или да я сменям пред него или фишче...всичко това ме натоварва излишно :D :D

За зимния период нямам нищо против, но сега всеки ден с всяко качване в колата трябва да спра и да пусна фаровете(въпросното дразнещо движение споменатo по-горе) :D

Губя 3 4 5 :rolleyes: коня

Хахаха, утрепа коча с правата лопата. Ти какви крушки си сложил, нагряващи реотани от по 2 киловата ли? :laughing1:

Губя 3 4 5 коня, газта скъпа, честата смяна на крушки няма кой да ми я плати пак за моя сметка.

Карай колело. Това за конете ме уби...Бах тия фарове... А аз на диоди ще мина по чисто прозаични причини - не горят лесно, няма да ми падне акумулатора, ако ги забравя, евтини са. А пък за натоварващото движение - ти протягаш ли се да си сменяш музиката? Щот аз не - имам си управление на волана. Същото и с фаровете - мърдам един пръст.

Вие сериозно ли? Не случайно е емотиконката :laughing1:

Карай колело. Това за конете ме уби...Бах тия фарове... А аз на диоди ще мина по чисто прозаични причини - не горят лесно, няма да ми падне акумулатора, ако ги забравя, евтини са. А пък за натоварващото движение - ти протягаш ли се да си сменяш музиката? Щот аз не - имам си управление на волана. Същото и с фаровете - мърдам един пръст.

Доколкото знам си със Сценик, там имаш зумер за забравени фарове. Освен ако не си се заблял нещо.

Иначе за движението за включване както казах има ДРЛ модул. То се включва обикновенно по напрежение, тоест може да си на контакт или като въртиш фарове няма и като запалиш се светкат. Като загасиш колата гаснат автомат, има си и глезотийка да си настроеш мощността на крушката на 50% да речем, но за ксенон не става.

Вие сериозно ли? Не случайно е емотиконката :laughing1:

Доколкото знам си със Сценик, там имаш зумер за забравени фарове. Освен ако не си се заблял нещо.

Иначе за движението за включване както казах има ДРЛ модул. То се включва обикновенно по напрежение, тоест може да си на контакт или като въртиш фарове няма и като запалиш се светкат. Като загасиш колата гаснат автомат, има си и глезотийка да си настроеш мощността на крушката на 50% да речем, но за ксенон не става.

аз имам такова заводска х**ня ;D само, че като въртя - фаровете пак ги има, иначе се спират сами :D Италианеца преди 20 гОдин се е сетил :D

10 мин след 8 вечерта...официално откривам почивните дни :D

След като се приеме в НС на второ четене. П.П. Между другото в ясен слънчев ден и аз наистина не виждам никаква полза от светлини, нито някой може да ме убеди, че спрямо лумените на слънцето, видимостта на отсрещната кола ще се увеличи....в облачен, може би. Всъщност на мен лично не ми е проблем, защото съм се "диодизирал" отдавна, вече съм си го направил като навик и почти през цялата година си карам на светлини, без да отварям основните фарове. B)

Прието е вече.Сега го обнародват в държавен и вече е в сила.

особено в ясните летни дни....начи все пак има малка надежда :)

Няма надежда.Ето и новината цък.

Баси майката. В три заведения се опитах да направя резервация и трите full max. Добре че в четвъртото нацелих. Иначе народа беден. Както и да е. Наздраве ви пожелавам, отивам да се освинвам. :beer:

Не е беден народа, ами е ПРОСТ! Нищо, като почне да плаща по 23% по-скъп ток от есента, ще обеднее...

А за Сценика - жената редовно забравя фаровете...И ръчната...

Нищо, като почне да плаща по 23% по-скъп ток от есента, ще обеднее...

Искаш ли да се обзаложим, че от това заведенията няма да станат по-празни...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...