Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

И то заради някакъв си Лорд ли беше Епископ ли беше...се тая.

И всичко щото бил рокаджийче, а Ангел се къса ли къса да отговоря...а аз ще си бия камшика :D

Не го знам кой е човека, да почива в мир дето се казва, ама да ми четете тука лекции и да се трие сол на главата...няма да стане. Вие знаете ли кой е "Нино" Фарина?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

това, че ти си го прихванал, няма да казвам от кого...:woot

От кого го е прихванал? :bgrin:

НЕКА ДРАМАТА ПРОДЪЛЖИ............ СЕГА! :D

Редактирах горния пост, ама пусто много сте бързи и го затрупахте, затова ще го напиша пак в нов пост:

Тази вечер от 23 часа по БНТ (канал 1) ще повторят концерта на Джон Лорд, който беше на Амфитеатъра 2009-та година - който го е пропуснал тогава, да гледа.

Майтап да става.Правете си веселото и да не ви пука....Само дето има хора, които се връзват мноооого сИрьозну...Не си 'абете живота за глупости...

Ти гледай да не ти го бие някоя глобулка, че ще оригаш на мандра цЕла седмица... :lol: Ъъъъ за камшика нСтефчо говоря...ама бързо пишете ей..

Гледам вокса пак е сцепил мрака с "музикални" аргументи. Да сравняваш Джон Лорд (мир на праха му) с някакви вчерашни недорасляци в шумопродуцирането не само е кощунство, но и признак на абсолютна музикална инвалидност.

Гледам вокса пак е сцепил мрака с "музикални" аргументи. Да сравняваш Джон Лорд (мир на праха му) с някакви вчерашни недорасляци в шумопродуцирането не само е кощунство, но и признак на абсолютна музикална инвалидност.

Слава Богу, че не съм ги сравнявал тогава. И айде полека с "шумопродуцирането", че някой ще решие, че за закуска и преди лягане само Джон Лорд слушате.

Ей ти малко шум от въпросния "вчерашен недораслек". Няма да се учудя ако почнете и срещу Vangelis да плюете скоро.

http://www.youtube.com/watch?v=eoTbrZlRzYI

Майтап да става.Правете си веселото и да не ви пука....Само дето има хора, които се връзват мноооого сИрьозну...Не си 'абете живота за глупости...

Ти гледай да не ти го бие някоя глобулка, че ще оригаш на мандра цЕла седмица... :lol: Ъъъъ за камшика нСтефчо говоря...ама бързо пишете ей..

нека де :D

Поредната нова бира - Туборг Грейпфрут + Мента. :) Нищо особено.

Абе откъде дойде тая мода с "различните" бири, че даже и аз си взех една с лимон - нищо особено...:zzz

ама да ми четете тука лекции и да се трие сол на главата...няма да стане.

Споко, ти къде се буташ в групата на слушащите музика. Чалгарите са в съвсем друга категория. :laughing1:

Стефчо ма, кат си толкоз чок оупън на тема коли, знаеш ли кво е правил Порше освен коли?

Фолклорни вагини...

Неее, вее... Те са Фносни. Карат ги от планета Пайнер.

П.п. Мен пък ми е чудно... Абе да не би Аню да го пренаписват в момента... Нещо никъв не реагира не се обажда на ключовите фрази :unsure:

http://www.youtube.com/watch?v=jR4tTQVjHUI&feature=autoplay&list=AL94UKMTqg-9CoItyKPvUE2s3yWoVTC1DB&playnext=16

Споко, ти къде се буташ в групата на слушащите музика. Чалгарите са в съвсем друга категория. :laughing1:

само няма да се притеснявате...боцкам си от салатката и си бича айляче ;)

Стефчо ма, кат си толкоз чок оупън на тема коли, знаеш ли кво е правил Порше освен коли?

Ферари и Ф1 ;). За другото просто хвърлям по едно оче, че тука-таме ми е интересно ;)

На конкретния въпрос - не знам...но и много други неща за самата марка не знам. Докато за тия от "ботуша" знам повечко работи. В това число Ламбо, Алфа, ФИАТ и т.н и т.н

Ми правили са танкове. Фиат също, между другото.

Аню най-вероятно е дропил или са му дали фира скриптовете, в следствие от някоя пикифла.

Добро утро.

Мхм, грозна работа. Едно е да четеш за такива неща в чужбина, но никога не съм си помислял, че може и в България да се случи.

Ако наистина е било взрив, всички мероприятия по морето ще бъдат отменени...

С цел? Избягване на други атентати или траур?

Против събиране на маси на едно място. Ти чел ли си някога книги? :blink:

Да, но явно съм чел грешните книги, защото такова нещо не съм виждал, а въпроса ми си беше съвсем искрен и просто можеше да отговориш.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...