DON_CHEFO Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 И то заради някакъв си Лорд ли беше Епископ ли беше...се тая. И всичко щото бил рокаджийче, а Ангел се къса ли къса да отговоря...а аз ще си бия камшика Не го знам кой е човека, да почива в мир дето се казва, ама да ми четете тука лекции и да се трие сол на главата...няма да стане. Вие знаете ли кой е "Нино" Фарина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 това, че ти си го прихванал, няма да казвам от кого... От кого го е прихванал? НЕКА ДРАМАТА ПРОДЪЛЖИ............ СЕГА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Редактирах горния пост, ама пусто много сте бързи и го затрупахте, затова ще го напиша пак в нов пост: Тази вечер от 23 часа по БНТ (канал 1) ще повторят концерта на Джон Лорд, който беше на Амфитеатъра 2009-та година - който го е пропуснал тогава, да гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Майтап да става.Правете си веселото и да не ви пука....Само дето има хора, които се връзват мноооого сИрьозну...Не си 'абете живота за глупости... Ти гледай да не ти го бие някоя глобулка, че ще оригаш на мандра цЕла седмица... Ъъъъ за камшика нСтефчо говоря...ама бързо пишете ей.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Гледам вокса пак е сцепил мрака с "музикални" аргументи. Да сравняваш Джон Лорд (мир на праха му) с някакви вчерашни недорасляци в шумопродуцирането не само е кощунство, но и признак на абсолютна музикална инвалидност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 МАГДАНОЗЧО - ОБИЧАМ ТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Гледам вокса пак е сцепил мрака с "музикални" аргументи. Да сравняваш Джон Лорд (мир на праха му) с някакви вчерашни недорасляци в шумопродуцирането не само е кощунство, но и признак на абсолютна музикална инвалидност. Слава Богу, че не съм ги сравнявал тогава. И айде полека с "шумопродуцирането", че някой ще решие, че за закуска и преди лягане само Джон Лорд слушате. Ей ти малко шум от въпросния "вчерашен недораслек". Няма да се учудя ако почнете и срещу Vangelis да плюете скоро. http://www.youtube.com/watch?v=eoTbrZlRzYI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Поредната нова бира - Туборг Грейпфрут + Мента. Нищо особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Майтап да става.Правете си веселото и да не ви пука....Само дето има хора, които се връзват мноооого сИрьозну...Не си 'абете живота за глупости... Ти гледай да не ти го бие някоя глобулка, че ще оригаш на мандра цЕла седмица... Ъъъъ за камшика нСтефчо говоря...ама бързо пишете ей.. нека де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Поредната нова бира - Туборг Грейпфрут + Мента. Нищо особено. Абе откъде дойде тая мода с "различните" бири, че даже и аз си взех една с лимон - нищо особено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 ама да ми четете тука лекции и да се трие сол на главата...няма да стане. Споко, ти къде се буташ в групата на слушащите музика. Чалгарите са в съвсем друга категория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Стефчо ма, кат си толкоз чок оупън на тема коли, знаеш ли кво е правил Порше освен коли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Фолклорни вагини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Фолклорни вагини... Неее, вее... Те са Фносни. Карат ги от планета Пайнер. П.п. Мен пък ми е чудно... Абе да не би Аню да го пренаписват в момента... Нещо никъв не реагира не се обажда на ключовите фрази http://www.youtube.com/watch?v=jR4tTQVjHUI&feature=autoplay&list=AL94UKMTqg-9CoItyKPvUE2s3yWoVTC1DB&playnext=16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Споко, ти къде се буташ в групата на слушащите музика. Чалгарите са в съвсем друга категория. само няма да се притеснявате...боцкам си от салатката и си бича айляче Стефчо ма, кат си толкоз чок оупън на тема коли, знаеш ли кво е правил Порше освен коли? Ферари и Ф1 . За другото просто хвърлям по едно оче, че тука-таме ми е интересно На конкретния въпрос - не знам...но и много други неща за самата марка не знам. Докато за тия от "ботуша" знам повечко работи. В това число Ламбо, Алфа, ФИАТ и т.н и т.н Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Аре, аз загивам и заминавам за Враца... Приятно спамене без мен :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Ми правили са танкове. Фиат също, между другото. Аню най-вероятно е дропил или са му дали фира скриптовете, в следствие от някоя пикифла. Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 http://bnt.bg/bg/news/view/80686/avtobus_se_vzrivi_na_letishteto_v_burgas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Е ся си е*а мамата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Мхм, грозна работа. Едно е да четеш за такива неща в чужбина, но никога не съм си помислял, че може и в България да се случи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Ако наистина е било взрив, всички мероприятия по морето ще бъдат отменени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Ако наистина е било взрив, всички мероприятия по морето ще бъдат отменени... С цел? Избягване на други атентати или траур? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Против събиране на маси на едно място. Ти чел ли си някога книги? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Против събиране на маси на едно място. Ти чел ли си някога книги? Да, но явно съм чел грешните книги, защото такова нещо не съм виждал, а въпроса ми си беше съвсем искрен и просто можеше да отговориш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Няма се плашите ся Боко гумената глава и Цецо ше ги оправят всички терористи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.