Killerincho Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Айде глупости. Я ми кажи колко известни песни има изпълнителя John Lord (който аз не знаех) и колко известни песни има групата Deep Purple (която знам и мога да напиша в търсачката). Pls. Ако нещо ми е харесало, ще обърна света, за да го намеря. И в коя ситуация да изглеждам добре? Че не знам кой е Джон Лорд? Ха ха ха ха ха. Боли ме фара честно да ти кажа. Нито имам някакви претенции, които да защитавам, нито нищо. Не можеш да оцениш музиката на един човек, ако му слушаш само известните песни, само това ще ти кажа. Не мисля да навлизам в безсмислен спор. Така или иначе тебе те боли фара, така че няма полза от празни приказки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Ако нещо ми е харесало, ще обърна света, за да го намеря. И в коя ситуация да изглеждам добре? Че не знам кой е Джон Лорд? Ха ха ха ха ха. Боли ме фара честно да ти кажа. Нито имам някакви претенции, които да защитавам, нито нищо. Продължаваш да се вреш между шамарите. Цялата тая хамалогия можеше се размине, като на коментара на Виден беше казал - "Не го познавам тоя пич, щото не слушам тая музика, не се интересувам от тая музика", а не като се опитваш да му обясняваш колко е тъп И той, щото не познава "Pacho B". Наблягам на "и"-то, защото точно така ти звучи коментара... А относно ситуацията - еми изглеждаш като тъпо парле, дето търчи пред майка си, без да слуша какво му говорят, и толкова се е навило да търчи напред, че не усеща как само пада в дерето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Не можеш да оцениш музиката на един човек, ако му слушаш само известните песни, само това ще ти кажа. Не мисля да навлизам в безсмислен спор. Така или иначе тебе те боли фара, така че няма полза от празни приказки. Не знам ти с колко свободно време разполагаш, но аз ако трябва да слушам всяка една песен на всеки един изпълнител, няма да ми остава време да пиша глупости във форума, а това, както се досещаш е проблем. Майтапа на страна, но един изпълнител се прочува с известните си песни (Duh!). Ако някоя песен ти допадне, започваш да търсиш творчеството му. На мен примерно, лично, на мен, персонално, от песните на Deep Purple, най-много ми харесва Child in time. И това без да знам кой я е композирал. И сега като знам кой бил написал мелодията на органа, какво повече получавам от цялото изживяване? Продължаваш да се вреш между шамарите. Цялата тая хамалогия можеше се размине, като на коментара на Виден беше казал - "Не го познавам тоя пич, щото не слушам тая музика, не се интересувам от тая музика", а не като се опитваш да му обясняваш колко е тъп И той, щото не познава "Pacho B". Наблягам на "и"-то, защото точно така ти звучи коментара... А относно ситуацията - еми изглеждаш като тъпо парле, дето търчи пред майка си, без да слуша какво му говорят, и толкова се е навило да търчи напред, че не усеща как само пада в дерето... А аз просто исках да кажа, че няма нищо толкова очудващо. Чувал съм за Deep Purple (естествено), но просто не знам кои са членовете им, което от своя страна не ми пречи да оценявам творчеството им. Не ме интересува дали песента е писана от Jon Lord, Richie Hawtin, Prince или Трендафил Карамфилов. Аз слушам музиката за това, което е. Не съм до толкова ограничен, че да отричам други стилове, освен тези, които харесвам повече. Няма да тръгна да Ви се подигравам, че не знаете кои са Infected Mushroom или Man With No Name примерно. Защото в транс музиката те са същото, което е и Jon Lord в рока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Блажени са тези, които незнаят, че музиката на пърпъл е писана точно от Лорд и Блекмор, като се изключат разбира де единични случеи. Джон Лорд е нужно да се познава от обща култура, без значение кой какъв музикален вкус има. Това е уважение към музиката като изкуство! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Блажени са тези, които незнаят, че музиката на пърпъл е писана точно от Лорд и Блекмор, като се изключат разбира де единични случеи. Джон Лорд е нужно да се познава от обща кулъурс, без значение кой какъв музикален вкус има. Това е уважение към музиката като изкуство! Ричи Блекмор знам кой е. Тва обаче няма значение, щом не знам кой е Джон Лорд.. И Дио знам кой е. И Плант. Без значение обаче. Щом не знам Джон Лорд - значи съм невежа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Ричи Блекмор знам кой е. Тва обаче няма значение, щом не знам кой е Джон Лорд.. И Дио знам кой е. И Плант. Без значение обаче. Щом не знам Джон Лорд - значи съм невежа. Явно ти така го разбираш, защото започваш да доказваш на другите колко са тъпи, за да не си единствения, който е невежа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Явно ти така го разбираш, защото започваш да доказваш на другите колко са тъпи, за да не си единствения, който е невежа... На никой нищо не съм се опитал да докажа. Аз не съм болшинството от потребителите тук. Ако съм се опитал - покажи ми моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 От сутринта радиото в главата ми върти "Суправитални със Суправит!"... някой да ме фрасне с тиган, плийз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Брада си пуснал... Ти па все едно знаеш кой е Oysten Sevag примерно. Или Ludovico Einaudi. Айде молим... Ще ме извинявате. Забравих, че тука всеки освен мен, знае всичко. Сигурно всичките можете да кажете кои са Dave Grohl, Joe Elliott и Ian McDonald без да гледате в Гугъл. Ако погледнете в Гугъл, вие сами ще си знаете, че сте фейлнали, пък това е най-гадно. Първия коментар ме подразни и реших да ти драсна два реда да се спреш, но втория ме ядоса, щото явно от дума не разбираш...айде със здраве, че трябва и да се работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Някой случайно да пътува към морето на 27-ми Юли и да има 1 място в автомобила? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Последна вметка правя относно дискусията по Джон Лорд. Една от неговите най-любими песни в целия си репертоар е "Pictures of Home" от албума "Machine Head". Историята на песента е че Ричи е вдъхновен от радио предаване по късите вълни, излъчвано не от къде да е, а от България. Лириката на Гилън пък е повлияна от студио параноята и тогавашното му боледуване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Ето така трябва да звучи музиката! Ако всичкото музика звучеше така, нямаше да има нужда от лордове, сърове, армини и т.н. Махам линка. Ще кача по-добът отсек. За Психозис: http://kiwi6.com/file/ivcef3kcg8 За останалите: http://kiwi6.com/file/t98x8uqmdn Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 За останалите: http://kiwi6.com/file/t98x8uqmdn Това ми напомня на това: И другото е добро, но не достатъчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 В т'ва твойто има твъъърде много бийт. Аз не се кефя, чааааак на таквиз неща. Аз рапчето пак не съм го отрязал качествено, де**а Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Изненадващо за мен ми хареса музика правена съвместно от някакъв тип който основно транс прави: Ron van den Beuken. Верно песните, които ми харесаха не са транс Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Най-страшната работата на света Отново POV Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Това съм го гледал и преди. Колкото и да го гледам, мен ми се изпотяват ръцете само като го гледам на бюрото(имам много силен, неизлечим страх от височини), а тоя пич си се катери на 600м височина сигурно да смени крушката горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Този ефект на подсъзнанието (да не прави разлика между реалност и фиктивност) си има и положителни страни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Шшшш. Тихо, да не чуят другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Спорът ви е леко безсмислен, поради все още недоказаното съществуване на "горе" и "долу", а и както е известно Земята е кръгла, че и се върти в допълнение, та указването на някакви посоки в този случай са доста относителни... ...Ноо..., също така известен факт е, че всичко живо се шиба по кьошетата... Тъй, че не бъди много сигурен за горето и долуто Да, всички знаем всичко! Опитвам се да ти обясня, че първо трябва да се информираш, след това да си правиш устата да казваш някакви неща. Дори и да не знаеш нещо - иди, има гугъл, разбери за какво иде реч, чак тогава давай коментари. Нормално е да не знаеш всичко, пък и като не си запознат - мълчи си, не се навирай между шамарите. Той Аню е пееечен, той гугъл не ползва! Толкоз е печен, че кон да му го натресе..., назад два-три пръста мож да го избута, но напред няма да подаде! И изобщо, Гугъл е за лузърите и тия дето яко фейлват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Аааййдеееее... Гадо фърли пиратката в прясната кравешка торта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Прияде ми се торта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Неизвестно как не сте забелязали, че Аню, тоя виден радетел за опрощаване на правописни грешки, допускани при изписването на рядко употребявани(от него) думи, е написал Очудвам... Сигурно той повече се Очудва, докато ние, с ниската езикова култура повече се учудваме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Абе не знам ама и Пламен сбърка...Земята не е кръгла, геоид е... ГолЕма драма се е заформила тука..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Магданозе, ще ти забраня да четеш тази тема, понеже ставаш дребнав, а това е заразно - това, че ти си го прихванал, няма да казвам от кого, не значи, че искам да ми го прехвърлиш и на мен... Между другото тази вечер от 23 часа по БНТ (канал 1) ще повторят концерта на Джон Лорд, който беше на Амфитеатъра 2009-та година - който го е пропуснал тогава, да гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.