Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Относно дъбстепа, ако видя Скрилекс на улица му скачам с еленски....

Друго е обаче Джон Лорд. Мисля, че няма какво повече да се каже за легенда. Да почива мир!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Колко души мислиш го знаеха кой е, преди да се появи новината днес, че е починал ?

Със сигурност поне тези от нас, които са израстнали с гениалната музика, на която беше автор! RIP, Sir Jon! :bowdown:

Със сигурност поне тези от нас, които са израстнали с гениалната музика, на която беше автор! RIP, Sir Jon! :bowdown:

И не само те.

Добро утро.

Колко души мислиш го знаеха кой е, преди да се появи новината днес, че е починал ?
Които трябва - знаеха. И без да е музиката на моето поколение - съм израстнал с Пърпъл и Пинк Флойд (макар и за вторите да ми трябваше време).

Джон Лорд може и да е починал, но надпреварите му с Ричи Блекмор са вечни. Според мен вече е горе, редум с големите имена на класическата музика...

Според мен вече е горе, редум с големите имена на класическата музика...

Не знам кой е и знам, че не е хубаво да се говори за починали хора, но дали е горе според теб? И аз харесвам Уди Алън и творчеството му, но като почине, надали ще иде горе...

П.П. Някой няма ли да се заяде с Antares, че е изписал грешно редом? По-фрапираща грешка е от помия и разни такива, други рядко използвани думи..

П.П.П. Въпроса беше реторичен.

Спорът ви е леко безсмислен, поради все още недоказаното съществуване на "горе" и "долу", а и както е известно Земята е кръгла, че и се върти в допълнение, та указването на някакви посоки в този случай са доста относителни...:P

Аньо, пак ли мрънкаш? Склонен съм да приема, че това е грешка от бързане, а и ако ти рядко употребяваш "редом", е твой проблем. Да не говорим, че ти упорито изписваше "помия" сбъркано, въпреки че ти се натъкваше, че е грешно.

Аньо, пак ли мрънкаш? Склонен съм да приема, че това е грешка от бързане, а и ако ти рядко употребяваш "редом", е твой проблем. Да не говорим, че ти упорито изписваше "помия" сбъркано, въпреки че ти се натъкваше, че е грешно.

Не. На теб на такова ли ти прилича? Аз не визирах "редом" като рядко употребявана дума, а помия. И не ми се е натяквало. След първия път се поправих. Можеби втория..

В интерес на истината, ако точно в този момент не бях нападнат в гръб :lol: , може би щях да успея да го напиша правилно...

Иначе, Аньо, нямам против бе, заяжте се :) Честно казано, поотминали са моментите, в които всяка реплика, написана по мой адрес я приемам лично и като опит за стартиране на словесна война :)

Ти па все едно знаеш кой е Oysten Sevag примерно. Или Ludovico Einaudi.

Айде молим...

Ей затова постоянно ще се разправяш тук (по-точно: ти ще се разправяш, а другите ще ти гледат сеира) - щото не знаеш кога и как да спреш, а и сравненията с двете имена са нелепи, не знам дали се сещаш защо. :ninja:

П.П. А по случайност, този втория, случайно го знам...

Ей затова постоянно ще се разправяш тук - щото не знаеш кога и как да спреш, а и сравненията с двете имена са нелепи, не знам дали се сещаш защо. :ninja:

П.П. А по случайност, този втория, случайно го знам...

Знам, как ще не знам.

А другите ги знам като групи, а не като отделни имена. Не съм казал, че е съизмеримо. Искам да кажа, че няма как да знаеш всички музиканти. Особено ако не се интересуваш от групата/изпълнителя.. Нищо чак толкова чудно няма.

П.П. То и как да не го знаеш. Той прави много хубава музика човека.

Брада си пуснал...

Ти па все едно знаеш кой е Oysten Sevag примерно. Или Ludovico Einaudi.

Айде молим...

Пич, не я хващай темата... Не можеш да сравняваш някви си двама, дето ги знаеш ти и още 10 човека, със Джон Лорд. Иди, информирай се и тогава говори, щото сега сравняваш Pacho B със Paul Oakenfold.

Пич, не я хващай темата... Не можеш да сравняваш някви си двама, дето ги знаеш ти и още 10 човека, със Джон Лорд. Иди, информирай се и тогава говори, щото сега сравняваш Pacho B със Paul Oakenfold.

А не може. Той музкант човек, разбира ги нещата. Кой не прави сетове не е музикант, откъде да ги знае тия другите слабаци :) Нищо ново под слънцето де, тя музикалната култура на нацията е трагична от много време насам, не е от вчера.

Ще ме извинявате. Забравих, че тука всеки освен мен, знае всичко.

Сигурно всичките можете да кажете кои са Dave Grohl, Joe Elliott и Ian McDonald без да гледате в Гугъл.

Ако погледнете в Гугъл, вие сами ще си знаете, че сте фейлнали, пък това е най-гадно.

А не може. Той музкант човек, разбира ги нещата. Кой не прави сетове не е музикант, откъде да ги знае тия другите слабаци :) Нищо ново под слънцето де, тя музикалната култура на нацията е трагична от много време насам, не е от вчера.

Това дали знам автобиографията на изпълнителя не ми пречи да оценявам музиката му. Сеш' са?

Чакай малко, Dave Grohl не беше ли барабаниста на Nirvana? Дето създаде в последствие Foo Fighters? Нима говорим за него, редОм с Джон Лорд? Лелее.... Един от бащите на рока с едно от децата-идиотчета...

Чакай малко, Dave Grohl не беше ли барабаниста на Nirvana? Дето създаде в последствие Foo Fighters? Нима говорим за него, редОм с Джон Лорд? Лелее.... Един от бащите на рока с едно от децата-идиотчета...

Повеждаш разговора в грешна посока..

Ще ме извинявате. Забравих, че тука всеки освен мен, знае всичко.

Да, всички знаем всичко! Опитвам се да ти обясня, че първо трябва да се информираш, след това да си правиш устата да казваш някакви неща. Дори и да не знаеш нещо - иди, има гугъл, разбери за какво иде реч, чак тогава давай коментари. Нормално е да не знаеш всичко, пък и като не си запознат - мълчи си, не се навирай между шамарите.

Нищо ново под слънцето де, тя музикалната култура на нацията е трагична от много време насам, не е от вчера.

Музикалната култура я остави настрана, всеки да си слуша каквото си иска, стига да не ми пречи на мен. По-трагичното е, че много малко хора си правят труда да прочетат два-три реда и да разберат защо коментираме нещо си там.

Това дали знам автобиографията на изпълнителя не ми пречи да оценявам музиката му. Сеш' са?

Каква автобиография бе, ти името му не знаеше докато не почина. Как да му оцениш музиката, като даже името му не знаеш. Как да разбереш каква музка е правил човека, като даже не знаеш какво да напишеш в търсачката. Както и да го въртиш, няма как да изглеждаш по-добре в тази ситуация. Ако беше в някой форум за електронна музика, можеше и да изгрееш като звезда там. Тук няма как да стане, приеми го някак си. Без нервен срив.

Да, всички знаем всичко! Опитвам се да ти обясня, че първо трябва да се информираш, след това да си правиш устата да казваш някакви неща. Дори и да не знаеш нещо - иди, има гугъл, разбери за какво иде реч, чак тогава давай коментари. Нормално е да не знаеш всичко, пък и като не си запознат - мълчи си, не се навирай между шамарите.

Че аз какво съм коментирал за човека? Казах само, че най-вероятно не е в рая.

Голям проблем стана, че не знам кой бил Джон Лорд. Ми не ме е интересувало, не съм разбрал. Ако беше станала дискусия, щях да се информирам. Ако бях започнал да говоря негативи, щях да се информирам (а щях и да съм предварително информиран). Толкова малко ме интересува кой е Джон Лорд и толкова малко имам желание да го обсъждам, че чак на второто мнение от дискусията погледнах в Гугъл кой е.

Аз и Muse харесвам, но не знам кои са членовете поименно.

Каква автобиография бе, ти името му не знаеше докато не почина. Как да му оцениш музиката, като даже името му не знаеш. Как да разбереш каква музка е правил човека, като даже не знаеш какво да напишеш в търсачката. Както и да го въртиш, няма как да изглеждаш по-добре в тази ситуация. Ако беше в някой форум за електронна музика, можеше и да изгрееш като звезда там. Тук няма как да стане, приеми го някак си. Без нервен срив.

Айде глупости. Я ми кажи колко известни песни има изпълнителя John Lord (който аз не знаех) и колко известни песни има групата Deep Purple (която знам и мога да напиша в търсачката). Pls.

Ако нещо ми е харесало, ще обърна света, за да го намеря. И в коя ситуация да изглеждам добре? Че не знам кой е Джон Лорд? Ха ха ха ха ха. Боли ме фара честно да ти кажа. Нито имам някакви претенции, които да защитавам, нито нищо.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...