Grimjaur Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Съгласен съм, но това не ми пречи. А ти да вземеш да ми отговориш на въпроса и ако може, да предложиш нещо конкретно като марка и модел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Искам! Само 1000 лв. Колко му е 100 човека от форума да съберат по 10 лв до края на тази седмица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 7970 - наистина добра карта, но имайки предвид, че от марката Сапфир можеш да вземеш почти същата за 850 лева, то варианта с асуса не е толкова привлекателен вече . Така че, психоза, търси си само 85 човека . Иначе одеве в 8 часа навън - 38 градуса. Добре ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 За първи път ми идва да кажа "щях да пукна от жега" и то не на майтап. Одеве ми беше толкова топло, че мислех че пак съм вдигнал температура, та влезнах в банята и взех един доста хладен да не кажа студен душ та да се освестя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Днес доста хора "пукнахме" от жега..... Ааа да, климатика ми замръзна... За недосещащите се - да питат Гадо... Иначе в 00:00 часа термометъра в спалнята ми показва 30 градуса, а синоптика казва, че навън е 28..само че, досега бях навън и никак не се чувствах комфортно с тези уж 28 градуса....Жегааааааа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 7970 - наистина добра карта, но имайки предвид, че от марката Сапфир можеш да вземеш почти същата за 850 лева, то варианта с асуса не е толкова привлекателен вече . Така че, психоза, търси си само 85 човека . Защо да избирам по-евтиното, ако народът ще събира парите? Иначе одеве към 9 бях навън и имах чувството, че въздухът е плътен. Сега съм къпан и седя пред вентилатор. Предпочитам пневмония пред жега, да го ева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Днес доста хора "пукнахме" от жега..... Да бе ама за мен 28 градуса са една добра температура за в къщи... зимата... Аз топло обичам. Мисълта ми беше, че щом на мен ми е топло изобщо не ми се мисли на останалите какво им е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Утре ще се разбере ще има ли още един джигит по пътищата или няма да има... Добро утро. http://www.youtube.com/watch?v=XCGQiGEYl4Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Стефчо, поздраф за теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Като гледам обстановката - кривоизмазаната стена, безумно тъпия праг от 15-20см под вратата и т.н., то бих казал, че това е от серията "Курви на строежа" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Защо Стефчо бе, тази и аз ще я взема.. Прага е убиец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Мед е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Ужас! :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 ... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Няма по-тъпи текстове от тези на Ъпсурт Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Aaaaaaaa, Лорета, нЕма'се разбЕреме тука! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 И аз това викам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 От бая време не ми се беше случвало да се наложи да трия вирус. Това нещо имитираше Action Center и каквото и да се натиснеше от този панел, те препраща да инсталираш някаква програма и тъпнята по никакъв начин не искаше да се махне. Добре че я има любимата ми програма hijackthis. Тя не прощава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8Ttf-51o5uM 0:45 Все едно рояк пчели правят див секс в мозъка ми! I LIKE IT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 О, прощавай, че не харесвам тази "музика". Разбирам, че дъбстепа е нужен - все пак и "музикантите" трябват да серат някъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 0:45 Все едно рояк пчели правят див секс в мозъка ми! I LIKE IT! А на 2.20 какво става - пчелите запалват по една цигара в леглото ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 О, прощавай, че не харесвам тази "музика". Разбирам, че дъбстепа е нужен - все пак и "музикантите" трябват да серат някъде... Няма нужда да прощавам, всеки с вкуса си. Ама правиш точно това, за което ръчкаш woox - на всяка манджа се мерудийваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Няма нужда да прощавам, всеки с вкуса си. Ама правиш точно това, за което ръчкаш woox - на всяка манджа се мерудийваш Десет реда обяснение как не си прав Почина Джон Лорд! Лека му пръст. За помен: http://www.youtube.com/watch?v=_WFLUhSym80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.