Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Т'ва да спускаш без фар след 9 часа вечерта по горска пътечка със серпентини си е истински тест за владеене на велосилата :lol: Може да ми викате дарт Пешо :lol:

Абе аз отдавна подозирах, че това си ти, ама до този момент нямаше как да го докажа...:laughing1:

http://www.youtube.com/watch?v=eAGA9B17TPE

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ти си бе - хилав си, защото това ти е първото качване на велосипед след "Голямата пауза"...я виж даже и какъв е велосипеда, само дето не си му сложил и помощни колелца. :laughing:

Пламене, баш след "Голямата пауза" съм всичко друго, но не и хърбав :lol:

Между другото, за какви пари мога да взема някаква евтинджос въздушна пушка? Съвсем сериозно мисля да започна да отстрелвам кварталните котки. Тия противни твари всеки път решават да си правят звучните брачни ритуали под прозореца ми. И все - достатъчно далеч, за да не мога да ги уцеля с лук, кайсия или каквито снаряди има във фруктиерата. Вчера се наложи да слизам долу, за да ги разгоня, тяхната мамица противна...

Т'ва да спускаш без фар след 9 часа вечерта по горска пътечка със серпентини си е истински тест за владеене на велосилата :lol: Може да ми викате дарт Пешо :lol:

С тия изпълнения гледай да не ти викаме дед Пешо :ghost

Видене, да не си обикалял и ти някъде по ужасните слънца през последните дни? Онзи ден ми се случи точно същото - супер неочаквано рязко висока температура. И започваш да изглеждаш леко налудничаво - хората се разхвърлят до голо, ти се тресеш от студ...

Цвети, по цял ден на зверско слънце последните дни, изглеждам като черноморски курортист вече...

Стига се обяснява като някоя ученичка :)

Ми той си е! Какво се чудиш... Пий си бирата на воля и не се занимавай с болни хора. beer.gif /като мене/

Вулгарен си.

А ти ще си останеш сам още дълго време... Като ги заговориш за времето ли си приказвате?

Бат'Весо фиркан си уе.. оди да си лягаш :D

Няма! И аз няма!!!

Видене, може ли да намериш и на мен един живачен? Ще съм многоооооооооо благодарна :) И сама ще мина да си го взема. Аз не съм Николай и не ми трябват доставки до нас :laughing1:

На Ники е този и беше последният в аптеката. И аз не му го доставям понеже го е поръчал, а понеже аз така съм решил. Туй не е предмет на странични разговори.

А ти ще си останеш сам още дълго време... Като ги заговориш за времето ли си приказвате?

1. Беше шега. Бях решил, че няма смисъл да се обяснявам, но ти си третия, та реших да уточня най-накрая.

2. Защо реши, че в момента съм сам?

3. До сега съм имал много връзки и при нито една от тях не съм заговарял жените като им казвам колко са им хубави задниците и гърдите.

Не съм сигурен какво ви е отношението на вас всичките "женкари", но повечето жени заслужават уважение. С подобен комплимент се показва единствено, че представляват един сексуален обект, а това на никоя жена не е приятно. Освен ако не е в оная част, която не заслужава уважение. На тях им е приятно да ги гледаш и да се отнасяш към тях като към мръвки.

С подобен комплимент се показва единствено, че представляват един сексуален обект, а това на никоя жена не е приятно. Освен ако не е в оная част, която не заслужава уважение. На тях им е приятно да ги гледаш и да се отнасяш към тях като към мръвки.

НИЩО не знаеш за жените!!! НИЩОООООООООООООООООООООООО!!!!!!

3. До сега съм имал много връзки и при нито една от тях не съм заговарял жените като им казвам колко са им хубави задниците и гърдите.

Много връзки? WTF*2

Не ме познаваш толкова добре, колкото си мислиш.

Иван-е, може би ти знаеш само за тези с жени :laughing: :laughing1: :laughing:

Бъзик беее

НИЩО не знаеш за жените!!! НИЩОООООООООООООООООООООООО!!!!!!

Ако това дето го твърдиш беше правилно - "Искаш ли да ходим да правим секс?" щеше да е много вървежен въпрос с почти 100% успеваемост.

То е. :blink:

Добре, добре. Иди в някой бар и я сервирай тая реплика на някоя жена, да видим каква реакция ще получиш. Отворко.

Не съм сигурен какво ви е отношението на вас всичките "женкари", но повечето жени заслужават уважение. С подобен комплимент се показва единствено, че представляват един сексуален обект, а това на никоя жена не е приятно. Освен ако не е в оная част, която не заслужава уважение. На тях им е приятно да ги гледаш и да се отнасяш към тях като към мръвки.

Те за тва, Ангеле още много пъти ще се сополивиш и ще изплакваш мъката си пред леко (или не до там) подпийнала и откровенно бъзикаща те компания.... Ич не ми се обяснява, пък и то акълът не е х♚й, та да ти го набият, ама едно искам да ти кажа! Ъъъъ... найш, чИ имаш доста изкривена представа за Уважението в дадения контекст!? Ти си само за Холандия, пич. Там поне лесно ще си намериш някоя мистреса, дето да се сети, че това търсиш и да не е пикла...

...ама ми омръзнаха пуканките, понеже твърде начесто се налага да ги ям...дали да не мина на семки...

Рупай си пеканките щот прочистват дебелото черво... Пък тва нещо за старите хора е страшно полезно.

Пламене, баш след "Голямата пауза" съм всичко друго, но не и хърбав :lol:

Ти ли бе кльощьо? И за една канибалска закуска няма мръвка по теб, нъл' онзи ден те видях :)

Те за тва, Ангеле още много пъти ще се сополивиш и ще изплакваш мъката си пред леко (или не до там) подпийнала и откровенно бъзикаща те компания.... Ич не ми се обяснява, пък и то акълът не е х♚й, та да ти го набият, ама едно искам да ти кажа! Ъъъъ... найш, чИ имаш доста изкривена представа за Уважението в дадения контекст!? Ти си само за Холандия, пич. Там поне лесно ще си намериш някоя мистреса, дето да се сети, че това търсиш и да не е пикла...

Добре, добре. Говори ми.

Това, че ти в онзи момент си ме "бъзикал" говори лошо единствено за теб и ниския ти морал.

Ти няма за къде вече, щото си дърт и грозен, но другите да се водят от съвета ти, да обикалят по жените, да им казват колко са им хубави задниците, и какво ще им причиняват ако останат на саме с тях. Не че някой ще тръгне да го прави де. Все пак не са малоумни.

Съответно да не забравят да се изплюят в краката им и да се хванат с шепата за топките. Пък да се чудят що не се получава (в повечето случаи).

Драги ми Гадо, жената сама трябва да реши, че иска да прави секс с Вас. Няма как да я накарате, освен ако не сте склонен да я изнасилите.

А мога да ви гарантирам, че отношението "Много ти е як задника, ща *бъ." не работи. Или работи много, много рядко. Трябва да сте супер красиви за целта, което пък ме навежда на мисълта, че повечето коментират по хорски приказки, а не личен опит.

[/troll rant]

...

Ангеле, на жените им харесва да получават и неприлични комплименти, вЕрвай ми. Виждал си ме, знаеш ме и може да си сигурен, че не съм такъв, който би подсвиркал след всяка жена по улицата с по-къса поличка. Но има моменти можеш най-откровенно да изтърсиш на някоя, че само от мисълта за нея се одървяш и че ако сега/днес не правите секс ще ти се наложи половината вечер да стоиш под душа и да се обливаш със студена вода (правил съм го и реакцията е била ухилване до ушите след което ... сещаш се).

И може да си сигурен - няма жена, на която да не ѝ хареса. Още повече, когато е подминала 26-27... Колкото и да не си го признават, всички без изключение - и жени и мъже, имат комплекси. А това някой да иска да прави секс с теб си е от най-големите комплименти, както и да го гледаме.

Това е по малко по-цивилизован начин поднесено, същото което Виден и Галин искаха да ти кажат.

Ти си само за Холандия, пич.

Ти луд ли си?!?!?! Там ВЕДНАГА са го полазили калинките! Даже без да се обажда..

А мога да ви гарантирам, че отношението "Много ти е як задника, ща *бъ." не работи.

Никой никога не е споменавал тоя "лаф", но ти си толкова непредсказуемо некадърен в комуникацията, че си способен и това да си помислиш. Някъде по-горе казах - не става само с подмятане, с простотии и т.н. Понякога един поглед е достатъчен. След около 10 години може и да разбереш по ТРУДНИЯ начин.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...