Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ммм чудничко, избрал си най-добрия сезон да се разболееш...Не че и на мен не ми се е случвало де.....Гадничко си е....Бегай ако можеш някъде на хлад из баирите..

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

В един сайт за утрешната прогноза по часове - дадоха температури около 41-42 в часовете между 13. и 15.00. Като се има предвид, че това е на сянка, който ходи да го пече слънцето му съчувствам.

Питай ме мен, вчера и днес... Балимумамата, ама толкоз бири, дет ги излочих за тия два дни, по принцип пия за седмица. И все пак съм толкова дехидратиран, че бъбреците ме болят :huh:

А аз съм на антибиотик... със зачервено гърло и температура...

Тебе като те видях онзи ден с двете фланелки една върху друга и с шапката на глава... и изобщо те не знам как си още жив :tongue

В един сайт за утрешната прогноза по часове - дадоха температури около 41-42 в часовете между 13. и 15.00. Като се има предвид, че това е на сянка, който ходи да го пече слънцето му съчувствам.

Климатикът в колата е повреден. В момента в колата държа един живачен термометър, който съм приготвил за Ники. Миналия ден живакът стигна до възможния максимум от 44, без да е бил на слънце...

Тебе като те видях онзи ден с двете фланелки една върху друга и с шапката на глава... и изобщо те не знам как си още жив :tongue

Беше ми студено. Явно още тогава съм бил болен. Сега съм спрял климатика, отворил съм прозорците в офиса и стоя с блуза и пуловерче без ръкави... и не ми е топло...

Беше ми студено. Явно още тогава съм бил болен. Сега съм спрял климатика, отворил съм прозорците в офиса и стоя с блуза и пуловерче без ръкави... и не ми е топло...

Ти си се изчекнал нещо бе, майна... :blink:

Температура бе майна... така влияе...

Аз принципно обичам да ми е по-топличко, пък и ти беше надул климатика, но днес ми е по-зле и не ми е студено единствено на слънце.

Ти си се изчекнал нещо бе, майна... :blink:

Не бе, колега, има висока температура и го втриса. Аз миналата нощ вдигнах 39 за известно време и взех да мръзна. Спрях климатика и се завих.

gado, алкохолът дехидратира и в големите жеги е добре да се избягва - каза тя и си отпи от леденостуденото бяло винце. :)

Видене, да не си обикалял и ти някъде по ужасните слънца през последните дни? Онзи ден ми се случи точно същото - супер неочаквано рязко висока температура. И започваш да изглеждаш леко налудничаво - хората се разхвърлят до голо, ти се тресеш от студ...

А на дядо Мраз - скорошно оздравяване.

Вие сте дефектни беееееееееее! Аз по цял ден лоча вода, в работилницата на сянка е около +50(тва заради пещта) и като изляза навън ми е ладно laughing1.gif

Питай ме мен, вчера и днес... Балимумамата, ама толкоз бири, дет ги излочих за тия два дни, по принцип пия за седмица. И все пак съм толкова дехидратиран, че бъбреците ме болят :huh:

Бирата не хидратира. Точно обратен ефект има. Няма по - добро от водата.

Вие сте дефектни беееееееееее! Аз по цял ден лоча вода, в работилницата на сянка е около +50(тва заради пещта) и като изляза навън ми е ладно laughing1.gif

Май по-скоро сме глезени и изнежени. :) Или не отдаваме подобаващото внимание на водата. :)

Наскоро пак преоткрих водата. :)

Всъщност никога досега не съм пил директно от водопроводната мрежа, дори преди 20-тина години ходех редовно с колата до Хисар и си пълнех по-големи количества. След това не знам какво ми стана, но спрях да ходя и минах изцяло на безалкохолни и сокове. И така - с години, даже вече не си и купувах минерална вода. Да, ама преди месец, покрай едни покупки в Билата, кой знае какво ми щукна и си взех едно шише минерална вода. Стоя в хладилника поне 2 седмици без да го пипна покрай кока-колите и останалите заместители, докато един ден не се прибрах след бая ходене из жегите и понеже нямаше друго студено в момента, награбих водата - ейййй, то било голям кеф! И наистина се уверих впоследствие, че трудно може да намериш истински заместител на водата в чисто състояние. :))

Щях да напиша един възторжен абзац колко е полезна водата и как трябва да се пие по много, ама като не го спазвам, ми прозвуча някак си изкуствено... ;)

Кой пие вода бе, братко? Доктор Радева...

Водата е полезна, ама питайте хората, които обикалят по слънцето по много време. Принципно е по-добре да пиеш нещо, което съдържа и някакви соли, защото чистата вода не помага за жаждата и солевия баланс.

Интересно. На гребната преди малко похвалих едно момиче, че има много хубаво дупе, а аз дори не съм гъзоман и даже не бях обвинен, че съм простак, а и ми благодари накрая! Може би има надежда?

дедо, да се оправяш скоро. Повече супички и свирки и ще си тип-топ до ден-два. :beer:

...клацида ми го изписаха за цяла седмица... това значи 7 дена без бира :angry1

Няма такъв филм - скоро на мен ми изписаха клацид заради един неизчистен бронхит от 2 последователни априлски грипа тази година и нямах никакви проблеми (и ограничения) с бирата, а ердомед дадоха ли ти към него?

Не. АЦЦ ми изписа което е подобно като гледам.

А всеки грамотен човек знае, че антибиотици и алкохол не се приемат в един и същи момент.

И след антибиотик е добре да се взимат пробиотици за нормализиране на чревната флора като ентерол, лактофлор и т.н. А за по-добри резултати и хубаво кисело мляко ама не на данон или друго с изтрепано всичко живо в тях ами такова което ако го оставиш отвън на 5тия ден максимум ще се надуе. Напоследък кльопам онова на Верея оранжевото въпреки че има какво да се желае. 1 ден отвън и нищо му няма но на 2рия май се надува. Особено в тези горещини.

А всеки грамотен човек знае, че антибиотици и алкохол не се приемат в един и същи момент.

И след антибиотик е добре да се взимат пробиотици за нормализиране на чревната флора като ентерол, лактофлор и т.н. А за по-добри резултати и хубаво кисело мляко ама не на данон или друго с изтрепано всичко живо в тях ами такова което ако го оставиш отвън на 5тия ден максимум ще се надуе. Напоследък кльопам онова на Верея оранжевото въпреки че има какво да се желае. 1 ден отвън и нищо му няма но на 2рия май се надува. Особено в тези горещини.

Стига се обяснява като някоя ученичка :)

Галине, да са появяяш, че тряя та питам за климатик. Аз отиам да жуля мъстиска.

Това го поствам само на майтап, разбира се:

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=609748

Интересно. На гребната преди малко похвалих едно момиче, че има много хубаво дупе, а аз дори не съм гъзоман и даже не бях обвинен, че съм простак, а и ми благодари накрая! Може би има надежда?

Вулгарен си.

Това го поствам само на майтап, разбира се:

http://www.trud.bg/A...rticleId=609748

По-долу имаше и друг майтап:

39-годишен мъж се катери три метра, за да открадне бира и колбаси от магазин...Установено е, че кръдецът е проникнал в магазина от задната част, през прозорче, което било на около 3 метра височина....Той е отмъкнал две бири по два литра, две бири по един литър, 4 сушеници, 2-3 суджука....

Жега, ейййй...ама и мезе си трябва...:beer:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...