Grimjaur Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Ебаси...3 изстрела с калашник от упор и нищо! Да не е някакъв фейк? Разгадах го - загледах се по-внимателно и след n-найстото пускане се усетих - калашника стреля с пристрелочни патрони - като халосния, само че вместо да е затворена гилзата, тя е затапена с тапа от кече. Това е и което дупчи плата. Откровен фалшификат. Ето последствия от куршуми в бронежилетки и каски. Има снимки и на плочи. За неруски говорящите - онзи със зашития врат първо го е спасила радиостанцията а по-късно куршум се хлъзва по каската и му порва врата. http://2cafe.net/15547-kak-bronezhilety-i-shlemy-spasayut-zhizn.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 ...веднага щяха да бъдат разбити, нали? Няма смисъл...щото после ще ти се приискат и автобусите в Дубай, доходите им, хотелите, островите и т.н. - по-добре да гледаме към белите страни, дето са по-наблизо. ...И още как... Едва ли такива спирки щяха да изкарат и няколко часа, без да бъдат разфасовани...и то не само, от мургавите ни братовчеди, но и от белите ни събратя... И цените на бензина, и цените като цяло, и сметките за ток и вода, които те не плащат, и парите, които държавата отпуска на младоженците и новородените им деца, особено ако са момчета, и т.н. и т.н., но, да, по-добре да гледаме към Запада . Нямам думи за Дубай просто... Приказка...Красота... И да, да не говорим за преференциите... Една моя братовчедка се омъжи в Дубай, мъжът й и семейството му изповядват християнството, много цивилизовани, стандартът им на живот е на светлинни години от недоразумението, в което живеем тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Нямам думи за Дубай просто... Приказка...Красота... И да, да не говорим за преференциите... Една моя братовчедка се омъжи в Дубай, мъжът й и семейството му изповядват християнството, много цивилизовани, стандартът им на живот е на светлинни години от недоразумението, в което живеем тук... Нещо се бъркаш. Стандарта на живот там е на светлинни години от стандарта на живот навсякъде другаде по света. Особено за местните жители. Виж за временно пребиваващите там работещи в хотелите и т.н. е друга хава - имам позната която работи там известно време и се махна при първа възможност. Да работиш там не е по-различно от това да работиш в друга относително цивилизована държава - по-добре е отколкото в БГ но си наемен работник и няма нищо общо със стандарта на живот на арабите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Нещо се бъркаш. Стандарта на живот там е на светлинни години от стандарта на живот навсякъде другаде по света. Особено за местните жители. Виж за временно пребиваващите там работещи в хотелите и т.н. е друга хава - имам позната която работи там известно време и се махна при първа възможност. Да работиш там не е по-различно от това да работиш в друга относително цивилизована държава - по-добре е отколкото в БГ но си наемен работник и няма нищо общо със стандарта на живот на арабите. Да, да, аз именно за преференциите на арабите говоря... Наистина са на светлинни години напред в почти всяко отношение... Да, сигурно за гастарбайтерите е друго, но и зависи, кой какво работи и как се е уредил... Все пак ще предпочета там да съм наемен работник, отколкото тук, нищо, че стандарта на тамошното население е друг... То тук, защото ни плащат адекватно... Братовчедка ми е рехабилитатор и бе доволна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Да, да, аз именно за преференциите на арабите говоря... Наистина са на светлинни години напред в почти всяко отношение... Да, сигурно за гастарбайтерите е друго, но и зависи, кой какво работи и как се е уредил... Все пак ще предпочета там да съм наемен работник, отколкото тук, нищо, че стандарта на тамошното население е друг... То тук, защото ни плащат адекватно... Братовчедка ми е рехабилитатор и бе доволна. Братовчедка ти е местен жител затова и грам не знае какво е положението с останалите. Гастарбайтерите не само, че нямат никакви права ами и опазил ги господ да се разболеят нещо или да се случи някаква злополука. Най-добрия избор ще е да хванеш някак самолета за БГ и да се лекуваш тука. Така поне ми разправяше Росица и затова се махна при първа възможност. Временна работа докато си млад за да припечелиш малко - да, но не и нещо по-сериозно. Иначе за условия на труд и заплащане то почти навсякъде в Европа е по-добре за нормалните хора (изключвам специалистите - те навсякъде са "глезени") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Нямам думи за Дубай просто... Приказка...Красота... И да, да не говорим за преференциите... Една моя братовчедка се омъжи в Дубай, мъжът й и семейството му изповядват християнството, много цивилизовани, стандартът им на живот е на светлинни години от недоразумението, в което живеем тук... Ъм... нали съзнаваш, че въпреки всичко, в арабския свят ще си някъде наравно с камилата във хранителната верига? Братовчедка ти е изкарала рядък късмет. Щото и аз съм слушал за разни истории за женени за араби. Не са много лицеприятни. Знаеш ли, че например, на плажовете е забранено на жените да се събличат по бански? И това е една от малкото 'преференции'... Но нищо де, иди, виж как е. После и за теб ще разказваме :] Половината от клиентите на фирмата ми са араби. Или Алкайди, както им викаме. Е просто няма толкова противно племе. Не съм расист, но за арабите ще направя изключение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 И като булка в семейството и братята и бащата на мъжа ти могат да те Дъщерята на съученичка на баща ми е женене някъде из оня регион и майка и разправяше за тия "секстри". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Ъм... нали съзнаваш, че въпреки всичко, в арабския свят ще си някъде наравно с камилата във хранителната верига? Братовчедка ти е изкарала рядък късмет. Щото и аз съм слушал за разни истории за женени за араби. Не са много лицеприятни. Знаеш ли, че например, на плажовете е забранено на жените да се събличат по бански? И това е една от малкото 'преференции'... И като булка в семейството и братята и бащата на мъжа ти могат да те Дъщерята на съученичка на баща ми е женене някъде из оня регион и майка и разправяше за тия "секстри". Мен друго ми е интересно...ясно е, че мюсюлманската религия е измислена от мъже, за да обслужва само и единствено техните интереси. За всички също така е ясно, че жените там ги отвсякъде, не само в буквалния смисъл. И тогава на какво отгоре, 99% от същите тези жени са доволни от положението си, щото Аллах бил казал така....скоро пак гледах едно интервю с мюсюлманки - ебаси сектанската история, по-промити мозъци са само тези на севернокорейците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Ама не бе, щом на картинките изглежда красиво, значи е е*ати якото за живеене там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Знаеш ли, че например, на плажовете е забранено на жените да се събличат по бански? И това е една от малкото 'преференции'... Жена не може да обикаля по улицата без своя мъж. Иначе - затвор. Ако мъжа не иска да обикаля, жената ще си седи в къщи. А един познат ми разправяше как някакъв негов приятел искали да го глобят, защото се целувал с приятелката си на някаква пейка. И тогава на какво отгоре, 99% от същите тези жени са доволни от положението си, щото Аллах бил казал така....скоро пак гледах едно интервю с мюсюлманки - ебаси сектанската история, по-промити мозъци са само тези на севернокорейците. Доволни са, защото не знаят друго. Реално погледнато, какво лошо има в това да правиш секс с няколко мъже/жени? Нищо. Не е като да им режат сухожилията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Реално погледнато, какво лошо има в това да правиш секс с няколко мъже/жени? Нищо. Не е като да им режат сухожилията... Или да ти вадят зъб......ама ако и на теб ти се изреди цялата рода от мъжки род, после пак ще те питам...ама пък знам ли какво ще ми отговориш, ти си доста непредвидим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 А една препатила приятелка ми разказваше за Дубай, че жените ги брояли не за един, а за половин свидетел (пред съда или в разните му учреждения). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 В Дубай е ОК, все пак такава им е културата. При нас имахме един такъв див мюсюлманин - пича правеше луда тийм лидерката . Не можело жена да се обръща към него, как така щяла да му казва какво да прави ... Много проблеми имаха колегите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Аз знам като дойдоха двама тунизийци да ги обучаваме... Единия си ходеше с килимчето във сървърното, да се кланя на CISCO суичовете и блейдовете... И щеше да прави стачка, щото в обедната почивка сме пиели бира в негово присъствие. Завели ги колеги в една механа, ония като видял препарирана глава на глиган на стената щял да получи инфаркт... И все пак, когато излезнах в болнични, беше единствения, който ме пита как съм, какво ми е и т.н. Така че може би не бива да съдим прекалено хората, ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Или да ти вадят зъб......ама ако и на теб ти се изреди цялата рода от мъжки род, после пак ще те питам...ама пък знам ли какво ще ми отговориш, ти си доста непредвидим... Пак ти казвам, че тълкуваш нещата от своята гледна точка и разбирания. Не бъди дърво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Не бъди дърво.Достойно за подпис Edit: 11211 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Пред горната алтернатива, предпочитам да съм дърво. П.П. Ангеле, да не си бил в предишния си живот мюсюлманка...гледам, доста наясно си с материята и впечатленията от първо лице... П.П.2: Я, горната иконка много арабиш изглежда, чак сега обърнах внимание...и по тоя повод се чудя, защо аджеба от известно време не чувам високоговорителите от джамията? Странна работа, в момента е 12 и там трябва да е :bowdown: :bowdown: ...сигурно оглушавам от възрастта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Намерили тема....Всяка култура си има особености. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 По онова предаване Другата България казваха, че ако мъж сключи брак с дубайка става....НИЩО, щото жените ги нямат за нищо(там). Единствено можеш да получиш дубайско гражданство ако си жена и сключиш брак с дубаец. A всички глупави рестрикции дето го имат,могат спокойно да си ги навият на един по-голям фишек, да вземат свинска масчица, да се намажат по дупетата и сладко, сладко да си забият фишеците....чак до сливиците :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 П.П. Ангеле, да не си бил в предишния си живот мюсюлманка...гледам, доста наясно си с материята и впечатленията от първо лице... Първо лице??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 А, да...грешка. Ако броим и мюсюлманския ти период/живот - от второ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Като наближи този отрязък от деня и почти не мога да мисля от жега. Климатикът нещо стачкува и духа само хладко, компютрите греят като печки. Дано да се нормализират скоро температурите, че това не е живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Като наближи този отрязък от деня и почти не мога да мисля от жега. Климатикът нещо стачкува и духа само хладко, компютрите греят като печки. Дано да се нормализират скоро температурите, че това не е живот. Спокойно, звети_леттера, след два месеца ще се нормализират температурите, само устискай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 В един сайт за утрешната прогноза по часове - дадоха температури около 41-42 в часовете между 13. и 15.00. Като се има предвид, че това е на сянка, който ходи да го пече слънцето му съчувствам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 А аз съм на антибиотик... със зачервено гърло и температура... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.