Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ебаси...3 изстрела с калашник от упор и нищо! :blink: Да не е някакъв фейк?

Разгадах го - загледах се по-внимателно и след n-найстото пускане се усетих - калашника стреля с пристрелочни патрони - като халосния, само че вместо да е затворена гилзата, тя е затапена с тапа от кече. Това е и което дупчи плата. Откровен фалшификат.

Ето последствия от куршуми в бронежилетки и каски. Има снимки и на плочи. За неруски говорящите - онзи със зашития врат първо го е спасила радиостанцията а по-късно куршум се хлъзва по каската и му порва врата.

http://2cafe.net/15547-kak-bronezhilety-i-shlemy-spasayut-zhizn.html

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

...веднага щяха да бъдат разбити, нали? :P

Няма смисъл...щото после ще ти се приискат и автобусите в Дубай, доходите им, хотелите, островите и т.н. - по-добре да гледаме към белите страни, дето са по-наблизо. :))

...И още как... Едва ли такива спирки щяха да изкарат и няколко часа, без да бъдат разфасовани...и то не само, от мургавите ни братовчеди, но и от белите ни събратя... :D

И цените на бензина, и цените като цяло, и сметките за ток и вода, които те не плащат, и парите, които държавата отпуска на младоженците и новородените им деца, особено ако са момчета, и т.н. и т.н., но, да, по-добре да гледаме към Запада :).

Нямам думи за Дубай просто... Приказка...Красота... И да, да не говорим за преференциите... :))

Една моя братовчедка се омъжи в Дубай, мъжът й и семейството му изповядват християнството, много цивилизовани, стандартът им на живот е на светлинни години от недоразумението, в което живеем тук... :D

Нямам думи за Дубай просто... Приказка...Красота... И да, да не говорим за преференциите... :))

Една моя братовчедка се омъжи в Дубай, мъжът й и семейството му изповядват християнството, много цивилизовани, стандартът им на живот е на светлинни години от недоразумението, в което живеем тук... :D

Нещо се бъркаш. Стандарта на живот там е на светлинни години от стандарта на живот навсякъде другаде по света. Особено за местните жители. Виж за временно пребиваващите там работещи в хотелите и т.н. е друга хава - имам позната която работи там известно време и се махна при първа възможност. Да работиш там не е по-различно от това да работиш в друга относително цивилизована държава - по-добре е отколкото в БГ но си наемен работник и няма нищо общо със стандарта на живот на арабите.

Нещо се бъркаш. Стандарта на живот там е на светлинни години от стандарта на живот навсякъде другаде по света. Особено за местните жители. Виж за временно пребиваващите там работещи в хотелите и т.н. е друга хава - имам позната която работи там известно време и се махна при първа възможност. Да работиш там не е по-различно от това да работиш в друга относително цивилизована държава - по-добре е отколкото в БГ но си наемен работник и няма нищо общо със стандарта на живот на арабите.

Да, да, аз именно за преференциите на арабите говоря... :wacko: Наистина са на светлинни години напред в почти всяко отношение... :))

Да, сигурно за гастарбайтерите е друго, но и зависи, кой какво работи и как се е уредил... Все пак ще предпочета там да съм наемен работник, отколкото тук, нищо, че стандарта на тамошното население е друг... То тук, защото ни плащат адекватно... :))

Братовчедка ми е рехабилитатор и бе доволна.

Да, да, аз именно за преференциите на арабите говоря... :wacko: Наистина са на светлинни години напред в почти всяко отношение... :))

Да, сигурно за гастарбайтерите е друго, но и зависи, кой какво работи и как се е уредил... Все пак ще предпочета там да съм наемен работник, отколкото тук, нищо, че стандарта на тамошното население е друг... То тук, защото ни плащат адекватно... :))

Братовчедка ми е рехабилитатор и бе доволна.

Братовчедка ти е местен жител затова и грам не знае какво е положението с останалите. Гастарбайтерите не само, че нямат никакви права ами и опазил ги господ да се разболеят нещо или да се случи някаква злополука. Най-добрия избор ще е да хванеш някак самолета за БГ и да се лекуваш тука. Така поне ми разправяше Росица и затова се махна при първа възможност. Временна работа докато си млад за да припечелиш малко - да, но не и нещо по-сериозно.

Иначе за условия на труд и заплащане то почти навсякъде в Европа е по-добре за нормалните хора (изключвам специалистите - те навсякъде са "глезени")

Ъм... нали съзнаваш, че въпреки всичко, в арабския свят ще си някъде наравно с камилата във хранителната верига? Братовчедка ти е изкарала рядък късмет. Щото и аз съм слушал за разни истории за женени за араби. Не са много лицеприятни. Знаеш ли, че например, на плажовете е забранено на жените да се събличат по бански? И това е една от малкото 'преференции'...

Но нищо де, иди, виж как е. После и за теб ще разказваме :] Половината от клиентите на фирмата ми са араби. Или Алкайди, както им викаме. Е просто няма толкова противно племе. Не съм расист, но за арабите ще направя изключение.

И като булка в семейството и братята и бащата на мъжа ти могат да те :hump: Дъщерята на съученичка на баща ми е женене някъде из оня регион и майка и разправяше за тия "секстри".

Ъм... нали съзнаваш, че въпреки всичко, в арабския свят ще си някъде наравно с камилата във хранителната верига? Братовчедка ти е изкарала рядък късмет. Щото и аз съм слушал за разни истории за женени за араби. Не са много лицеприятни. Знаеш ли, че например, на плажовете е забранено на жените да се събличат по бански? И това е една от малкото 'преференции'...

И като булка в семейството и братята и бащата на мъжа ти могат да те :hump: Дъщерята на съученичка на баща ми е женене някъде из оня регион и майка и разправяше за тия "секстри".

Мен друго ми е интересно...ясно е, че мюсюлманската религия е измислена от мъже, за да обслужва само и единствено техните интереси. За всички също така е ясно, че жените там ги :hump: отвсякъде, не само в буквалния смисъл. И тогава на какво отгоре, 99% от същите тези жени са доволни от положението си, щото Аллах бил казал така....скоро пак гледах едно интервю с мюсюлманки - ебаси сектанската история, по-промити мозъци са само тези на севернокорейците. :hmmm:

Знаеш ли, че например, на плажовете е забранено на жените да се събличат по бански? И това е една от малкото 'преференции'...

Жена не може да обикаля по улицата без своя мъж. Иначе - затвор. Ако мъжа не иска да обикаля, жената ще си седи в къщи. А един познат ми разправяше как някакъв негов приятел искали да го глобят, защото се целувал с приятелката си на някаква пейка.

И тогава на какво отгоре, 99% от същите тези жени са доволни от положението си, щото Аллах бил казал така....скоро пак гледах едно интервю с мюсюлманки - ебаси сектанската история, по-промити мозъци са само тези на севернокорейците. :hmmm:

Доволни са, защото не знаят друго. Реално погледнато, какво лошо има в това да правиш секс с няколко мъже/жени? Нищо. Не е като да им режат сухожилията...

Реално погледнато, какво лошо има в това да правиш секс с няколко мъже/жени? Нищо. Не е като да им режат сухожилията...

Или да ти вадят зъб...:bgrin:...ама ако и на теб ти се изреди цялата рода от мъжки род, после пак ще те питам...ама пък знам ли какво ще ми отговориш, ти си доста непредвидим...:laughing1:

А една препатила приятелка ми разказваше за Дубай, че жените ги брояли не за един, а за половин свидетел (пред съда или в разните му учреждения). :)

В Дубай е ОК, все пак такава им е културата.

При нас имахме един такъв див мюсюлманин - пича правеше луда тийм лидерката . Не можело жена да се обръща към него, как така щяла да му казва какво да прави ... :D

Много проблеми имаха колегите :))

Аз знам като дойдоха двама тунизийци да ги обучаваме... Единия си ходеше с килимчето във сървърното, да се кланя на CISCO суичовете и блейдовете... И щеше да прави стачка, щото в обедната почивка сме пиели бира в негово присъствие. Завели ги колеги в една механа, ония като видял препарирана глава на глиган на стената щял да получи инфаркт...

И все пак, когато излезнах в болнични, беше единствения, който ме пита как съм, какво ми е и т.н. Така че може би не бива да съдим прекалено хората, ама...

Или да ти вадят зъб...:bgrin:...ама ако и на теб ти се изреди цялата рода от мъжки род, после пак ще те питам...ама пък знам ли какво ще ми отговориш, ти си доста непредвидим...:laughing1:

Пак ти казвам, че тълкуваш нещата от своята гледна точка и разбирания. Не бъди дърво.

Пред горната алтернатива, предпочитам да съм дърво. :)

П.П. Ангеле, да не си бил в предишния си живот мюсюлманка...гледам, доста наясно си с материята и впечатленията от първо лице...:bowdown:

П.П.2: Я, горната иконка много арабиш изглежда, чак сега обърнах внимание...и по тоя повод се чудя, защо аджеба от известно време не чувам високоговорителите от джамията? Странна работа, в момента е 12 и там трябва да е :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:...сигурно оглушавам от възрастта...

По онова предаване Другата България казваха, че ако мъж сключи брак с дубайка става....НИЩО, щото жените ги нямат за нищо(там). Единствено можеш да получиш дубайско гражданство ако си жена и сключиш брак с дубаец.

A всички глупави рестрикции дето го имат,могат спокойно да си ги навият на един по-голям фишек, да вземат свинска масчица, да се намажат по дупетата и сладко, сладко да си забият фишеците....чак до сливиците :D :D

П.П. Ангеле, да не си бил в предишния си живот мюсюлманка...гледам, доста наясно си с материята и впечатленията от първо лице...:bowdown:

Първо лице???

Като наближи този отрязък от деня и почти не мога да мисля от жега. Климатикът нещо стачкува и духа само хладко, компютрите греят като печки. Дано да се нормализират скоро температурите, че това не е живот. :wacko:

Като наближи този отрязък от деня и почти не мога да мисля от жега. Климатикът нещо стачкува и духа само хладко, компютрите греят като печки. Дано да се нормализират скоро температурите, че това не е живот. :wacko:

Спокойно, звети_леттера, след два месеца ще се нормализират температурите, само устискай! :rolleyes:

В един сайт за утрешната прогноза по часове - дадоха температури около 41-42 в часовете между 13. и 15.00. Като се има предвид, че това е на сянка, който ходи да го пече слънцето му съчувствам.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...