DON_CHEFO Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Днес за първи път в живота си аз напсувах моторист на пътя! Ама така засукано го напсувах, както никога не съм псувал дори шибаните жабари и смотаните франсета, дето си мислят, че могат да произвеждат техника (едните могат да праат свирки, а другите - макарони), а всъщност не могат... Пичът явно ми се пообиди малко, щото нещо взе да ръкомаха. Ама с едно леекинко и истимарско изтегляне на дясно от моя страна, оня се усети, че мноо ме е ядосъл и реши, че не си струва да бъде сгазен, само за да ми се дообясни... Шъ ги бера и донорите смотани в кривите селяшки гъзове... Тва, тия мотори дет като ги караш и гъзът ти е по-горе от главата, трябва да ги забранят със закон. Мога и още много да рейджвам, но сърцето ме заболява като плюя по тази тема.... Я не съм бил единствен Далееееееч не си единствен.... http://vbox7.com/play:3579a518ba Медддд...ама 56 'иляди бг леФчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Я не съм бил единствен Далееееееч не си единствен.... Ама вие не сте моторджии ве, сламариии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Днес си припомних една стара обида, докато някакъв ми бибкаше на пешеходната пътека, дето пресичах с бебешката количка. Много ми се обиди явно, като го нарекох пишкодръп. Чак тръгна да слиза и да си търси правата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Абе не мога да разбера как може да го ползвате този идиотски сайт vbox7.com? Тва е егати и умрелия видео стрийм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Медддд...ама 56 'иляди бг леФчета Недей, че тия тримата както са се наточили....да не го отнесеш ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Абе не мога да разбера как може да го ползвате този идиотски сайт vbox7.com? Тва е егати и умрелия видео стрийм. напиши Ducati Panigale във тубата и което те кефи - гледай Недей, че тия тримата както са се наточили....да не го отнесеш ти... Трудно батьовата. Нито един от тях не е мой тип :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Трудно батьовата. Нито един от тях не е мой тип :D Абе не са ти, ама поне двама от тях хич не подбират... -------------------------------------------- Баси и жегата, на главната не се диша...и това - в 9 и половина вечерта. Аз понеже тия дни не излизам от нас, само знам от новините и форума (и термометъра отвън), че е много горещо, ама сега като бях до Билата да взема нещо за ядене и пиене, буквално го усетих на гърба си - ризата ми залепна. Като се върнах, влезнах в кухнята да си измия лицето и ръцете - пускам водата и понеже там имам от ония диодните, дето си менят цвета, в зависимост от температурата (студено, топло, горещо) - докато се изтече водата светеше на средната степен (30+С), мамка му! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 напиши Ducati Panigale във тубата и което те кефи - гледай Аз това съм го гледал доста преди теб. Двамата колеги до мен са видиотени почитатели на марката и сега единия щял да си сменя стрийтфайтъра точно с тази безумна щуротия. Ама има излишни пари за трошене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Абе не са ти, ама поне двама от тях хич не подбират... -------------------------------------------- Баси и жегата, на главната не се диша...и това - в 9 и половина вечерта А аз съм почти по цял ден в работилницата до пещта и наковалнята. Като изляза навън ми е ладно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Аз това съм го гледал доста преди теб. Двамата колеги до мен са видиотени почитатели на марката и сега единия щял да си сменя стрийтфайтъра точно с тази безумна щуротия. Ама има излишни пари за трошене. ' почти 200 коня на задното колело...нека да е щуротия. И верно има кинта, щото един 1000RR или която и да е друга хилядарка ще е двойно по-евтина Ама Дукати си е Дукати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 почти 200 коня на задното колело... Нали познаваш Тодор (TED) - той имаше нещо подобно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Нали познаваш Тодор (TED) - той имаше нещо подобно... ама до колкото знам не беше сток...а онова така си излиза от завода не го познавам лично, виждал съм го с мотора Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 в дълбока депресия съм. Току що изгледах последния епизод от 5 сезон на Californication... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Вместо да ходиш на някъ'ф чупен риболов, ела с мен на балканя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Ама вие не сте моторджии ве, сламариии... Аз принципно за рейджването в горещините си мислех... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 ама до колкото знам не беше сток...а онова така си излиза от завода Стоково си е почти толкова - suzuki gsxr1000 k8. С малко модификации дойде повече. В Пловдив има един подобен който е доста по лек, но за сметка на това тунингован и е над 250 коня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Топло ви било, а? Я вижте един приятел какво ми прати: (за който го мързи да ползва гугъл - това са 47.77 градуса по Целзий) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Топло ви било, а? Я вижте един приятел какво ми прати: (за който го мързи да ползва гугъл - това са 47.77 градуса по Целзий) Фейк. Това е на слънце, даже се вижда отражението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Стоково си е почти толкова - suzuki gsxr1000 k8. С малко модификации дойде повече. В Пловдив има един подобен който е доста по лек, но за сметка на това тунингован и е над 250 коня. Тва е прекалено много...какво е правил толкова? Те в МотоГП достигат такива показатили при 1000 кубика прототипи и 18000 оборота Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Фейк. Това е на слънце, даже се вижда отражението... Едното най-вероятно е отражението на светкавицата. Ама се вижда, че колата не се движи - представи си сега ситуация - магистрала, 6 платна с коли, задръстване, ти си на едно място и от горе ти жули слънце 48 градуса. А ти седиш в колата и климатика ти се моли да го пуснеш да иде някъде на сянка горкия, че не може да издаяни. И седиш в това положение час два докато се измъкнеш от трафика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Тва е прекалено много...какво е правил толкова? Те в МотоГП достигат такива показатили при 1000 кубика прототипи и 18000 оборота Беше сменял страшно много неща по двигателя. Ще питам после Тед и ще ти пиша какво точно е било сменено. Той го кара този мотор за малко. Каза, че се бил изплашил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Ама има излишни пари за трошене. И кокали може би Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Едното най-вероятно е отражението на светкавицата...... климатика ти се моли да го пуснеш да иде някъде на сянка горкия, че не може да издаяни. И седиш в това положение час два докато се измъкнеш от трафика. Няма как да се докаже. А иначе понякой път като съм оставял колата някъде на слънце със затворени прозорци и се върна, съм заварвал температури около 60С, но ако ти е читав климатика и го пуснеш, след като проветриш - за 5 минути нещата се нормализират и ако имаш пари за бензин да не гасиш мотора, няма значение какво е навън и в какво задръстване си. И кокали може би Ти с него не се мери - той определено си носи късмета след всичките тия падания, ставания и катастрофи с колите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Ще ни спират тока от 13 до 17 часа, понеже ще сменят електромерите. Направо не знам ква сауна ще стане вкъщи... дано да се оправят по-бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.